Banden Popgom Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Besteld op zaterdagavond, dinsdag geleverd bij montage station (Euromaster Breda, erg goed geholpen). De Pirelli's 19" waren elders goedkoper, maar eerdere ervaring Popgom was ook positief. Dus heb 'g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit betreft een duidelijke en transparante bedrijfsvoering ,die met scherpe prijzen en goede montage voorwaarden werkt ! Een aankoop bij dit bedrijf geeft je een goed gevoel. Aanbod bij dit bed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar december 4 banden besteld.Betalen,zelf een datum, en een garage uitkiezen gaat uitstekend.Helaas was de datum die ik gekozen had niet mogelijk vanwege de drukte op dat moment.Ik werd netje... Näytä lisää

1. Rengasmyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

POPGOM verkoopt autobanden van alle merken. Meer dan 1.000.000 banden op voorraad en 225 vakkundige montagecentra in Nederland. Gratis Levering. Klanten service (€ 0,08,-per minuut)

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar

Popgom heeft een duidelijke website. Geschikte banden zijn snel gevonden. Handig dat van veel banden tests te lezen zijn via een enkele klik. Bestelproces is duidelijk en eenvoudig. De gehele afhandeling via e-mail en sms is uitstekend. Ik heb er geen omkijken naar gehad. Het zelf kiezen van datum en tijdstip voor het monteren van de banden bij een zelf gekozen servicepunt is buitengewoon prettig. Als ik weer eens nieuwe banden nodig heb kom ik zeker terug!

24. tammikuuta 2012

prima

Goede geleverd dienst goed uitgevoerd, de gevraagde en bestelde banden zijn tijdig geleverd en goed gemonteerd tegen een prima prijs

24. tammikuuta 2012

Zeker aan aanrader.

Beste lezer,

Nog nooit ging een bestelling zo makkelijk dit in combinatie met de service weet ik al waar ik voor de volgende bestelling heen ga.

prima

Makkelijke en duidelijke site,
Makkelijk te betalen en afspraak te maken in de buurt,
Bij een erkend en ervaren bedrijf.

Saanut 3/5 tähteä

voor een goede korting kan een fout

Garage de sprinter te r'dam zuid wil de banden niet monteren, de garage bij aflevering was aanwezig, maar werd niet opgemerkt, waardoor pas later opnieuw zending banden en montage.

Voor de rest tevreden, top-banden voor een lage prijs zonder poespas. Zelf alles regelen.

Banden Popgom-logo

Vastaus yritykseltä Banden Popgom

Beste klant,

We vinden het jammer dat u niet tevreden was voor de montage prestaties die geleverd zijn door onze montagepartner.
We kiezen onze professionele partners en hun toewijding zorgvuldig uit.
We willen u toch bedanken voor uw vertrouwen en hopen dat u de volgende keer wel tevreden bent met de volgende bestelling.

Saanut 4/5 tähteä

Ik kom zeker bij jullie terug

Een minpuntje:
De afspraak, gemaakt bij de digitale bestelling werd eenzijdig, door u, verschoven naar een veel later tijdstip. Was voor mij niet een heel groot probleem, maar vond ik wel onplezierig.

Verder goede prijs. Op de dag van montage, tijdige, snelle en vriendelijke service.

ze doen wat ze beloven

ze leveren prima kwaliteit tegen een mooie prijs en doen daarbij niet onder voor andere bedrijven die veel meer in rekening brengen voor hun service.Ook de aflevering gaat erg snel en loopt op rolletjes.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende en vlotte service voor een set buitengewone banden!!!

Uitzonderlijke banden besteld via Popgom, vlot en tegen een uitstekende prijs te leveren.

Direct de aflever en montage service bijbesteld en afgesproken. Op de afgesproken tijd aanwezig bij de banden montagehal en viola 2 cappuccino's verder rijdend op m'n nieuwe setje All terrein zwart zo de bagger weer in!!!

Top service dus... ;-))

Prima

Bestelling is prima gegaan. Banden besteld, telefonisch een afspraak gemaakt met de lokale garage waar volgens de afspraak de winterbanden werden gemonteerd. Nu nog sneeuw ;).

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin