Det er svært at vurdere når man bliver bedt om anmeldelse laaang tid før varen leveres
Jeg har af 2 omgange købt både babysengetøj og savlesmække med broderet navn på. Kvaliteten er lækker og varerne er så fine med barnets navn på. Udvalget er fint og der er rig mulighed for at vælge... Näytä lisää
Fuldstændig fantastisk service ved en lidt særlig forespørgsel og hurtig levering. Meget fine ting, vi har med stor tilfredshed bl.a. fået leveret fine graverede sutter som bordkort til barnedåb til a... Näytä lisää
We happened to break my daughter's favorite spoon from Petit Jour Paris(Pepa the Pig) and after hours of searching it in Europe and US we finally found the replacement on this site. Quick online purch... Näytä lisää
Ortenvej 60, 6800, Varde, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Lynhurtig levering og det skal de ha’ en stjerne for!
Men når det så er sagt, så har jeg aldrig oplevet lignende service.
Jeg bestilte 2 avent-sutter med navn.
Når man indtaster navn, får man vist et eksempel af sutten med navnet på. Eksemplet viser, at navnet er trykket med sort skrift, men da jeg modtager sutterne er navnet helt lys grå og meget utydeligt og faktisk slet ikke flot.
Jeg skriver til kundeservice og sender dem et billede.
Der står på deres hjemmeside, at de svare indenfor 24 timer, men der gik over en uge uden at jeg fik svar, så jeg sendte dem en ny mail. Den svare de hurtig på og beklager de ikke har svaret på den første mail. De tilbyder mig 15/20% på eksisterende/ny ordre, fordi de godt vidste at hjemmesidens eksempel var misvisende. Jeg svare, at det syns jeg egentlig ikke er okay, for jeg har ikke fået det jeg bestilte og så svare de ikke mere. Det er en uge siden jeg skrev mailen og jeg har gensendt den for 3 dage siden, men alligevel intet svar.
Det er under al kritik - man brander sig med én ting på sin side og gør det modsatte. Både ift. suttens udseende og kunderservice svar.
Jeg handler ikke der mere.

Vastaus yritykseltä Babysutten.dk
Lyn hurtig levering - flot og lækker kvalitet. Købt junior sengetøj med navn
Hurtig behandlingstid og information undervejs, klar til afhentning :-) og produktet var perfekt.
Pakken kom super hurtigt, 2 dage så bar den her. Er tilfreds med det jeg købte!
Det er anden gang vi opleve at som vi har købt i babysutten, den første jeg har købt er bamse som skulle står navne på og der står ingen navn da vi tage bamsen og nu vi har ikke tage vores tvillingers tæppe med navn endnu. Jeg havde håber at når jeg læser i trustpilot det varer det har købt på nettet bliver sendt med det sammen så tage de det uden venter så længe det er så irreterende🙄

Vastaus yritykseltä Babysutten.dk