Skuffende modtagelse af kasse med mix af hvidløg, citroner, appelsiner, grapefrugter, avokadoer og kiwi. Kedelige og nogle dårlige imellem. Havde aldrig valgt det i Netto el anden butik. Ligner det si... Näytä lisää
Jeg har købt 10-15 kg avocadoer af flere omgange. Alle avocadoer er altid i den bedste kvalitet, og jeg har INGEN, der skal kasseres. Jeg har alle gange fået leveret til min hjemmeadresse, og der er i... Näytä lisää
Jeg er stor fan af jer og har fået frugt og grøn flere gange. Jeg har også oplevet et problem med en varer og sendt en mail med et billede, jeg fik svar lyn hurtigt og dette havde jeg ikke forvent... Näytä lisää
Virkelige skønne og friske frugter med god smag. For en gangs skyld avokadoer der modner perfekt, så ingen spild. Vi har købt af flere omgange allerede
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Ualmindelig dårlig kvalitet på varen
Ualmindelig dårlig kvalitet på varen.
Levering under vægt, på alle bestilte varer.
Ingen respons på henvendelse til firmaet, før efter gentagen henvendelse.

top kvalitet - top kundeservice
Bedste kvalitet avokadoer jeg har kunnet finde på det danske marked. Så vidt jeg kan se, er dette den eneste spiller på markedet, som leverer ægte direkte varer fra jord og bord. De andre bruger mellemhandlere, og produkterne er meget længere undervejs, hvilket går ud over kvaliteten. Super hurtig kundeservice.

Whauuuu 🤗
De lækreste produkter i flot kvalitet. Glæder mig til at modtage det bestilte hver gang. Håber på fortsat udvikling med nye produkter.
Glad for jeg har fundet jer, så masser af ⭐️ herfra.

Verdensklasse hver gang
Har nu købt en håndfuld gange og der har aldrig været problemer med hverken kvalitet eller levering. Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det :-)

Virkelig flot kundeservice.
Havde problemer med leveringen, men Tina og Martin gav personlig respons med det samme og gav den flotteste kundeservice.
De kan varmt anbefales!