Mijn ervaring met deze advocaat
Mijn ervaring met deze advocaat, mr. Mariëtte Hendriks, was zeer teleurstellend en voor mij niet wat ik van juridische bijstand had mogen verwachten.
Tijdens het gehele traject voelde ik mij herhaaldelijk niet serieus genomen, ondanks dat ik uitgebreide officiële bewijsstukken heb aangeleverd. In plaats van een inhoudelijke en oplossingsgerichte aanpak kreeg ik regelmatig het gevoel dat mijn eigen informatie en situatie ter discussie werden gesteld, zonder dat dit leidde tot duidelijke juridische voortgang.
De communicatie heb ik ervaren als afstandelijk en onvoldoende betrokken. Ook werd er naar mijn mening onvoldoende deskundigheid getoond ten aanzien van de besproken problematiek en stoornissen, terwijl er wel de indruk werd gewekt dat deze kennis aanwezig was.
Daarnaast is er in mijn beleving niet transparant en realistisch gecommuniceerd over de haalbaarheid van mijn zaak en de te verwachten uitkomst. Gedurende het traject heb ik geen concreet juridisch resultaat of inhoudelijk verweer gezien dat mijn zaak daadwerkelijk verder heeft geholpen.
Uiteindelijk heeft dit traject geleid tot aanzienlijke kosten, zonder dat dit in verhouding stond tot de geleverde ondersteuning of het behaalde resultaat.
Al met al heb ik dit ervaren als een traject zonder effectieve juridische ondersteuning en zonder het gevoel dat mijn zaak inhoudelijk voortvarend is opgepakt.
Dit is mijn persoonlijke ervaring.