Yritys on vastannut
Van frustratie naar rollend plezier Ik bestelde iets te snel (mijn fout 😅), maar werd na een mail zó vriendelijk geholpen dat mijn irritatie meteen weg was. Daarna deed PostNL ook nog een dui... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vloerglijders verkoopt sinds 2006 een groot aanbod vloer-beschermende artikelen. Sinds die tijd maken wij jaarlijks duizenden mensen blij met de juiste bescherming voor hun vloer. (Klantbeoordeling 9,3) Uniek is ons grote assortiment vloer-beschermende artikelen in combinatie met grote voorraad, goede service en snelle levering. Door te kiezen voor een juiste dop voor uw stoelpoot met teflon of vilt, beschermt u uw vloer(én stoel) tegen krassen en zorgt u ervoor dat u uw stoelen zorgeloos kunt gebruiken. Op deze manier voorkomt u beschadigingen en zorgt u ervoor dat de stoelen weer gemakkelijk schuiven of rollen.
De Dolfijn 9, 1601 ME, Enkhuizen, Hollanti
- 0228-222132
- info@vloerglijders.nl
- www.vloerglijders.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
goed advies en snelle levering (binnen…
goed advies en snelle levering (binnen 24 uur).
Goed.product..is al.2de.setje voor stoelen op leistenen vloer.
Duidelijk uitleg op de site
Duidelijk uitleg op de site
Prima prijs kwaliteit verhouding
Snelle en correcte levering
Goede ondersteuning
De tracking door PostNL was misgelopen en het pakket lag in een verafgelegen Postpunt om uiteindelijk retour te gaan. De klantendienst van Vloerglijders.nl contacteerde proactief en bood een oplossing aan (snel opnieuw verzonden en ditmaal correct geleverd)
Prima viltglijders ter vervanging van…
Prima viltglijders ter vervanging van de versleten glijders. Snelle levering. Tevreden dus
Er was goed telefonisch contact…
Er was goed telefonisch contact mogelijk om vragen door te nemen. Zo kreeg ik precies het juiste thuisgestuurd.
goedkoop en snel
Heel klantgericht
Men twijfelde bij mijn bestelling wel zou passen op mijn eerdere bestelling en zetten 'm daarom 'on hold' met een begeleidend bericht. Na telefonisch contact bleken ze inderdaad gelijk te hebben en hebben we telefonisch overlegd over de juiste oplossing. Heel klantgericht!
Prima oplossing
Snelle levering, het vilt op rol is makkelijk te plaatsen en hecht uitstekend op de vierkante buis van de stoel. Een enorme verbetering ten opzichte van wat we hadden.
De glijders passen perfect.
De glijders passen perfect.
De volgende dag zijn ze door de brievenbus afgeleverd.
Dus goed en snel!!
Excellent service after my email was finally answered
It was not easy to get a response to my email (it only worked after I posted a review here — thank you, Trustpilot), but eventually we found a solution and I have just placed an order on their website. After my review, I received top-notch service.

Vastaus yritykseltä Vloerglijders
goede service en snel
Heel snelle levering
Heel snelle levering, wel wat lastig om uiteindelijk het juiste product te kiezen maar het is helemaal goed gekomen!
Een prima aankoop ik wil niet anders meer
Ik heb al veel vloerbeschermers uitgeprobeerd, maar deze gleden niet goed of gingen eraf. Nu ik jullie vloerbeschermers heb gekocht en in gebruik heb genomen doen ze precies wat ze moeten doen. Ze blijven goed zitten en glijden perfect.
Goede en veel verschillende producten
Goede en veel verschillende producten. Voortreffelijke service!
Goed geholpen met advies
Goed geholpen met advies, snel verzonden en makkelijk te installeren
Verkeerde bestelling super gecorrigeerd
In eerste instantie de verkeerde meubelwielen besteld. De juiste besteld en de andere teruggestuurd.
Ook de nieuwe wielen snel binnen en de andere direct gecrediteerd en terugbetaald. Super geregeld!
Weer prima geholpen door Jaap.
De 1e levering ging mis bij PostNL. Na telefoontje heeft men gelijk de order opnieuw verzonden. Geweldige service. De montage ging zonder problemen. De vloerglijders zijn geweldig omdat ze geen lawaai maken. Ik blij en buren ook. Dank
Geweldige service en meedenken met klant.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.