Goede service. Snelle levering Goed product. Was wel verzonden met handtekening. Ik hoop niet dat jullie hier meer voor moeten betalen. Kreeg het pakket in handen en was was de post.nl. Gelukkig... Näytä lisää
Super snelle levering. Ik was behoorlijk sceptisch over het gebruik van een menstruatiedisc maar de heldere informatie heeft me over de streep getrokken. Wat een magisch ding. Na deze cyclus geb... Näytä lisää
Wat een uitvinding, de menstruatiedisc! Ik kreeg de cup (ander merk) altijd moeilijk in, daarom besloot ik een disc te proberen. Ik was eerst sceptisch, maar het werkt zo super! Inbrengen is mega eenv... Näytä lisää
Heb nu 2 keer iets besteld hier en het bestelde product of producten worden snel geleverd. Indien tijdig besteld zelfs de volgende dag al. Daarnaast vindt ik vooral de wasmiddeldoekjes geweldig, goed... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Duurzame producten en specialisten in safety razors, menstruatie ondergoed, cups, disks, en wasmiddel wasstrips. Help je mee naar minder plastic afval?
Raasdorperweg 52 H, 1175 KX, Lijnden, Hollanti
- 06 44 44 27 36
- support@bamboozy.com
- bamboozy.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Communicatie
Duidelijke communicatie over de levering. En duidelijke communicatie over het product.
Ook nadat ik alsnog vragen had kreeg ik snel reactie met een nog duidelijkere uitleg. Echt top.
Duidelijke website en snelle levering.
Fijn product maar positie drukknoopjes kan beter
Op zich fijn product en snel geleverd. Alleen jammer dat de flapjes met de drukknopjes niet wat langer zijn. Nu moet ik mijn ondergoed er echt tussen proppen en heb je niet de volle breedte van het verband aan de bovenkant liggen.
SUPERWASMIDDEL
360 wasbeurten in je brievenbus geen gedoe veel handiger en voor alles beter. Gewoon doen.
Netjes tijdig juiste bestelling…
Netjes tijdig juiste bestelling geleverd.
Overzichtelijke website, duurzame artikelen!
Leuk een weggeefpakketje erbij
Leuk een weggeefpakketje erbij. Ruikt lekker. Compact. Milieuvriendelijk. Niet duur
Mooie producten die volledig voldoen…
Mooie producten die volledig voldoen aan mijn verwachtingen.
Snelle levering en goed produkt
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit ondergoed. Past goed. Door het dragen van het menstruatie ondergoed, kan je gerust een dagje weg en heb je bijna het idee niet meer ongesteld te zijn. Echt een bevrijding.
nieuwe formule met onaangename geur - menstruatiecup stug van materiaal
Over de verzending alle lof.
Alleen de producten zijn niet zoals ik had gehoopt. Ik had de wasstrips een paar maand geleden uitgetest, en bijgevolg nu een grotere hoeveelheid besteld. Echter is de nieuwe formule echt mijn ding niet. De geur is inderdaad intenser, maar ruikt voor mij goedkoop synthetisch. Erg jammer! Ik heb de lentefris geur. Mocht u nog van de oude wasstrips nog op overschot hebben, ruil ik ze graag in.
Daarnaast bestelde ik ook de menstruatiecup. Die is behoorlijk stugger van materiaal dan diegene die ik al jaren gebruik. Dat had ik niet verwacht. Ik moet hem wel nog testen in gebruik.
Een paar maand geleden bestelde ik de disc. Die vond ik wel fijn van materiaal (behalve dan toch ook die stugge rand), maar niet aangenaam in gebruik. Hij deed soms pijn om in te brengen. Het legen ervan vond ik meer gedoe dan bij een cup, en ik had niet zo'n goed zicht op mijn bloedverlies...
Misschien dat ik toch een maat kleiner nodig heb, ook al volgde ik de aanbevolen maat van de website? De cup die ik nu ontvangen heb heeft dezelfde boven-diameter dan mijn huidige cup, maar de buik eronder is volumineuzer. Ik vrees dat ook dat voor mij niet aangenaam zal zijn. Mocht het mogelijk zijn ook deze in te ruilen, graag. En anders waren dit veel miskopen bij elkaar...

Vastaus yritykseltä Bamboozy
Snelle levering. Altijd goed resultaat met de wasmiddel wasstrips.
Snel geleverd
Het product is snel geleverd en de bestelling is goed aangekomen. Fijn dat er geen onnodig papier in zit en gebruiksaanwijzing via een link beschikbaar
Heel fijn product!
Ik ben heel blij met de disk! Ik gebruikte hierboor altijd een cup maar ik had altijd wel dat ik spotting had en ook dat ik veel pijn had van de cup in mijn lichaam. Met de disk voel ik ook nog wel wat druk maar veel minder als de cup en ik heb geen enkele druppel spotting gehad! Echt heel erg blij mee!!
Goeie service en snelle levering
Milieuvriendelijke spullen gemakkelijk…
Milieuvriendelijke spullen gemakkelijk besteld en snel geleverd.
De disc
De disc, deze meerdere malen geprobeerd en dat auto-dumping gebeurd op momenten dat je het niet wil, bij een verkeerde beweging of als je niest. Ik zag nu ook op Bol dat er veel meer mensen zijn die hetzelfde ervaren alleen dat had ik boor het bestellen niet gezien, dan had ik het wel gelaten. Terug naar de vertrouwde cup zonder geklieder.
Supergoede service!
Hele fijne onderbroeken gekregen voor wanneer tante Roos komt! Ze zitten zo lekker, ik wil nooit meer iets anders.
Ik had per ongeluk eerst de verkeerde besteld en kon deze terugsturen. Toen PostNL een foutje in het systeem had, hebben ze er alles aan gedaan zodat ik het dicht bij huis kon terugbrengen.
De communicatie is ook altijd top; heel correct, vriendelijk en snel.