Supertrevlig support som hjälpte mig hitta det jag sökte. Fick dessutom ett bra pris. Hade handlat ändå eftersom jag värdesätter att få så fin service. Här kommer jag att handla många gånger. Tack B... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sjukt oseriöst företag. Köpte en produkt som gick sönder efter bara någon månad, försöker reklamera genom att maila (enligt instruktionerna på hemsidan) i juli 2024. Inget svar. Mailar igen i ok... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabbt svar och personlig kommunikation. Bra produkter anpassade till olika användare.
Yritys on vastannut
Åh, hittade precis vad jag sökte, stort utbud med massa roliga leksaker och tillbehör. Kommer definitivt handla fler gånger hos basic lust.
Yritys on vastannut
Vi på basiclust.se strävar efter att erbjuda dig en komplett webbsida med ett brett utbud av produkter, guider om hur de fungerar och en unik blogg med en massa inspirerande artiklar! Du får snabb leverans i diskreta paket till låga fraktkostnader när du handlar hos oss. Dessutom kan du hämta din beställning själv på vårt lager i Svedala och slippa fraktkostnader.
Industrigatan 30, 233 51, Svedala, Ruotsi
Hade handlat ändå eftersom jag värdesätter att få så fin service. Här kommer jag att handla många gånger. Tack Basic Lust!

Vastaus yritykseltä Basic Lust Sverige AB
Supertrevligt, flexibelt och lösningsorienterat bemötande av kundtjänst.
Sällsynt!
/Malin

Vastaus yritykseltä Basic Lust Sverige AB
Kommer definitivt handla fler gånger hos basic lust.

Vastaus yritykseltä Basic Lust Sverige AB
Lätt att hitta, bra utbud, utbudet av betalmöjligheter är bra och snygg hemsida

Vastaus yritykseltä Basic Lust Sverige AB
Tycker sidan, är snygg lätt tillgänglig, lätt att hitta saker, och många spännande artiklar.