Bamb & Paper Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een echt goed en biologisch verantwoord kwaliteits produkt Inmiddels ook met andere mensen gedeeld en hen er mee laten kennis maken

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd. Ik vraag me wel af wat het nut is van de individuele verpakking van iedere rol, zeker als u beweert ecologisch te zijn. Zelfs met gerecycleerd inpakpapier is dit sullig.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prima toiletpapier, zonder pfas en niet gebleekt. Beter voor de gezondheid en het milieu. Snelle bezorging.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, dit was een zeer goede aanbieding, anders wel aan de prijs. Het papier voelt erg prettig en is sterk en goed absorberend zonder te rullen of kapot te gaan. Ben er blij mee.

1. Hygieniatuotteet
  2. Paperikauppa
  3. Paperituotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Bamb & Paper maakt duurzaam toiletpapier toegankelijk voor iedereen. Ons toiletpapier is gemaakt van FSC-gecertificeerd bamboe en combineert comfort, kwaliteit en duurzaamheid voor een eerlijke prijs. Wij geloven dat een alledaags product als toiletpapier óók verschil kan maken. Daarom kiezen we bewust voor bamboe als alternatief voor traditioneel papier en investeren we een deel van onze winst in projecten die bijdragen aan schoon drinkwater. Een betere rol voor jou én de wereld!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Op aanbeveling van een relatie hebben…

Op aanbeveling van een relatie hebben wij een doos met 36 toiletrollen besteld.
In eerste instantie vond ik de aanschafprijs hoog.. maar achteraf gezien valt dit heel erg mee aangezien een doos ruim een half jaar meegaat. Daarnaast voelt het veel fijner dan “gewoon” toiletpapier.
Wij zijn volledig afgestapt van gewoon toiletpapier en hebben inmiddels weer een doos besteld!

4. tammikuuta 2025

BambRoll!

Ik ben blij dat ik voor dit product heb gekozen, omdat het aantoont dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Het voelt goed om een merk te steunen dat zoveel aandacht heeft voor het milieu en dat er ook nog eens voor zorgt dat het dagelijkse leven aangenamer wordt. Al met al ben ik ontzettend tevreden met deze aankoop en zal ik BambRoll zeker blijven gebruiken!

3. tammikuuta 2025

Top!

Fantastisch product, een echte aanrader!

Ik ben ontzettend blij met het bamboe wc-papier van dit bedrijf. Het gaat veel langer mee dan gewoon wc-papier en is verrassend sterk, zonder dat het aan zachtheid inlevert. Wat ik vooral geweldig vind, is dat het volledig natuurlijk is en geen giftige afvalstoffen bevat. Dat geeft een fijn gevoel, zowel voor je gezondheid als voor het milieu.

Het idee dat ik iets gebruik dat duurzaam is en tegelijkertijd comfortabel, maakt dit een perfecte keuze. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijk en hoogwaardig alternatief voor traditioneel wc-papier, hoef je niet verder te zoeken. Echt top!

22. joulukuuta 2024

1 woord, TOP

Ik zocht een alternatief voor het gebleekte wc-papier van de supermarkt, moet zeggen dat heb ik nu gevonden! Heerlijk zacht en doe een stuk langer met een rol! Zeker een aanrader

19. joulukuuta 2024

Super wc-papier en ben erg tevreden

Super wc-papier en ben erg tevreden! Het is zacht, stevig en doet niet onder voor gewoon wc-papier. Fijn om te weten dat het ook beter is voor het milieu. En graag ook keukenrollen in het assortiment. :)

18. joulukuuta 2024

Super wc-papier en ben erg tevreden

Super wc-papier en ben erg tevreden! Het is zacht, stevig en doet niet onder voor gewoon wc-papier. Fijn om te weten dat het beter is voor het milieu. Graag ook zsm keukenrollen in het assortiment 😁👍

18. joulukuuta 2024

Geweldig toiletpapier

Geweldig toiletpapier! We doen heel lang met een rol, het papier is super zacht en breekt niet kapot als je het gebruikt. De levering was snel en geen onnodig gebruik van plastic opvulling in de doos. Wij gaan nog heel lang met deze voorraad doen maar als het op is bestel ik zeker weer

24. marraskuuta 2024

Geweldige producten en service

Geweldig duurzaam product en snelle levering! Na een order te hebben geplaatst werd deze nog de volgende dag geleverd. Ik raad een ieder de producten van Bamb & Paper aan!

28. toukokuuta 2024

WC Papier

Het was in het begin even wennen aan de kleur van het wc papier maar als je daar eenmaal aan gewend bent is het prima te doen. Het voelt lekker zacht aan en het zijn grote rollen wat voor mij heel goed uitkomt. Het is gemaakt van bamboe wat veel sneller groeit dan elk ander hout waardoor de kans op ontbossing ook kleiner wordt

28. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goed voor de portemonnee én natuur

Normaal super sceptisch over nieuwe producten. Ik blijf liever bij het oude vertrouwde, maar ik heb alles behalve spijt en ik ben blij dat ik het uitgeprobeerd had. Het wc-papier is veel aangenamer en gaat langer mee. Ik voel mij ook prettig bij het idee dat ik toch een steentje bijdraag aan het verduurzamen van het milieu. Je betaalt logischerwijs ietsjes meer, maar krijgt er zeker veel meer voor terug. Op langer termijn zal dit waarschijnlijk ook goedkoper zijn en ik ben voorstander van het feit dat een beter milieu bij jezelf begint; en met bambandpaper maak ik dus een aandeel uit van dit betere milieu. Een kleine investering met een grotere positieve impact. Kortom goed voor jouw portemonnee én de natuur, ik ben zeker verkocht bambandpaper en wij zullen er zeer zeker met volle teugen van genieten thuis.

2. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin