Bagsværd Begravelsesforretning Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... Näytä lisää

Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slut... Näytä lisää

Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun... Näytä lisää

Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set fre... Näytä lisää

1. Hautausurakoitsija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De bedste bedemænd

De er professionelle venlige imødekommende i en svær situation
Kan kun give mine bedste anbefalinger til jer

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bagsværd Begravelsesforretning

Mange tak for den fine anmeldelse

Bisættelse

Vi fik en meget diskret og professionel bisættelse, som mere end forventet gik godt.
Familien takker for hjælpen

1. toukokuuta 2025

Mange tak for den fine anmeldelse.

Fuld tilfreds i en sårbar situation

Fuld tilfreds i en sårbar situation.
Yderst omsorgsfuld og lydhør mht planlægning. De valg der skal tages
Fyld tilfreds med hele forløbet
Vil klart anbefale dem

23. toukokuuta 2025

Mange tak for den fine anmeldelse.

vi var fuldt ud tilfreds med…

vi var fuldt ud tilfreds med behandlingen af vores bisættelse.... meget omsorgs fuld.... behalig oplevelse.
tusind tak til jer ,fra hele familien.
Bente Fischer Andersen

22. toukokuuta 2025

Hjælpsomhed og ordentlighed

Annemarie har været sød, tålmodig og meget serviceorienteret. Det har været en virkelig fin oplevelse i en ellers svær og tung tid.

23. toukokuuta 2025

Tak til Bagsværd Begravelsesforretning

I en svær tid blev jeg og min familie rigtigt godt vejledt og hjulpet af Bagsværd Begravelsesforretning.
Jeg kan anbefale, at man tager beslutning om, at der tages hånd om hele pakken med dødsannoncer, kørsler af urne og inskription på gravsten.
Rigtigt fin service 😊
TK Bagsværd

24. huhtikuuta 2025

Nænsomt og professionelt

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Bagsværd Begravelsesforretning i forbindelse med min fars død og bisættelse. Jeg blev fra første kontakt taget nænsomt og professionelt i hånden og kunne hvile trygt i, at der blev taget hånd om alle de praktiske detaljer, der skal være styr på, når et menneske dør.

18. helmikuuta 2025

Mange tak for den fine anmeldelse.

Hurtig og professionel bedemandsfirma…

Hurtig og professionel bedemandsfirma som udviste en fantastisk medmenneskelighed i en svær tid. Super vejledning om alt det formelle ved bortgåelse af familiemedlem. Kan virkelig anbefales. Tusind Tak

3. huhtikuuta 2025

Hjælp til begravelse

Jeg kan desværre kun give Bagsværd Begravelsesforretning 5 stjerner. De fortjener mange flere. Liselotte som har hjulpet os 2 gange indenfor kort tid fortjener uendelig mange stjerner. Endnu engang tusinde tak for hjælpen og for dig. Det var en meget svær tid, men du formåede at hjælpe os og gøre det lettere, at være i. Med din tålmodighed og kære væsen. Tak er kun et fattigt ord. Jeg kan kun sige: Ring til Bagsværd Begravelsesforretning, hvis I får brug for hjælp til en begravelse 🙏❤️Kh Anita.

10. huhtikuuta 2025