Barneveld ModeArvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!! Laarzen besteld bij dit bedrijf, zeer slechte kwaliteit, soort sloffen maar ook daarvoor te slechte kwaliteit. Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan w... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ook ik ben opgelicht via de internetsite Barneveld-mode. Afgelopen zondag een bestelling gedaan van 4 truien van ruim € 160,00. Ik heb alleen een bevestigingsmail gehad en verder geen track & trace mo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ook wij hebben deze berichten te laat gelezen, wel melding gemaakt bij Meldpunt van omroep Max en moeten ook maar afwachten of onze bestelde trui nog komt. Zijn uitgegaan van de sterren die op hun sit... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie. Bleken in 1e instantie op voorraad te zijn, naar uiteindelijk moesten ze uit “het buitenland” komen. Gevraagd om het aankoopbedrag terug te s... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

265 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichting!!!!!

Oplichting!!!!!
Voor 119,85 drie truien besteld op 27 januari en betaald. Krijg meteen een mail dat ze vanuit het buitenland gestuurd worden. Track en trace code is sinds 29 jan niet meer bijgewerkt. Gisteren een mail gestuurd en bericht teug met excuses maar dat de truien onderweg zijn. Vandaag weer een mail gestuurd maar deze komt niet meer aan. Website is ook uit de lucht. Wat een gezeik zeg.

27. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De bestelde artikelen werden te laat…

De bestelde artikelen werden te laat geleverd.
Om die rede retour gestuurd naar een retour adres in China.
Nog niet helemaal in de gaten dat er iets niet in orde was met deze winkel.
Kreeg altijd netjes antwoord.
Alleen nu niet meer en de site is ook verdwenen.
Ik hoop dat de winkel het retour bedrag nog terug stort maar bezorgd ben ik wel of dat ook gaat gebeuren.

zelfde verhaal

zelfde verhaal: besteld, eerst updates, daarna niets meer. Telefoonnummer werkt niet, en zelfs het emailadres wordt geweigerd. De site is ook offline? Bij wie kan ik aangifte doen?

Bedrijf deugt niet!

Niet verwacht dat ik erin zou trappen maar....helaas! Snowboots besteld die nooit zijn geleverd. Dom dom dom!
Site is ineens verdwenen dus...
Ik check altijd de reviews op trustpilot maar had deze keer haast.Sale was te mooi om waar te zijn en was dus ook niet waar. En haastige spoed is zelden goed. Niets kopen bij dit bedrijf, het deugt niet!

Oplichters

Ook mijn vrouw is gedupeerde, maar heb daar wel gelijk actie op de genomen en de site is nu offline.
Op SIDN.NL gecontroleerd wie de eigenaar en hosting verzorgt.
Melding bij SIDN.NL gedaan.
Daar kreeg ik de tip om ook de volgende partijen te informeren en of te controleren:
Meer informatie over deze procedure vind je op sidn.nl

Registrar
We adviseren je om een klacht in te dienen bij de registrar. Dat is Realtime Register: realtimeregister.com

Melding bij de ACM
Geef je melding door aan de Autoriteit Consument&Markt. Dat kan via consuwijzer.nl

Aangifte politie
Je geeft aan dat de politie niets doen. Toch adviseer ik je gedupeerden te verwijzen naar politie.nl om aangifte te doen. De politie publiceert namelijk een lijst met bekende malafide handelspartijen op hun site: politie.nl

Binnen een dag was de site offline gehaald.

Ik weet ook dat ze waarschijnlijk snel onder een andere site weer online zullen komen, maar dit helpt vast.

Saanut 1/5 tähteä

Jas besteld op 21 januari klaar…

Jas besteld op 21 januari klaar voorverzending mijn voorgevoel was terecht te laat de recencies gelezen intussen wel genoeg berichten gestuurd telkens het zelfde verhaal de jas is onderweg ik heb nu wel door dat ik behoorlijk in de boot ben genomen en ik kan fluiten naar de jas en geld €65,95 en daadwerkelijk nog steeds advertenties overal..bah aub lees de resensies heb ik stom genoeg niet gedaan

21. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

ik heb nog nooit een bestelling online…

ik heb nog nooit een bestelling online besteld. Deed de eerste keer op 27januari..kreeg ook melding dat de bestelling onderweg was en dat ik ze kon volgen. Kreeg zelfs een mail dat het een paar dagen later zou zijn als voorzien. Nu is de site niet meer bereikbaar...moraal van het verhaal : nooit meer zo iets bestellen. Zo ontgoocheld. Voel me echt opgelicht!!!

24. tammikuuta 2025

Oplichting

Mijn echtgenote heeft ook een trui besteld die nog geleverd moet worden. Telkenmale bericht dat deze onderweg is. Wij zijn al 5 weken verder en nog niets. Ga aangifte doen tegen deze leverancier. Hij zou zij zal weten dat je niet ongestraft anderen kan oplichten.

29. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin