Ik gebruik al een aantal jaar voor mijn Sage Barrista Expres machine trouw de Classic koffiebonen van Barts Beans. Heerlijke koffie. Recent voor mijn loyaliteit een extra zakje koffie gekregen, waa... Näytä lisää
Gemakkelijk te bestellen en te betalen. Snelle levering, maar toch iets langzamer dan verwacht. Duurde een dag voordat de bestelling ontvangen was door PostNL (volgens hen dan). Er waren nog punten te... Näytä lisää
Leuk om de eigenaar ontmoet te hebben op een terras in Amsterdam. Vol passie over zijn producten dus ik heb meteen bonen bestel. Snel geleverd en heel verrassend. Ik ga zeker meer bestellen!
Heerlijke koffie, lekkerste koffiebonen en snelle bezorging. Alleen jammer dat ik niet 1 pak per keer kan aanschaffen voor gratis verzending, aangezien ik klein woon. Anyway, blijft top 😀 Ik vind... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Bartsbeans draait het allemaal om kwaliteit. De koffiebonen zijn daarom met veel zorgvuldigheid uitgekozen en samengesteld. De koffiebonen van Bartsbeans zijn vers gebrand en dat proef je!
Agriport 7 - 08, 1775 TA, Middenmeer, Hollanti
- 0725316223
- Info@bartsbeans.nl
- bartsbeans.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Heerlijke koffie mooi gebrande niet…
Heerlijke koffie mooi gebrande niet vette bonen. Snelle levering
Ik ben niet blij
Ik ben niet blij, vandaag na veel gezoek en gebel met PostNL dat het pakket op huisnummer 2 is bezorgd en niet op 27. Kon ik met een doos van 12kg gaan sjouwen. Volgende keer beter opletten op de adressering svp. Bij de bestelling staat 27.

Vastaus yritykseltä Bartsbeans
Bestelling was niet compleet maar de service wel!
Bestelling was niet compleet, maar dat werd gelijk opgelost waardoor de hele ervaring net als de koffie naar meer smaakte....
Heerlijke koffie voor een goede prijs
Heerlijke koffie voor een goede prijs. Bezorging op het huisadres. Dat scheelt je veel gesjouw
Snelle levering en heerlijke koffie.
Goede kwaliteit,helaas bezorging…
Goede kwaliteit,helaas bezorging niet.slogan voor 16.00uur besteld,volgende dag binnen.wacht nu op de levering uitgesteld,komt binnen 3 sept.

Vastaus yritykseltä Bartsbeans
Lekkere koffie en goede service!
Heel snel een reactie per mail en…
Heel snel een reactie per mail en keurig
opgestuurd.
Fantastisch bedrijf
Zoals steeds
Zoals steeds : snelle levering van de uitstekende koffiebonen Italian Style
Heerlijke bonen en snel bezorgd!

Vastaus yritykseltä Bartsbeans
De eerste kennismaking was op de markt…
De eerste kennismaking was op de markt en daar meteen een zak bonen meegenomen, nu voor het eerst online besteld en keurig optijd bezorgd zodat we weer kunnen genieten van deze lekkere koffie.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.