BEAUTYCOS.be Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Bij levering werd het pakket blijkbaar afgeleverd aan een buur?? Het kwam later op de dag terecht. BeautyCos medewerkster heeft alle moeite gedaan om de opsporing te doen, waarvoor dank. Gelukkig a... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mijn bestelling ging stuk bij verzending. Helemaal niet hun schuld en kreeg ook mailtje van zeer vriendelijke dame die zich uitgebreid verontschuldigde. Wat ik wel erg jammer vind is dat ik moet wacht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stond even verbaasd dat de zending vanuit Denemarken moest komen, maar het was hier toch snel. Enkel jammer dat de fles niet afgeplakt was en een heel klein beetje product verloren was in de doos, doo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beauticos est le seul site qui pouvait me fournir mon parfum difficile à trouver en magasin, à un prix très attractif par rapport aux parfumeries et dans des délais rapides. Je suis contente de leurs... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Hiustuotemyymälä
  3. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerd pompje aanbevolen, geen gratis retour

Bij de aankoop van een fles shampoo werd door de site aanbevolen om het bijhorende pompje te kopen. Dit heb ik besteld, maar past niet op de fles. De klantendienst laat me enkel toe om het pompje op eigen kosten te retourneren.

5. marraskuuta 2025
BEAUTYCOS.be-logo

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.be

Hallo Ilka,

Bedankt voor je beoordeling. Zoals we ook in onze eerdere communicatie hebben besproken, is de pomp die je hebt gekocht bedoeld voor shampooflessen van 950 ml, terwijl de shampoo die je hebt besteld 240 ml bevat. Daarom past de pomp helaas niet op deze fles.

Omdat het in dit geval gaat om een onjuiste productbestelling, kunnen wij helaas geen gratis retour aanbieden. Je bent uiteraard nog steeds welkom om de pomp op eigen kosten te retourneren, als je deze niet wilt behouden.

Met vriendelijke groet
Het BEAUTYCOS-team

Saanut 2/5 tähteä

Ik voel me bedrogen en teleurgesteld.

Ik ben erg teleurgesteld en voel me bedrogen door het parfum van Narciso Rodriguez (Forever eau de parfum) dat ik heb ontvangen.
Het lijkt meer op eau de toilette dan op eau de parfum en zelfs dan is de geur zo licht dat hij maar heel weinig op mijn kleding blijft hangen.
Ik ken Narciso Rodriguez eau de parfum en weet hoe sterk die soms kan zijn. Ik ken het parfum en heb het al eerder gebruikt, geen online parfums meer.

12. lokakuuta 2025
BEAUTYCOS.be-logo

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.be

Hallo Rosa,

Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat de geur niet aan je verwachtingen voldoet. De variant die je hebt gekocht, bestaat uitsluitend als Eau de Parfum en wordt niet geproduceerd als Eau de Toilette. Het product is origineel en wordt geleverd via de geautoriseerde kanalen van de fabrikant.

Wij verkopen deze parfum regelmatig en hebben tot nu toe geen soortgelijke feedback over juist deze geur ontvangen. Tegelijkertijd kunnen de intensiteit en houdbaarheid van een parfum per persoon verschillen, onder andere door huidchemie en gebruik – waardoor de beleving kan variëren, ook al is het product hetzelfde.

Het spijt ons dat deze ervaring niet heeft voldaan aan je verwachtingen.

Het BEAUTYCOS-team

Saanut 3/5 tähteä

Involdoende voor klantenservice

Aankoop 2d later geleverd dan aangekondigd. Als je dan na die eerste gegeven datum naar klanten dienst info vraagt over nieuwe datum sturen ze screenshots van DPD die je zelf ook kan zien, NL dat het pakket nog onderweg is. Als je verder vraagt antwoorden ze niet. Als het pakket dan 2d geleverd werd dán antwoordden ze wel : we zien dat het pakket ondertussen geleverd is .
Tja dat had ik toen ook al door ...

18. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Do not lrder

I placed my order on July 4th, and delivery was supposed to take a maximum of three days.
Tracking the package via the track & trace link doesn’t give any useful results. The package keeps moving through Belgium and ends up at a depot that no longer exists.

Hopefully I’ll get an update soon!!!

14. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin