Bandjesshop
Ik heb nu al twee bandjes besteld bij bandjesshop, allebei de Milanese bandjes. Van het silicone Apple bandje kreeg ik uitslag, dus ben toen gaan proberen of ik van deze bandjes geen uitslag zou krijg... Näytä lisää
Goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer snelle levering! Er gaan zeker meer bandjes besteld worden in de toekomst. Tip voor de combideals; het zou tof zijn als je de bandjes in verschillende ma... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bandjesshop.nl is dé online winkel voor al jouw favoriete smartwatch bandjes. Wij bieden een ruime selectie van hoogwaardige bandjes voor smartwatches van bekende merken zoals Apple, Samsung en Fitbit. Onze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten, zodat je altijd een bandje vindt dat bij jou past. Wij leveren dagelijks de maximale input om onze klanten 100% tevreden te stellen. Zo verwerken wij dagelijks voor 17:00 elke bestelling, zodat ze de volgende dag al in de brievenbus liggen.
De Ruyterlaan 13, 3843EB, Harderwijk, Hollanti
- info@bandjesshop.nl
- bandjesshop.nl
Bestelling die alsnog een mand later werd bezorgd
Begin dec had ik een bandje bestedl, maar helaas niet ontvangen. Ik heb contact gehad en men heeft een nieuwe opgestuurd. Heel fijn want het was een kadootje. (Ze was er erg blij mee) Nu anderhalve maand later levert PostNL alsnog het bandje. Het lag aan PostNL die een maand later leverde.. Dank je wel Tristan wat een topservice. Een tevreden klant en een fijn en betrouwbaar bedrijf!
Snelle levering en fijne bandjes!
Bestelling perfect verlopen
Bestelling perfect verlopen. Buitengewoon tevreden met bandje!
Mooi bandje . Juiste kleur .snelle levering
Nylon galaxy bandje met klitteband
Super mooie bandjes gekocht op de braderie in Ermelo bij bandjesshop voor mijn Galaxy watch! Kwalitatief mooi nylon bandje en ook makkelijk draagbaar omdat hij sluit met klitteband! Mijn volgende aankoop doe ik weer bij bandjesshop!
Wordt netjes geleverd via de brievenbus
Supersnelle levering, prachtige bandjes!
Supersnelle levering, prachtige, betaalbare bandjes!

Prijs/kwaliteit verhouding prima
Prijs/kwaliteit verhouding prima. Ziet er heel mooi en afgewerkt uit.

mooi bandje voor watch
Was op zoek naar bandje. Via bandjesshop dit bandje direct gevonden en was direct juiste bandje. Snel geleverd en goede kwaliteit. Tevreden.

Mooi bandje, goede kwaliteit
Wegens achterstanden bij PostNL duurde het langer voor mijn bandje bezorgd werd. Klantenservice van bandjesshop.nl reageerde snel toen ik daar een vraag over had. Bandje is van mooie kwaliteit en past perfect.

Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, ene dag besteld andere dag in huis!
De horlogebandjes zijn precies zoals ik verwacht had! Goede kwaliteit en fijn in gebruik

Ben heel blij!
Buiten dat de collectie heel uitgebreid is, is de levering kort en goed. Helaas had ik contact nodig door een foute melding van PostNL en ik had binnen de kortste keren antwoord op mijn mail. Chapeau! Ben heel tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij.

Vastaus yritykseltä Bandjesshop
Prima bandjes voor goede prijs
Prima bandjes voor goede prijs. Makkelijk retour en snel geld terug

Vlotte bezorging
Alles prima in orde!
Goede kwaliteit & snelle levering
Makkelijk bestellen via de website en een prima levering.
Tip: bied bandjes aan voor meer merken, zoals Fossil, Huawei etc..

Vastaus yritykseltä Bandjesshop
Een beoordeling geven maar artikel nog niet ontvangen
Ik krijg een vraag of ik een beoordeling wil maken maar heb mijn product nog niet eens ontvangen??
Ik heb betaald voor een track en tracé code maar gisteren bericht gehad dat het tussen half 11 en 13.00 uur bezorgd zou worden. Maar helaas niemand gezien. Ik vind het echt slecht dat je na 1 week nog steeds niet je product binnen hebt terwijl het brievenbuspost is.