Super god oplevelse med onlinebutikken. Fandt et rigtig godt tilbud på en nederdel fra et mærke der sjældent er på tilbud nogen steder. Bestilte søndag aften, blev afsendt mandag og kunne hentes tirsd... Näytä lisää
Schlecht auf allen Ebenen,mangelhafte Versandverpackung, falscher Artikel ,ein ganz anders Modell erhalten. Auf viele e-mails keine Antwort. Am Ende auf meine Kosten aus dem Ausland zurückgeschickt... Näytä lisää
Returnerte varer for nesten 5000 kr. Varene ble hentet ut 24. oktober og jeg har fortsatt ikke mottatt tilbakebetaling i dag 3. desember. Butikken svarer verken på e-post eller telefon. Forholdet vil... Näytä lisää
Meget skuffet over utrolig dårlig service. Køber en kjole - giodt nok på udsalg, som jeg desværre ikke kan passe og returnerer med ønsket om et nr. større. Efter 2 uger har jeg intet hørt og kontakter... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Tøj og sko bliver indkøbt på messerne i Milano, Paris og København og er et udsøgt udvalg fra den internationale modeverden. Den ekspertise, og det gode kendskab til kunderne vi har opbygget igennem mange år, benytter vi os af i BA10. Vi tilgodeseer den enkeltes behov og videreformidle alle de informationer, og den feedback vi dagligt modtager fra kunderne i butikken. Det betyder at vi kan vejlede vores kunder grundigt og dagligt skaber erfaringer med tøjet og med kunderne. Vores sikkerhed i forbindelse med salg er i top, og skulle der være spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bedste web-shop jeg har handlet på
Gode tilbud, bredt udvalg af super lækkert tøj og gratis fragt :)
Super hurtig og god service
En virkelig lækker webbutik med god service og hurtig betjening
Super service
Tøjet er godt beskrevet på siden, og kommer lynhurtigt efter bestilling. Jeg havde et tvivlsspørgsmål, som det var meget nemt at få svar på, fin og venlig kommunikation.
Super betjening
Jeg bestilte en nederdel fra BA10 og der var lidt problemer med indløsning af en rabatkode- jeg skrev til butikken og raabtten blev med det samme næste morgen trukket fra ordren manuelt. God og personlig service, godt nyhedsbrev.
Ba10 byder på venlig betjening og udsøgte varer, som ikke findes andre steder i byen
Jeg slår altid et smut forbi Ba10, når jeg er i Aarhus bymidte og holder mig orienteret om nye varer og tilbud i butikken og på hjemmesiden gennem nyhedsbreve. Det er dejligt at finde noget, som er ikke alle har - Dog sker det ofte, at jeg giver tippet videre til andre, da tøjet og skoene fra Ba10 skiller sig ud og bliver lagt mærke til.
Hurtig ekspedition - upåklagelig service
Varen blev pakket og sendt samme dag, som jeg bestilte. Det var ikke noget at udsætte på den handel!
Hurtigste levering ever!
Har aldrig før oplevet SÅ hurtig og gniningsfri levering. Og bukserne som jeg bestilte levee mér en op til forventingerne. Kommer helt sikkert til at kigge i enne shop igen!
Top Service!
Varen kom dagen efter bestilling og levede i den grad op til min og gavemodtagerens forventninger! :-)
Super service og hurtig levering
Jeg er yderst tilfreds med mine varer og den hurtige levering.
Veldig raske til å sende varen.
Jeg fikk ikke svar på henvendelser via Mail da rabattkoden ikke ville virke. Raskt ekspedert.
Stor ros til BA10
Jeg er jævnlig kunde hos BA10 og må tildele dem stor ros. Varerne kommer altid super hurtigt og pænt pakket med et venligt kort vedlagt. Og har jeg i enkelte tilfælde skulle bytte eller returnere en vare er alt foregået ligeså effektivt. Det er bestemt en af de net butikker som skiller sig ud fra mængden.
Altid super god og effektiv betjening!
Jeg har handlet ved BA10 flere gange, og har altid fået den bedst mulige service og gode varer. Kan varmt anbefales!
Dejlig høj kvalitet.
Jeg har haft en meget fin handelsoplevelse hos BA10, og vil gerne give mine bedste anbefalinger med på vejen.
Hjemmeside, varer, levering - ja alt hvad jeg lige kan komme på - har været helt i top, hurtigt og professionelt.
Faktisk troede JEG der var gået kuk i tingene, men det var der bestemt ikke - alt var i den skønneste orden, men jeg nåede dog at skrive en email til butikken - før jeg fandt ud af det - ved at modtage ordren.
Selv om det er kunden der er galt på den, og har misforstået situationen, vil det måske være en god idé, hvis en forretning kan nå at reagere/svare på sådan en forespørgsel, til trods for at alt er o.k., men som sagt er alt jo gået godt, og jeg ER virkelig tilfreds.
Bare et forslag...
SUPER lækre kvalitetsvarer hele vejen igennem, og helt sikkert et sted man gerne vil vende tilbage.
Tak for nu.
Super service :-)
Jeg har haft en en rigtig god oplevelse med super god behandling :-)
god kvalitet og hurtig levering
lækkert produkt og hurtig levering
Personlig engagement - hurtig og professionel betjening
God og hurtig betjening, hurtig levering også professionel håndtering af returvarer.