BALR.  Arvostelua 139

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Saanut 1/5 tähteä

Ich habe im Juli bestellt genau genommen am 11.7.2025 habe immer noch nichts erhalten Habe im wert von 176€ bestellt Auf meine mails werden mit Hollandischen Insolvenz links geantwortet ich weis... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben al jaren klant, kwaliteit is zeer goed, de kledij heeft uitstraling," New style other dimension" to youre profile. De parfum ruikt heerlijk, schoenen, T-shirts, fleeces, jassen alles zit perfect,... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Altijd tevreden geweest over Balr, maar dit slaat letterlijk nergens op. maart 2018 fitness outfit besteld (ontvangen eind april/begin mei!!!) vervolgens binnen de kortste keren letters eraf en besc... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik kocht een broek in de balr. Winkel in Roermond, na 2 maanden is hij al bijna helemaal kapot, overal scheuren, stof die super dun is geworden, etc. Ik stuur een mail naar de klantenservice, zij n... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

BALR. is an international luxury lifestyle brand known for its high-end fashion, travel products and accessories for men and women. The Amsterdam-based brand has created a complete range of high-quality items that inspire to live the life of a BALR.

2,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

In my personal opinion the best…

In my personal opinion the best Designer Brand out there. The majority of my clothes and what I buy are from Balr! Outstanding quality and craftsmanship. Especially the Q-Series, but their Sock Runners are fire too! Balr is my personal favorite clothing brand and I hope they will never seize to always deliver the quality they have right now

26. toukokuuta 2023

Hi,

Thank you so much for your positive feedback.

We are very happy to read that you are so satisfied with us. Please keep following and supporting us.

Slechte service

Hoodie van 120 euro gekocht die te klein bleek. Helaas had ik het kaartje eraf gehaald. Hij mocht gelijk niet meer geretourneerd worden. Toch een poging gedaan en hem opgestuurd maar hij werd gelijk weer terug gestuurd. Op mail antwoorden deden ze ook niet meer. Een gebrek aan klantvriendelijkheid en flexibel mee willen denken. 1 klant minder

20. maaliskuuta 2023

Hi Sam,

Bedankt voor je feedback.

Wij als BALR. moeten ons aan bepaalde regels houden omtrent het retourneren van artikelen.

Wij maken vaak een uitzondering als men (per ongeluk) het kaartje eraf gehaald heeft, maar wij hebben geconstateerd dat het artikel (de hoodie) gewassen is. Hierdoor kunnen wij het artikel niet meer accepteren.

Ik zie overigens ook dat wij het gecommuniceerd hebben en hierop is niet meer gereageerd.

Mocht je nog vragen hebben, dan weet jij ons te vinden.

support@balr.com

Saanut 5/5 tähteä

Once you go BALR, you never go back!

I ordered the 'Joey' T-Shirt, and it's of Premium quality. The graphic looks amazing, and it just separates you from all the rest. Highly recommended!

19. tammikuuta 2023

Hi Andrej,

Thank you so much for your positive feedback.

We really appreciate it! Please keep coming back to our webshop.

Saanut 5/5 tähteä

Brilkoker van mijn balr bril…

Brilkoker van mijn balr bril kwijtgeraakt Topservice van balr ze hebben er nog 1 en sturen die voor niks naar mij Topmerk maar dat wist ik al lang

6. maaliskuuta 2023

Hi Robert,

Bedankt voor je positieve feedback.

Met liefde hebben wij voor jou een nieuwe brillenkoker geregeld.

Tot snel in onze webshop!

Saanut 5/5 tähteä

Paar weken geleden nieuwe sneakers…

Paar weken geleden nieuwe sneakers besteld. Van de week brak er een veter over midden, contact gehad en het werd netjes en persoonlijk opgelost.

1. maaliskuuta 2023

Hi Damian,

Bedankt voor je positieve feedback.

Goed om te lezen dat wij het probleem hebben kunnen oplossen.

Wij hopen je graag weer te zien in de webshop.

Saanut 1/5 tähteä

Horrible the customer service.I send…

Horrible the customer service.I send for them a lot of emails till today I don’t have any solution from the problem what I have with my order.The shoes came broken Susan and Ashel who work from Balr don’t answer to mah email.The shoes are a gift for my husband and came damage,I send all details pictures invoice and nothing.They are not professional

13. tammikuuta 2023

Hi Vicenta,

Thank you for your feedback.

We have gone through all your emails and on 12 January we sent you a return label so you can return the shoes. We have indicated that you will receive new shoes from us and with this we have solved your problem.

Apparently, our e-mail ended up in your spam and we sent you the label again.

Thank you again for your feedback and we will send you new shoes as soon as we receive your return.

Jullie Balr top bedrijf

Jullie Balr, zijn nu echt een bedrijf , waar je als klant naar terug gaat.
Ondanks soms wel hoge prijzen.
Maar als er dan iets fout gaat met een product , niet moeilijk doen.
Gelijk nieuwe schoenen sturen ,nogmaals super geregeld.
Ben zo blij met mijn nieuwe schoenen

dominique

1. tammikuuta 2023

Hi Dominque,

Bedankt voor je positieve feedback.

Blijf vooral terugkomen in onze webshop of winkel.

Saanut 5/5 tähteä

Meer dan perfecte service!

Omdat ik eerst wat vragen had, heb ik telefonisch contact opgenomen. Angèl heeft mij te woord gestaan en ik ben echt méér dan uitstekend geholpen. Niets was te veel gevraagd. Ik heb de bestelling geplaatst en deze wordt zelfs met spoed verzonden. Echt uitmuntende service! Dik compliment!

18. joulukuuta 2022

Hi Cindy,

Bedankt voor je lieve feedback.

Ik ben blij dat wij je vraag correct hebben kunnen oplossen en dat je een tevreden klant bent.

Hopelijk tot de volgende keer bij BALR.

Saanut 4/5 tähteä

Artikels zijn goed, alleen kan sneller?

Artikels zijn goed aangekomen alleen langer dan verwacht als afgesproken volgens zegge?

28. marraskuuta 2022

Hi Frans,

Bedankt voor je feedback.

Door de grote drukte tijdens Black Friday en de Holiday sale hebben wij een vertraging opgelopen. Goed om te lezen dat je bestelling alsnog is aangekomen.

Saanut 1/5 tähteä

I didn’t received my cap…

I didn’t received my cap…. There is a missing in my package I ordered

13. joulukuuta 2022

Hi HeroSon,

Thanks for your feedback.

How annoying to read that your order is incomplete. We are going to fix it for you immediately and of course we are going to re-send your cap.

Would you please email us at: support@balr.com - mention order number and we will make sure it will be sorted out this week.

Once again, our apologies!

Saanut 3/5 tähteä

Jammer

Had een snellere bezorging verwacht. En de foto was niet duidelijk. Ik wilde rood en kreeg groen. Geen keuze jammer

5. joulukuuta 2022

Hi Folter,

Bedankt voor je feedback.

We doen er alles aan om alle pakketten zo snel mogelijk (vooral voor de feestdagen) bezorgd te krijgen, maar soms kan het net iets anders verlopen. Ik lees ook, dat wij een verkeerde kleur hebben bezorgd? Oh jeej dat hoort zeker niet de bedoeling te zijn!

Zou je ons willen mailen op: support@balr.com - graag hierin omschrijven wat er mis is gegaan met je bestelling, ordernummer erbij en wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor jou oplossen.

We zien graag je bericht tegemoetkomen.

Top!!

De levering duurde ff maar voor de rest was t top!!

15. joulukuuta 2022

Hi Jolanda,

Bedankt voor je feedback.

Gelukkig is je pakket alsnog aangekomen en hebben wij jou toch blij weten te maken.

Tot de volgende keer in onze webshop!

Balr

Perfect and top…………………………..oke

14. joulukuuta 2022

Hi Eko,

Bedankt voor je positieve feedback.

Blijf vooral terugkomen in onze webshop of winkel.

Correcte levering

Correcte levering! Makkelijk kunnen betalen & via mail goed op de hoogte gehouden

30. marraskuuta 2022

Hi Joni,

Bedankt voor je positieve feedback.

Goed om te lezen dat jij zo tevreden met ons bent. Wij doen er alles aan om eenieder blij te maken en ervoor te zorgen dat de klanten, net als jij zo tevreden zijn!

Nogmaals bedankt voor je bestelling en tot de volgende keer bij BALR.

Saanut 1/5 tähteä

They send me a wrong item und didn’t…

They send me a wrong item und didn’t changed it.
Don’t get my Money back only as a Gift Card

7. joulukuuta 2022

Hi,

Thanks for your feedback.

Annoying to read that you received an incorrect order or item. The moment we see a return notification come in and the customer chooses ''Store credit'', you will receive a gift voucher from us. You probably clicked that with your return request.

We would like to help you further. Please email us at: support@balr.com - state what went wrong and please include your order number.

We look forward to seeing your message.

Snelle service en levering

1. joulukuuta 2022

Hi Stijn,

Bedankt voor je positieve feedback.

Gelukkig hebben wij jou correct kunnen helpen en is je bestelling op tijd geleverd!

Hopelijk zien we jou de volgende keer weer terug in onze webshop of winkel.

Sneller dan het licht 💫

Sneller dan het licht en zeer vriendelijk.

29. marraskuuta 2022

Hi Henk,

Haha, bedankt voor je snelle, maar zeer toffe feedback.

Wij zijn sowieso vriendelijker dan Superman, haha!

Mocht je weer wat bestellen en je hebt ons nodig? Je weet ons te vinden en wij zullen sneller dan het licht reageren op je bericht.

Fijn weekend en tot de volgende keer bij BALR.

Geweldige customer service

Geweldige customer service! Ik had een paar vragen over een product en ik wou een wijziging doorvoeren, binnen no-time nog opgelost door een jongeman van de klantenservice, hij was super vriendelijk en ik had het gevoel dat hij er alles aan deed om mij tevreden te stellen. Zal snel nog een keer bestellen bij BALR!

26. marraskuuta 2022

Hi Nick,

Bedankt voor je positieve feedback.

Het doen ons goed om te lezen, dat jij zo tevreden met ons bent. We need customers like you! :D

Nogmaals bedankt voor bestelling en tot de volgende keer bij BALR.

Saanut 5/5 tähteä

Klacht direct opgelost! super service!

Ik had een klacht over een bestelling die niet was geleverd. Maar deze is zo snel opgepakt en opgelost door Anshel dat ik verbaasd ben hoe goed de klantenservice van BALR is. Als er ooit wat is kan je zonder zorgen contact opnemen en ik weet zeker dat het wordt opgelost. Super service!

28. marraskuuta 2022

Hi Jan,

Bedankt voor je lieve woorden en feedback.

Uiteraard doen wij ons beste voor klanten zoals jij! Mocht je weer wat bij ons bestellen en je hebt ons nodig, dan weet jij ons te vinden.

Nogmaals dank voor je bestelling en tot de volgende keer in onze webshop.

TEAM BALR.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin