Saanut 5/5 tähteä

Stort utbud av glas till fotogenlampor som är svåra att hitta någon annanstans. Lätt att hitta på nätet hos Lysande Seklers hemsida och imponerande snabb leverans och enkelt inköp. Har köpt tidigare... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej!Ni är så otroligt hjälpsamma och trevliga och skickar en massa goa sms .Skulle vara kul och köra ner och träffa er personligt och kolla runt i er mysiga butik.Tack för all hjålp.Lars o Anita.

Saanut 5/5 tähteä

Extremt bra butik med mycket trevlig och tillmötesgående personal Butiken rekommenderas starkt Jag hade lite problem med val av en vara men detta sköttes mycket professionellt av dem Jag ä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra bemötande. Engagerade och stort intresse för mig som kund. Verkligen måna om att allting skulle bli bra.

1. Valaisinliike
  2. Antiikkihuonekaluliike
  3. Antiikkiliike

Yrityksen kirjoittama

Din fotogenlampsspecialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m.m. Äldre lampor och andra tidstypiska inredningsdetaljer.

4,8

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Bra bemötande

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Tack så jättemycket Ove! Ha en underbar helg!

Snabb

Lätt att hitta

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Härligt att höra Mats! Stort tack för ditt betyg och vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!

Saanut 4/5 tähteä

stort utbud och kunnande

19. helmikuuta 2026

Hej

Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva på Trustpilot – det uppskattar vi verkligen. Vi är glada att du är nöjd och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Önskar dig en fin dag.

Perfekt ,lysande👍

Perfekt ,här hittar man allt till sina fotogenlampor,snabbt och enkelt och till bra pris😁👍

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Tack så hjärtligt för dessa fina ord! Härligt med nöjda kunder!

Bra sortiment

Bra sortiment. Snabb leverans. Nöjd kund.

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension och lämna ett omdöme! Uppskattas verkligen!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra sortiment.Kunnig och…

Mycket bra sortiment.Kunnig och tillmötesgående personal.Rekommenderas varmt!!!

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Tack så jättemycket Lennart för dina jättefina ord och alla stjärnor! Önskar dig en underbar kväll.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Bra webbplats också

15. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Vad trevligt att höra att du är nöjd med hemsidan och beställningen och leveransen. Tack för dina fina stjärnor!

Saanut 5/5 tähteä

Hej!Ni är så otroligt hjälpsamma och…

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Åh tack fina ni för dessa gulliga snälla ord. Vi är så tacksamma över våra fina kunder också! Varmt välkomna till Österlen när ni kan! ❤️🙏🤗

Beställde kl 15 på fredag levererad på måndag kl 12 wow vilken service 🙂👍

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Wow! Så ska det se ut! Ibland har man extra tur. Härligt med nöjda kunder. Tack för dina fina ord.

Nöjd!

Vacker skärm, rätt passform och hyfsat pros

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Vad skönt. Tack så mycket.

Enkel beställning

Bra info på hemsidan som gjorde mitt val av köp enklare. Snabb hantering av mitt ärende och leverans av mina varor.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Lysande Sekler

Så fint att höra! Tack för alla stjärnor.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin