Bamboozy Arvostelua

1 218
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Snelle levering Goed product. Was wel verzonden met handtekening. Ik hoop niet dat jullie hier meer voor moeten betalen. Kreeg het pakket in handen en was was de post.nl. Gelukkig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering. Ik was behoorlijk sceptisch over het gebruik van een menstruatiedisc maar de heldere informatie heeft me over de streep getrokken. Wat een magisch ding. Na deze cyclus geb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een uitvinding, de menstruatiedisc! Ik kreeg de cup (ander merk) altijd moeilijk in, daarom besloot ik een disc te proberen. Ik was eerst sceptisch, maar het werkt zo super! Inbrengen is mega eenv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb nu 2 keer iets besteld hier en het bestelde product of producten worden snel geleverd. Indien tijdig besteld zelfs de volgende dag al. Daarnaast vindt ik vooral de wasmiddeldoekjes geweldig, goed... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Duurzame producten en specialisten in safety razors, menstruatie ondergoed, cups, disks, en wasmiddel wasstrips. Help je mee naar minder plastic afval?

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 218)

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

I am positively surprised

I was very skeptical about cups. Waited long to try them out and never thought they would be for me. This is my first cup. I immediately took size L cause I have a child. I am using the punch down method. It really works well, no accident yet ! I don't feel the cup, which is amazing

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het pakket nog steeds niet…

Ik heb het pakket nog steeds niet aangekregen

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Hi Lynn, mijn collega heeft contact met je gehad en je pakket ligt bij een ophaalpunt. Tegenwoordig krijg je daar niet direct meer een bericht van, heel vervelend.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service en advies al voor het…

Fijne service en advies al voor het kopen van het artikel. Prima en unieke artikelen. Snelle verzending met een leuk extraatje en handgeschreven bedank kaartje met bloemzaadjes. Fijn persoonlijk contact met enthousiaste en vriendelijke medewerkers. Ik zal zeker hier nog meer artikele gaan kopen!

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het nooit binnengekregen

Ik heb het nooit binnengekregen. Ookal staat van wel erg stom.

9. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Beste Feline, vervelend om te horen. Mijn collega heeft inmiddels contact met je opgenomen en ik zit er ook achteraan.

Saanut 2/5 tähteä

Voor mij persoonlijk erg onhandig dat…

Voor mij persoonlijk erg onhandig dat je een handtekening moet zetten voor het ontvangst van het pakketje. Mijn familieleden mochten het niet aannemen dus moest ik het bij het PostNL punt ophalen dat altijd dicht is als ik thuis kom van werk. Dus ik zal niet zo snel nogmaals wat bestellen.

5. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Dag Rosemarij, vervelend inderdaad als dit gebeurd. Excuses hiervoor. Ik zal hier in ieder geval een notitie van maken.

Saanut 5/5 tähteä

Goede spullen en snel in huis

Fijne gebruiksvriendelijke webshop met veel info over de producten. Snel verzonden (volgende dag in huis) en netjes verpakt. De bestelde producten zijn van heel goede kwaliteit. Erg tevreden mee!

5. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Een makkelijke manier om een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld

Na eerder samples te hebben besteld van de wasstrips, was dit mijn eerste echte bestelling.
De bestelling werd snel geleverd. Bijzonder vind ik de persoonlijke boodschap bij het pakketje.

Voor mij geen grote plastic flessen wasmiddel meer maar een kartonnen doosje met wasstrips. Was wordt goed schoon en ruikt lekker fris.
Een eenvoudige manier om een kleine bijdrage te leveren aan het verkleinen van de afvalberg.

4. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

De disc van Bamboozy is comfortabel

De disc van Bamboozy is comfortabel. De klantenservice raadde de disc met het touwtje aan bij een lichte verzakking, deze is geweldig, ik voel het niet zitten & na een paar keer proberen is het inbrengen goed te doen. Ik ben tevreden en raad het product aan!

2. huhtikuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin