Saanut 4/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Van frustratie naar rollend plezier Ik bestelde iets te snel (mijn fout 😅), maar werd na een mail zó vriendelijk geholpen dat mijn irritatie meteen weg was. Daarna deed PostNL ook nog een dui... Näytä lisää

1. Huonekalutarvikkeet
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Vloerglijders verkoopt sinds 2006 een groot aanbod vloer-beschermende artikelen. Sinds die tijd maken wij jaarlijks duizenden mensen blij met de juiste bescherming voor hun vloer. (Klantbeoordeling 9,3) Uniek is ons grote assortiment vloer-beschermende artikelen in combinatie met grote voorraad, goede service en snelle levering. Door te kiezen voor een juiste dop voor uw stoelpoot met teflon of vilt, beschermt u uw vloer(én stoel) tegen krassen en zorgt u ervoor dat u uw stoelen zorgeloos kunt gebruiken. Op deze manier voorkomt u beschadigingen en zorgt u ervoor dat de stoelen weer gemakkelijk schuiven of rollen.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Goede ondersteuning

De tracking door PostNL was misgelopen en het pakket lag in een verafgelegen Postpunt om uiteindelijk retour te gaan. De klantendienst van Vloerglijders.nl contacteerde proactief en bood een oplossing aan (snel opnieuw verzonden en ditmaal correct geleverd)

12. maaliskuuta 2026

Heel klantgericht

Men twijfelde bij mijn bestelling wel zou passen op mijn eerdere bestelling en zetten 'm daarom 'on hold' met een begeleidend bericht. Na telefonisch contact bleken ze inderdaad gelijk te hebben en hebben we telefonisch overlegd over de juiste oplossing. Heel klantgericht!

25. helmikuuta 2026

Prima oplossing

Snelle levering, het vilt op rol is makkelijk te plaatsen en hecht uitstekend op de vierkante buis van de stoel. Een enorme verbetering ten opzichte van wat we hadden.

20. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Excellent service after my email was finally answered

It was not easy to get a response to my email (it only worked after I posted a review here — thank you, Trustpilot), but eventually we found a solution and I have just placed an order on their website. After my review, I received top-notch service.

20. helmikuuta 2026
Vloerglijders-logo

Vastaus yritykseltä Vloerglijders

Dear Zoltan,

We didn’t receive any email from someone with your name. Is it possible that you attached large files to the email?

Can you please try it again? Info@vloerglijders.nl

All our e-mails receive a response in 24 hours.

Yours,
Tom, Vloerglijders.nl

Saanut 5/5 tähteä

Een prima aankoop ik wil niet anders meer

Ik heb al veel vloerbeschermers uitgeprobeerd, maar deze gleden niet goed of gingen eraf. Nu ik jullie vloerbeschermers heb gekocht en in gebruik heb genomen doen ze precies wat ze moeten doen. Ze blijven goed zitten en glijden perfect.

10. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin