Saanut 5/5 tähteä

Najlepsze z najlepszych! Super jakość! Niektóre produkry mam już 2 lata i przy odpowiednim czyszczeniu nadal spełniają swoją funkcję. Ostatnio dokupiłam kolejne dla siebie i dla znajomej na wypróbowan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het Bamboozy maandverband ondergoed gekocht. KOOP HET NIET AJB!! Na 1 keer wassen op gentle cycle ging de band van het elastiek al kapot! Alle draadjes van het elastiek bungelen eruit en de... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Toller Service, gutes Produkt. Hatte detaillierte Infos zu den jeweiligen Kategorien angegeben aber es wird anscheinend nur der "Service" Teil veröffentlicht, somit hier nun alle Infos. Jedenfalls seh... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben gestart met de bamboozy cup. Enkele maanden geprobeerd maar het bleef een gesukkel omdat de cup niet altijd goed vacuüm zoog of precies uitzakte. Daarna overgestapt naar de menstruatiedisc. Dit... Näytä lisää

1. Verkkokauppatoimija

Yrityksen kirjoittama

Duurzame beauty producten. Help je mee?

3,9

1 tähti

On vastannut 27 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ende gut alles gut…

Ich habe lange auf die Sendung gewartet und hier erstmal schlecht bewertet.
Dann kam die schnelle Antwort.
Heute kam die Sendung an und dazu ein kleines Trostpflaster und ein nettes Kärtchen.
Alles richtig gemacht.
Das Produkt ist genau was ich gesucht habe.
Super

2. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Es tut mir leid zu hören, dass Ihr Paket noch nicht angekommen ist. Ich kann nicht erkennen, was bei der Lieferung schief gelaufen ist, also werden wir heute ein neues versenden. Vielen Dank für Ihre Geduld!

vielen Dank für die Rückmeldung und es freut mich zu hören, dass die Probleme letztendlich gelöst wurden!

Saanut 3/5 tähteä

Die Lieferung war schnell und gut…

Die Lieferung war schnell und gut abgewickelt, was das angeht habe ich absolut keine Beschwerden und hatte die vollen Sterne gegeben.
Das Produkt hält leider so gar nicht was es verspricht.
Ich fühle die ganze Zeit ein komisches spannen im Unterleib und es läuft ständig,selbst bei normalem alltäglichen Gebrauch und nur geringer Blutung,aus.
Ich würde es niemals nochmals kaufen oder empfehlen.

30. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass die Scheibe nicht gut passt. Haben Sie das Gefühl, dass sie zu klein für Sie ist? Möglicherweise ist sie nicht richtig positioniert und verursacht daher die Leckage und/oder den Innendruck. Ich leite Ihr Problem an unseren Kundensupport weiter, damit er sich darum kümmert und eine (alternative) Lösung für Sie findet.

Saanut 4/5 tähteä

Good option for me!

I find the handling still challenging sometimes, but it works for me pretty well. I ordered the L first, it didnt fit, I asked for a the smaller one and the customer service was very friendly and helpfull. Now M is working for me, little to no licking. Thank you!

22. elokuuta 2023

Schneller Versand

Schneller Versand, ordentliche Verpackung, Artikel mit intaktem Hygienesiegel. Habe die Firma bereits einer Freundin weiterempfohlen!

10. elokuuta 2023

Mooi producten.

Mooi producten. Fijn dat er wordt nagedachtover duurzaamheid en ik zo een bijdrage kan leveren aan een schooner milieu.

6. elokuuta 2023

Top producten

De menstruatieonderboek besteld via bol.com en in de verpakking zat een extra briefje met dat je contact kon opnemen met hun klantendienst als er toch iets is, super cute! De onderbroek is het beste dat ik in lange tijd heb gekocht. Voelt niet nat ofzo aan voelt 100 maal properder dan een maandverband! Ik ben fan en kan bamboozy alleen maar aanraden.

7. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik had 3 keer 3 inlegkruisjes besteld…

Ik had 3 keer 3 inlegkruisjes besteld en betaald, maar slechts 1 keer gekregen. Ik heb hiervoor meteen gemaild maar zonder reactie.

23. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Hallo, dit is natuurlijk niet de bedoeling en ben er gelijk voor je ingedoken. Een collega van klantenservice was maandag en dinsdag ziek waardoor er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de overdracht. Ik zie inderdaad namelijk een onbeantwoorde email in de inbox. Onze excuses hiervoor en ik zal voor morgen gelijk een order aanmaken om het alsnog direct te sturen! Je ontvangt hier later in de avond een nieuwe track en trace.

Saanut 3/5 tähteä

Toch wat minpunten...

N.a.v. de vorige review nog even een aanvulling.

Met de menstruatieonderbroek Emma ben ik toch niet zo blij. Het gaat bij het dragen wel heel erg los zitten. Zo los dat ik een soort 'hangende pamper'-idee krijg. De absorptielaag valt me ook tegen. Na een toiletbezoek trok ik een natte onderbroek omhoog en ook tijdens het dragen voelde het nattig; ik vind dit persoonlijk niet fijn. De eerste twee dagen van mijn menstruatie blijkt de onderbroek ook niet voldoende te zijn; ik lekte na een uur al door, met name aan de zijkanten.

De geurparels Lavendel heb ik gekocht, omdat ik de wasstrips Lavendel weliswaar heerlijk vind ruiken, maar soms toch te weinig geur ruik na het wassen (tenzij ik een hele wasstrip gebruik). Wat ruiken de wasparels anders dan de wasstrips! Echt een toiletverfrisserlucht vind ik zelf, super jammer. Ik zag dat er nieuwe wasparels zijn uitgebracht en je een sample van alles kan bestellen. Misschien probeer ik dat nog wel, dan doe ik geen miskoop meer. Komen de nieuwe geuren wasparels ook nog in wasstrips (die je dan ook allemaal in sample kan bestellen)?

28. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Hi Noek, bedankt voor je uitgebreide feedback. Heel waardevol voor ons! Jammer dat Emma tegenvalt, heb je deze problemen niet met de andere modellen? Over ongeveer 2 maanden hebben we een verbeterde versie van de wasstrips in formule en geur. Probeer het dan nog eens en als je aan nieuwe voorraad toe bent, stuur ons dan gerust een bericht om te kijken of we dan de nieuwe versie al hebben. Dan zorgen we ervoor dat je de laatste versie krijgt. De samplesetjes van de geurparels zijn handig inderdaad als je nog niet zeker bent over de geur. Als je een berichtje stuurt met je email of ordernummer dan zorg ik dat je een setje opgestuurd krijgt om het toch nog een beetje goed voor je te maken!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin