1. Seksilelukauppa
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Eroottisten vaatteiden myymälä

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Lovebunny.se din butik med sexleksaker och erotiska artiklar online. Vi tillhandahåller ett brett men noga utvalt sortiment utav produkter och har något som passar alla. Vi har varumärken från världskända tillverkare och handplockade uppstickare som alla gemensamt erbjuder kvalitets produkter för ett mer spännande sexliv. Vi värnar om våra kunder så att alla som handlat hos oss alltid är nöjda med oss och gör alltid det lilla extra för varje kund. Våran kunniga kundtjänst finns alltid här för att hjälpa dig med allt från minsta fråga till retur och byten. Ring till oss så hjälper vi dig! Vi levererar alltid diskreta paket blixtsnabbt inom 1-3 vardagar och har du beställt före kl 13.00 så skickar vi iväg ditt paket redan samma dag.

3,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Inga varor och ingen kundtjänst

Beställde och betalade. Efter 1 veckan hade jag inte fått en notis om att orden börjat packas. Försökte vid 2 tillfällen nå kundtjänst på epost och under 3 dagar ringde jag utan svar.
Jätte besviken så jag gjorde ett återköp, men fick gå via klarna då det ej gick att få tag på dom.

26. helmikuuta 2024

Jättenöjd

Bra kundservice.

28. marraskuuta 2023

Hej Maisa,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Tveka inte på att kontakta oss om du skulle ha några funderingar eller frågor. Du kan maila oss på kundservice@lovebunny.se eller ringa till oss på 0921-50090 öppet vardagar 10-19 och helger 10-18♡

Snabb och smidigt beställning

27. marraskuuta 2023

Hej Samuel,

Då är det precis som det ska vara! Välkommen tillbaka.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Bra paketerat.

25. lokakuuta 2023

Hej Bengt,

Så härligt att höra att du är nöjd efter att du handlat hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Stort sortiment

Stort sortiment, trevlig kundservice och bra priser!
Jag valde att hämta ut min beställning direkt hos dem i Luleå och det gick väldigt fort och smidigt!🤩

26. lokakuuta 2023

Hej Ronja,

Stort tack för du tog dig tiden att lämna ett omdöme om oss. Trevligt att du tittade förbi!

Bra priser

Bra priser, bra produkter & snabb leverans!

4. elokuuta 2023

Hej Sabina,

Vi blir så glada över att du tog dig tiden och lämnade ditt omdöme om oss! Varmt välkommen tillbaka.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Bra kundservice

27. elokuuta 2023

Hej Kund,

Vad glada vi är över att du är nöjd och tog dig tiden att skriva ett omdöme åt oss❤️ Välkommen tillbaka!

Underbar service

6. elokuuta 2023

Hej Terese,

Vi är så glada över att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka❤️

Lovebunny.se

Sjysst upplagd sida med snabba leveranstider. Allt för den snuskigt inom ramen av nolltid🙂

Hej Robin.

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en positiv recension om oss! Vi är så glada över att höra att du är nöjd.

Mycket bra

Jag är riktigt nöjd. Snabb leverans och väldigt schyssta produkter ;)

Hej Galio,

Vad roligt att du att du tog dig ditt att lämna ett omdöme om oss och att du är nöjd.

Bra kommunikation

Bra kommunikation, snabb leverans. Dessutom har Lovebunny produkter man inte kan hitta någon annan stans. Kul med en ny sajt :) // Nöjd kund

7. huhtikuuta 2023

Hej Marcus,

Stort tack för att du tagit dig tid och lämna en så positiv recension om oss. Extra roligt för oss är att du är så nöjd med vår service och våra produkter. Välkommen tillbaka.

Grymt bra!!

Grym sida. Både lägsta pris och extremt snabb leverans!

4. huhtikuuta 2023

Hej Jonny,

Tack för du tog dig tid att lämna en recension om oss. Super roligt att du är nöjd med oss.

Snabb leverans för stimulans

Snabb leverans för stimulans! Trevligt bemötande personal

5. huhtikuuta 2023

Hej Jon,

Det var verkligen ett bra omdöme ;) Tack för du delar med dig så att andra hittar till oss.

Saanut 5/5 tähteä

Lovebunny.se överraskade med sin snabba…

Lovebunny.se överraskade med sin snabba leverans! Kommer vara en återkommande kund här 🤩

7. huhtikuuta 2023

Hej Christian!

Vi är så glada att du valt att handla hos oss och är nöjd. Varmt välkommen tillbaka.

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice. Svarade direkt på frågor, mycket trevliga och leveransen kom snabbt.
Högsta kvalitet på produkterna.
Kan varmt rekommendera!

Hej Sandra,

Vad glada vi blir av att du tagit dig tid att lämna en recension om oss. Varmt välkommen tillbaka.

Lovebunny.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin