Beckasin Arvostelua 1 913

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

I am very pleased with the quality. The blanket hadn't got any odor whatsoever so I'm happy to cover my kid with it knowing it does not contain any toxic material.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans !!! Jag är så nöjd eftersom jag har fibromyalgi ,så det underlättar väldigt mycket för mig i stället för tre !!! kuddar i sängen ,har jag nu bara min Beckasin Så skön mjuk och kan anpas... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Det var kanonbra, men jag ger aldrig fem stjärnor för det kan alltid bli bättre. Kudden är väldigt skön att sova med, missade dock att kuddöverdraget bara ska tvättas i 30 grader, det är väl det en... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Makuuhuoneen sisustus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Från Beckasin köper du olika typer exklusiva sängkläder som håller femstjärnig hotellstandard, tillverkade av finaste bomullssatin och egyptisk bomull.

4,7

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Outstanding quality

6. maaliskuuta 2026

Perfekta kuddar

Jättebra kuddar. Beställde tvåpack och extra örngott,

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme och vad roligt att du blev nöjd med produkterna. Välkommen åter!

Fin yta 600tc

Fin yta 600tc . Men trodde det skulle vara svalare, blev ganska varm. Påslakanset Elvin.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att du inte blev helt nöjd. Vi brukar rekommendera bambu om man vill ha det så svalt som möjligt. Välkommen åter!

Väldigt sköna lakan

Varorna kom fort och efter att ha använt i en vecka, så får vi säga att det är toppkvalitet.

28. helmikuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Filtarna är fantastisk men är besviken…

Filtarna är fantastisk men är besviken på färgen, då den är mer blå än gråblå

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med produkterna. Just bambun skiftar något i färgen då den är som sidentyg och kan skilja sig i olika ljus. De flesta använder påslakan över för att skydda täcket. Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Allt Beckasin säljer är av topp…

Allt Beckasin säljer är av topp kvalitet.
Snabba leveranser, du som letar efter kvalitet är på rätt hemsida.

5. helmikuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Bra kvalitet men svåra att nå på telefon

Bra kvalitet. Svåra att nå per telefon när info om rabatt saknades på hemsidan.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ditt omdöme. Vad bra att det löste sig, enklast att nå oss är via mejl och vi försöker svara efter bästa förmåga. Välkommen åter!

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme. Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Helt fantastisk kudde som ger stöd

Helt fantastisk kudde som ger stöd.
Genomgått en höftledsoperation och denna kudde är väldigt bra.

7. helmikuuta 2026

Ljuvligt påslakan

Ljuvligt påslakan, levererat asap.

6. helmikuuta 2026

Otroligt bra service

Otroligt bra service när jag beställde fel, fick också 2st bonusfodral vilket var super snällt!

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme och vad skönt att det löste sig. Välkommen åter!

Perfekt

Enkel sida att förstå, bra och utförlig information om deras produkter. Lyxiga, sköna och välgjorda sängkläder, och tyngdtäcket sen - helt fantastiskt! Sover som en bebis, och det var flera år sedan sist.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme! Vad roligt att du är nöjd med oss och produkterna. Välkommen åter!

Vegan kuddar.

Super fina Vegan kuddar sa glad att hitta alternativ utan material av Djur. Toppen Service!

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme och vad roligt att du blev nöjd med produkterna och oss. Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med kudden

Jag är väldigt nöjd med kudden. Jätteskön att sova med och jag vaknar inte längre med fruktansvärd ryggvärk. Barnen tycker också om att gosa ner sig i den, och även hundarna gör anspråk på den när vi inte ligger i sängen. Snabb leverans.

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme och vad roligt att både du och hela familjen blev nöjda. Välkommen åter!

Fantastiska bambusängkläder

Sängkläderna i bambu är fantastiska! Jag har använt några från ett annat märke innan men Beckasin är överlägset bäst, helt otroligt mjuka och lena! Jag har även deras kroppskudde (Sibylla) som jag har sovit med i 3 år och den är fortfarande i jättebra skick, och dess örngott som jag tvättar varje vecka (över 150 tvättar nu) är fortfarande lika fint och mjukt som när den var ny, så det är väldigt bra kvalitet på produkterna.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beckasin

Tack för ett fint omdöme och vad roligt att du är nöjd med produkterna. Välkommen åter!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin