we hebben goede ervaringen met dit merk het materiaal is goed pasvorm is goed bestel ze al meerdere jaren
Besteling van 3 boxers gedaan maar de gevraagde kleur was niet meer binnen dus hebben jullie mij netjes een mail gestuurd met welke wel nog verkrijgbaar waren + 1 gratis boxer erbij. 👍👍👍 Mooi verst... Näytä lisää
Eerder al broekjes gekocht, toen niet gereageerd op: deel je ervaring, omdat je ondergoed een tijdje moet dragen voordat je een reactie kan geven. De levering is snel. De broekjes zitten in 1e instant... Näytä lisää
Netjes op tijd bezorgd en goed ingepakt. Heel erg leuk dat ze als verrassing een extra boxer gratis erbij hadden gedaan in een andere kleur. Waarschijnlijk omdat ik er veel tegelijk had besteld, maar... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
B.Bocelli® biedt comfortabele mooie bamboe ondergoed, boxers, T-shirts en andere onderkleding. Zijdezacht, hypoallergeen en de perfecte fit.
Prinses Margrietplantsoen 33, 2595 AM, Den Haag, Hollanti
- info@bbocelli.nl
- bbocelli.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Zit goed,snelle levering
Ik had in het begin wat twijfels ivm de…
Ik had in het begin wat twijfels ivm de vele nep verkoopsites , maar vriendelijke en snelle klantenservice , snel geleverd en de bestelde boxers zagen er goed uit.

Vastaus yritykseltä B.Bocelli
Ik heb ze nog maar 1 keer aangehad dus…
Ik heb ze nog maar 1 keer aangehad dus opzich na 1 keer denk ik wel dat het goede zijn zacht toch dus
Snelle levering en keurig verpakt
Snelle levering en keurig verpakt, zeker aan te raden!
Hartelijk dank voor de snelle reactie…
Hartelijk dank voor de snelle reactie nadat ik een gaatje geconstateerd had. Het draagcomfort is zeer goed.

Vastaus yritykseltä B.Bocelli
Snelle levering.
Kon het ondergoed niet terug sturen…
Kon het ondergoed niet terug sturen ondanks dichte verpakking. Jammer.
Zitten heerlijk
Zitten heerlijk. Alleen stiksels laten op verschillende plekken los.
Snelle levering en hoge kwaliteit van…
Snelle levering en hoge kwaliteit van het product