KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!! Laarzen besteld bij dit bedrijf, zeer slechte kwaliteit, soort sloffen maar ook daarvoor te slechte kwaliteit. Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan w... Näytä lisää
Ook ik ben opgelicht via de internetsite Barneveld-mode. Afgelopen zondag een bestelling gedaan van 4 truien van ruim € 160,00. Ik heb alleen een bevestigingsmail gehad en verder geen track & trace mo... Näytä lisää
Ook wij hebben deze berichten te laat gelezen, wel melding gemaakt bij Meldpunt van omroep Max en moeten ook maar afwachten of onze bestelde trui nog komt. Zijn uitgegaan van de sterren die op hun sit... Näytä lisää
Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie. Bleken in 1e instantie op voorraad te zijn, naar uiteindelijk moesten ze uit “het buitenland” komen. Gevraagd om het aankoopbedrag terug te s... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
och jhee ik ben er ook ingetrapt en het…
och jhee ik ben er ook ingetrapt en het ergste is dat ze alles zo gewiekst in Klarna hebben ingericht dat de verwarring compleet is. blijkbaar houden ze alles bij want toen ik deze post plaatste vrij snael kreeg ik een niets zeggend mailtje terwijl Ik nog niets ontvangen heb. kortom allemaal oplichting.
Een misselijk makend bedrijf
Een misselijk makend bedrijf! Trui besteld, moest 2 maten groter dan je normaal draagt. Is dus niet waar. Trui verkeerde kleur. Veel te groot slechte kwaliteit en uit China. Heel gemeen. Geen geld terug terwijl ze dat wel zeggen. Geen retour adres. Geen antwoord als je iets vraagt dus kortom NIETS BESTELLEN BIJ BARNEVELD MODE!
Een jas besteld
Een jas besteld, betaald, een bevestiging gekregen en daarna niets meer. Weg €60 euro 😭 Ik hoop dat het nog komt maar ben bang dat ook ik er in getrapt ben 😥
Trui besteld...
Trui besteld...ineens niet op voorraad en moet uit China komen...wacht al weken en verwacht dat deze niet meer komt
Ja wat ging er mis....sowieso dat ik…
Ja wat ging er mis....sowieso dat ik daar iets besteld had. In goed vertrouwen dat wel.
Maar het vertrouwen is dik beschaamd door dit 'bedrijf'.
Het is een en al bedrog. Ik had een jas besteld die op voorraad zou zijn en de volgende dag in huis. Niet dus..moest plotsklaps uit China komen.
Ik kon niet meer annuleren want de bestelling procedure was al van start gegaan, was de reactie.
De jas is uiteindelijk wel bezorgd, maar wat een vod zeg..niet te geloven.
Nadat ik doorgegeven had dat ik hem wil retourneren, kreeg ik een Chinees adres waar die naar toe moest. Op eigen kosten!!!
Ik heb gereageerd dat ik het wil opsturen naar het adres van ' Barneveld Mode' en mijn geld terug wil.
Nog geen reactie ontvangen.
Beste mensen, koop niets bij deze oplichters en ik mag hopen dat zij niet langer deze praktijken kunnen uitvoeren.
Hier ook een jas besteld 3 weken…
Hier ook een jas besteld 3 weken geleden niks ontvangen nergens reactie op geld kwijt en geen jas dus niet bestellen hier aangifte is gedaan
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Geen adres beschikbaar. Kvk nummer klopt niet. Aangifte gedaan bij politie.
Ook ik ben er helaas ingetrapt
Ook ik ben er helaas ingetrapt. Zag er prima uit. Mooie Nederlandse site. En de bestelling mocht binnen 14 dagen retour als je niet tevreden was. Maar tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Gelukkig ook nog niet betaald.
Bestelling zou volgende dag geleverd worden, na maand nog steeds niets ontvangen,
11 januari besteld, zou volgende dag geleverd worden maar nu (6 februari) nog steeds niets ontvangen.
Ze zijn telefonisch en via email ook niet bereikbaar (blocked).
Aangifte gedaan bij politie
AFBLIJVEN !!!!!!
AFBLIJVEN !!!!!!
Pure oplichterij en trackingsysteem is al even fake als de rest van het bedrijf. Zo snel mogelijk van het net halen
Aangifte gedaan bij Conumentenwijzer
Aangifte gedaan bij Conumentenwijzer. Product is niet geleverd en er wordt niet gereageerd op mijn mails.
Artikel wordt niet bezorgd. UPS zou bezorgd hebben maar helaas niks ontvangen.
UPS zou zonder afspraak mijn artikel bezorgd hebben maar helaas niks ontvangen.Telefonisch zijn ze niet te bereiken en op appjes wordt niet gereageerd. Weg geld!
NIET KOPEN BIJ DEZE NEPWINKEL!!!
Barneveld Mode
Nederlandse naam en een fysieke winkel dus vertrouwd zou je denken. Niets is echter minder waar. Trui besteld, voor 22.00 besteld dag erop geleverd ...maar nee hoor. Trui was niet op voorraad en moest uit het magazijn uit buitenland ( lees China) komen. Levertijd niet bekend. Heb de bestelling daarom geannuleerd. Antwoord: helaas niet meer mogelijk. Nog steeds niets geleverd en er komt geen reactie van Barneveld Mode. Kom nu andere reviews tegen en besef dat Barneveld Mode een bedrijf is waar je niets maar dan ook niets moet bestellen. Wees gewaarschuwd
Ik heb ruim 3 weken geleden een trui…
Ik heb ruim 3 weken geleden een trui besteld die de volgende dag geleverd zou worden. Echter kreeg ik een paar dagen nadat ik een mail had gestuurd. Het bericht dat het helaas niet meer in hun magazijn in Nederland voorradig was. En het nu dus uit China moest komen. Dat is het enige bericht wat ik kreeg. Ik vroeg om een refund omdat niet zo lang wil wachten. Nooit geen antwoord op gekregen. Ik las helaas de revieuws van andere mensen pas later. Dit is simpel een oplichtingssite, ik heb hier ook melding van gemaakt zoals meerdere mensen. Echter verbaast het mij dat deze site gewoon nog in de lucht is.
Opgelicht
Ik had een jas besteld voor 70 euro en ik krijg een mailtje ‘niet op voorraad’ en komt hij uit het buitenland en nu een maand later mijn geld kwijt en geen jas.
Een broek besteld
Een broek besteld. Moest bij nader inzien uit China komen. Na lang wachten binnengekomen. Broek van heel slechte kwaliteit. Ene pijp langer dan de andere.
Geprobeerd retour te doen. Ze zeggen gratis bij een fout. Maar na 7x een mail gestuurd te hebben alleen maar een retour adres naar China gekregen met een berichtje dat de verzendkosten voor de koper zijn. Zijn allemaal automatische antwoorden. Ze hebben een Nederlands telefoonnummer maar dat is niet in werking terwijl dat wel verplicht is. Dus niets hier bestellen. Dat voorkomt een hoop problemen en geld.
Nooit bestellen hier
Ik vrees dat ik er ook ben ingetrapt! Voor 22u besteld de volgende dag in huis volgens de webshop. Nu kan dat wat langer durren, maar ik ben 1.5 week verder en ik heb nu een verzendupdate gehad. Het product wordt verstuurd vanuit China. Ik vond dat raar en ben toch reviews gaan checken. Ik vrees dat we hier te maken hebben met oplichting.
Oplichters
wat een pure oplichterij. slechte kwaliteit en een retour adres in China. Ik heb direct na mijn bestelling geannuleerd maar kreeg een mail dat alles al verzonden was, gevolgd door een mail die aangaf dat de verzending vertraagd is. Nogmaals geannuleerd, wederom afgewezen, gevolgd door een mail 3 dagen later dat alles verzonden was. NOOIT hier bestellen. VanBommelmode.nl is ook van hun.
Helaas moet ik 1 ster geven
Helaas moet ik 1 ster geven, maar nul sterren is beter.
Mensen bestel nooit iets op deze site. Het is pure zwendel. Wordt geleverd vanuit China. Wil jij retour sturen dan mag dat naar China en de kosten hiervoor zijn voor jezelf.
Bedrogen !
Bedrogen !
Ze leveren niet!
Sturen standaard-mails terug.
Zitten in Hongkong-China?
Link naar transport - track and trace- geeft aan dat het pakket nu zogenaamd in China zit.
Ze zullen nog wel bedrag gaan vragen om
dit pakketje in te klaren.
Trappen we niet meer in.
Niet in zee met deze bedriegers !!!!!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.