Hurtig levering, men leveret på hjemmeadressen, på trods af at leveringsadressen er angivet til sommerhuset, hvor vi opholdt os. Ingen telefonisk kontakt inden levering på trods af ønske. Har endn... Näytä lisää

Fik nøjagtig det jeg havde bestilt - levering fra fabrik før tid, så alt super - dog burde varen være fratrukket dansk moms, da varen blev fortoldet ved indførelse til Færøerne. Så jeg kom til at beta... Näytä lisää

Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte fra bedz.dk. Jeg kontaktede virksomheder forud for min bestilling og fik at vide, at leveringstiden var 1-2 uger.... Näytä lisää

Vi stod ret akut og manglede en madras med special mål til vores campingvogn. Jeg skrev i chatten, at jeg kunne se, at vi ikke kunne nå at få madrassen inden vores ferie med de 10-12 arbejdsdages leve... Näytä lisää

1. Sängyt
  2. Sisustusliike
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Patjamyymälä
  5. Verhoiluliike

Vores egen lille godnat historie. Der var engang en nysgerrig lille ugle ved navn Oliver som boede en fredelig lille skov. Oliver elskede at udforske om dagen, men når natten faldt på, havde han svært ved at falde til ro og sove. En aften spurgte han sin kloge ven, Luna månen, hvorfor søvn var så vigtig. Luna smilede blidt og forklarede: "Søvn er som en magisk drik, der hjælper din krop og dit sind med at hvile og restituere. Når du sover, bliver dine muskler stærke, din hjerne rydder trætte tanker ud, og du gør dig klar til nye eventyr i morgen." Oliver lyttede opmærksomt og besluttede sig for at prøve at sove tidligt. Den nat drømte han om at flyve højt og udforske nye steder og vågne op frisk og klar. Fra da af forstod Oliver, at søvn var en særlig gave, der gjorde hver dag lysere og sjovere. Og derfor gik skovvennerne altid tidligt i seng, vel vidende at en god nats søvn holdt dem glade, sunde og fulde af undren. God søvn er fundamentet for vores ve og vel og for vores virke i verden. Vi ved, at sengen du sover i om natten, er afgørende for dit liv om dagen. Og spørger du os, så bør god søvn ikke være noget, man blot drømmer om. Derfor bestræber vi os hver dag på at designe og producere senge og skræddersyede madrasser, som netop sikrer, at du og dine kære sover godt om natten, så I får mest muligt ud af dagen.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ingen vare

Først og fremmest for jeg ingen odre bekræftelse før flere dage er gået, og efterfølgende får jeg en da jeg efterspørger min pakke.
Nu har jeg fået et tracking nummer og når jeg internationalt skriver dette kommer der ikke nogen pakke frem .
Og inde i tracking nummer står der at Brink levere pakken i dag. Hvis ikke pakke. Er leveret inden for en time, så for denne anmeldelse lov at stå.
Og så vil jeg nok kræve penge tilbage.
Ellers kan vi jo snakke med banken

9. kesäkuuta 2025

Lækker Køjeseng, lidt bøvlet

Vi har bestilt en familie køjeseng.
Pakket kom i læbet af 1 uge. Transportfirmaet var godt opdateret og personalet utrolig høflig.
Selve Køjesengen er vildt lækkert. Den er virkeligt massivt. Og vi har allerede ligget ovenpå sammen med vores søn, uden at være bange for, at sengen ville falde sammen.
Dog tog det os, 2 voksene, 6 timer at bygge sengen op. Mellembjælken knækkede halvvejs igennem (vi var uheldigt, at få et dumt stykke, hvor der var en træåre igennem). Lammelserne kunne ikke bare skrues i, men vi skulle bore et hul for hver skrue, så skruerne ikke knækkede.
Det er måske rart for andre at vide, at det altså tager virkelig lang tid, at få sat det hele op.
Men der er det hele værd. Børn og voksende herhjemme er utrolig glad for sengen.

5. maaliskuuta 2025

Fik God kundeservice efter køb et sæt…

Fik God kundeservice efter køb et sæt sengetøj, der desværre havde fejl fra fabrikation på det, og efter god hjælp fra Sanne fik jeg penge retur, og oplevede en rar professionel betjening, så selv om det tog lidt tid, var helheds indtrykket en redelig god onlinebutik, som jeg kan anbefale.
Derimod kan jeg ikke anbefale at købe Turiform Chill sengetøj, da det både havde sort tråd syet ind på det lyse lyse stof, en vildfaren tråd på fabrik..og virkede utrolig groft i stoffet, hvor det blev annonceret fra Turiform, som et ekstra blød stof og det var bestemt ikke min oplevelsen. sammenlignet med alle de andre sæt jeg har tidligere f forskellige mærker.

Om det også var fejl fra Turiform fabrik, eller sådan stoffet er ved jeg ikke, da jeg ikke har mærket et andet sæt i en butik, men tror mere man skal gå efter sådan noget som aiayu, hvis det er blødt man ønsker sig men til en meget højere pris.

Ønsker man blødt fra turiform, vil jeg sige min brors sæt med Bambus Turiform også ville passe bedre til den betegnede. Jeg ønsker selv primært ren bomuld for køligheden, men folk er jo forskellige.

Jeg selv køber ikke Turiform igen, da stoffet virkede meget stift og underligt selv efter vask, så lykkelig for at afslutte reklamationen fornuftigt takket være Sanne hos betz.

Dejligt at der er gode tålmodige folk, der bevarer mail og henvendelser, når et produkt ikke stemmer eller har fejl.

Jeg går videre på jagt efter
blødt bomulds sengetøj og håber det lykkes.

Så supergod personlig kundeservice og Tak til Sanne.

10. helmikuuta 2025