Super god oplevelse med onlinebutikken. Fandt et rigtig godt tilbud på en nederdel fra et mærke der sjældent er på tilbud nogen steder. Bestilte søndag aften, blev afsendt mandag og kunne hentes tirsd... Näytä lisää

Schlecht auf allen Ebenen,mangelhafte Versandverpackung, falscher Artikel ,ein ganz anders Modell erhalten. Auf viele e-mails keine Antwort. Am Ende auf meine Kosten aus dem Ausland zurückgeschickt... Näytä lisää

Returnerte varer for nesten 5000 kr. Varene ble hentet ut 24. oktober og jeg har fortsatt ikke mottatt tilbakebetaling i dag 3. desember. Butikken svarer verken på e-post eller telefon. Forholdet vil... Näytä lisää

Meget skuffet over utrolig dårlig service. Køber en kjole - giodt nok på udsalg, som jeg desværre ikke kan passe og returnerer med ønsket om et nr. større. Efter 2 uger har jeg intet hørt og kontakter... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Tøj og sko bliver indkøbt på messerne i Milano, Paris og København og er et udsøgt udvalg fra den internationale modeverden. Den ekspertise, og det gode kendskab til kunderne vi har opbygget igennem mange år, benytter vi os af i BA10. Vi tilgodeseer den enkeltes behov og videreformidle alle de informationer, og den feedback vi dagligt modtager fra kunderne i butikken. Det betyder at vi kan vejlede vores kunder grundigt og dagligt skaber erfaringer med tøjet og med kunderne. Vores sikkerhed i forbindelse med salg er i top, og skulle der være spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Forventninger indfriet

Super overskuelig hjemmeside, og et plus at ens data bliver gemt, så næste ordre er let at køre igennem. Lækkert vare sortiment :-) Nemt at afhente bestilte varer hos GLS partner, og nemt at returnere, hvis varen skal retur.
Kan anbefale BA10

BA10

Nem hjemmeside, fri fragt- elsker det!
Bestilt torsdag ankom tirsdag ml jul og nytår, super hurtig levering.
Lækkert pakket ind og præcist som aftalt.
Tak for rigtig god service

6. tammikuuta 2014

Bedste online service jeg har haft!

Yes - hurtig service og sød betjening. (Havde dem i røret også)
Det bedste var at da jeg modtog min vare, så var der et kort med en personlig tekst skrevet i hånden. - Overskud og kundeservice når det er bedst.

Tak og JA, handler hos jer næste gang.

Elendig service.

Jeg var som sædvanlig skeptisk, da jeg skulle bestille et gavekort på nettet, da jeg ikke har voldsom stor tillid til nethandler.
Da min svigerdatter ønskede sig et gavekort til Heartmade, syntes jeg trods alt, at det var smart, at jeg kunne bestille det via Ba10.
Efter at have ventet nogle dage, og der ikke var blevet tilsendt et gavekort, kontaktede jeg Ba10, som lovede, at de ville sende et med dette samme.
Da jeg stadig ikke havde modtaget et i fredags, den 20.12, rykkede jeg igen, og i dag den 23.12, har jeg stadig ikke modtaget gavekortet. Øv,øv,øv, så blev min skepsis virkeliggjort.

23. joulukuuta 2013
Ba10-logo

Vastaus yritykseltä Ba10

Hej Susanne.

Jeg har henvendt mig til Trustpilots kundeservice, da jeg ikke mener din klage er berettiget.

Du bestiller to gavekort d. 16/12-2013, selvsamme dato sender jeg to elektroniske gavekort afsted pr. mail, vedhæftet.

Efterfølgende beder du os sende dem fysisk, hvilket vi efterkommer samme dag.

Jeg har dialogen per mail, og er derfor sikker på vi har handlet korrekt og har leveret en god service til dig.

Jeg er derfor ked af denne dårlige anmeldelse, og din købsoplevelse, som jeg har svært ved at forstå.

Venlig hilsen

Thomas / BA10

Det perfekte sted at handle

Jeg har haft en super oplevelse. Bestilte et par bukser fra Baum und Pferdgarten. Bukserne kom næste dag, og i pakken lå en håndskrevet hilsen fra butikken. 10 ud af 10 stjerner **********

18. joulukuuta 2013