Skuffende modtagelse af kasse med mix af hvidløg, citroner, appelsiner, grapefrugter, avokadoer og kiwi. Kedelige og nogle dårlige imellem. Havde aldrig valgt det i Netto el anden butik. Ligner det si... Näytä lisää

Jeg har købt 10-15 kg avocadoer af flere omgange. Alle avocadoer er altid i den bedste kvalitet, og jeg har INGEN, der skal kasseres. Jeg har alle gange fået leveret til min hjemmeadresse, og der er i... Näytä lisää

Jeg er stor fan af jer og har fået frugt og grøn flere gange. Jeg har også oplevet et problem med en varer og sendt en mail med et billede, jeg fik svar lyn hurtigt og dette havde jeg ikke forvent... Näytä lisää

Virkelige skønne og friske frugter med god smag. For en gangs skyld avokadoer der modner perfekt, så ingen spild. Vi har købt af flere omgange allerede

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vi så Avacadokontoret i Løvens Hule og…

Vi så Avacadokontoret i Løvens Hule og tænkte det var dyrt, men vi ville gerne give det et forsøg. Vi bestilte en kasse med 2 kg æbler, 1 kg appelsin, 1 kg kiwi, i kg tomat og 1 stk iberico skinke. Kassen er lige modtaget efter at vi har ventet spændt, men vi er i tvivl om de bruger en anden måleenhed i Spanien end vi gør i DK. Vi undrede os, da vi synes der var meget lidt i kassen, så lavede en kontrol vejning på alt. Der var samlet frugt + tomater for 4,1 kg. Ingen af varerne opfylder de bestilte kg, betaler for 5 kg men der er kun varer for 4,1 kg. Der er 2 meget store tomater, har aldrig set så store tomater før men ved nærmere kontrol er begge trykkede og maste og flere af æblerne bærer præg af hvide mærker på toppen. Det er som at vågne op til en rigtig dårlig joke eller mareridt og vi fatter ikke, at I vil være bekendt at levere så dårligt et produkt. Herfra er meldingen, at det var første og sidste gang, og vi opfordrer folk til at passe på. Kassen er nu blevet afleveret ved det lokale madspil kontor. Det er simpelthen ikke i orden

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Tak for klagen jens, vi skal oppe os, vi ved det. Du fik også alle pengene retur hvis ikke jeg husker helt galt? det var vel en ok service trods alt :-) God aften hjemme i Danmark

Det er super lækre varer det er spansk…

Det er super lækre varer det er spansk og det er frisk appelsiner og helt vidunderlige løg jeg kan kun anbefale og deres service er helt top man svarer med det samme

6. maaliskuuta 2026

tak :-)

Levering som aftalt og til tiden

Levering som aftalt og til tiden. Ikke alle appelsiner er håndplukkede - enkelte har ubetydelige spor af maskinplukning. Kvaliteten af leverede varer i top

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Tak Peter, jeg er en maskine ude i den have, det lover jeg dig for, men ud over mig som maskine, så er der altså ikke nogen :-)

Afsindigt dyrt.

Efter at have set præsentationen i Løvens Hule, blev jeg nysgerrig på projektet. Jeg har ingen problemer med at betale extra for kvalitets produkter, men det min familie er blevet præsenteret for, nærmer sig bondefangeri. En tasting kasse til kr. 368,- hvor der var lidt æbler, lidt blandet citrusfrugter et par kiwi frugter og nogle umodne avocadoer. At man vil være det bekendt, chokerende. Kan kun fraråde køb.

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Hej Johnny, du købte en 6 kg kasse, var der 6 kg i? Det lyder til du fik meget mindre... Det sker fragtmanden i et sving taber noget frugt da vores kasser ikke har låg på. Skriv til os hvis kassen vejede under 6 kg, der skal selvfølgelig være de 6 kg du bestilte, og samtidig skal det være godt. Avokadoerne modner hos dig, det giver bedste resultat, stuetemp og lad dem ligge i en skål, så bliver de perfekte

TV Tasting kasse

Jeg har købt en TV Tasting kasse ved Avocado kontoret, og jeg er lidt skuffet. Jeg så løvens hule på dr hvor ejerne fortalte at de kun solgte vare der havde fået lov og modne på træet.
Jeg har fået en kasse med appelsiner, æbler, mandariner, grapefrugt, citroner, kiwi og avocado.
Appelsinerne, grape og æblerne er gode og modne. Kiwi er helt umoden, og det samme er Avocadoerne.
Levering er til 5 stjerner det funger perfekt.
Jeg kommer nok ikke til og handle her igen, da jeg ikke synes pris og kvalitet hænger sammen.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Til venlig info kan jeg fortælle, at avocado, kiwi og mango er frugter som ikke modner på træet. De modner først efter de plukkes fra træet, og den proces tager typisk ca 1-2 uger. Vi plukker og sender, så derfor skal disse frugter modnes hjemme hos dig, og ikke hos os, før de sendes. Kh Tina

Stenhårde avokadoer

En kæmpe skuffelse at modtage kassen.
Jeg bestilte hovedsageligt, for at opleve avokadoer, som dem jeg fik som ung i kibbutz.
Og så kommer der 5 stenhårde kugler ind af døren, der var alt andet end modne og cremede, som beskrevet på tv.
Retfærdigvis skal det siges at citrusfrugterne og især grapefrugterne var mega lækre, og der var også et par virkelig gode æbler i kassen. Deraf de 3 stjerner.
Men avocadoerne var så skuffende at det ødelagde oplevelsen for mig. 😟

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Til venlig info kan jeg fortælle dig, at avocado, kiwi og mango er frugter som ikke modner på træet. De modner først efter de plukkes fra træet, og den proces tager typisk ca 1-2 uger. Vi plukker og sender, så derfor skal disse frugter modnes hjemme hos dig, og ikke hos os, før de sendes. Kh Tina

Verdensklasse

Har efterhånden købt frugt, grønt og specialprodukter fra avokadokontoret en del gange og jeg er lige begejstret hver gang. Det de lækreste appelsiner og avokadoer, spændende specialprodukter mm. Vi glæder os hver gang til leveringen som altid går helt gnidningsløst.
Jeg er kæmpe fan, tak for jer :)

26. helmikuuta 2026

tak :-)

En yderst tilfreds kunde....

Uden tvivl nok det bedste produkt vi har modtaget !
Avokadoer og appelsiner er bare top, og kan varmt anbefales...

Fortsæt det gode arbejde - det kan i godt være stolte af !

Og til de sparsommelige/nærrige: - Ja, det koster mere end dem der har ligget et par måneder nede i føtex, men de er alle pengene værd !

10. helmikuuta 2026

I har fået en ny kunde

I dag modtog jeg den første levering fra Avokadokontoret. 3 kilo avokado, sortfodsskinke, oliven og ost. Bare lige for at prøve varerne og konceptet. Jeg er overbevist!

I har fået en ny kunde!

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Tak! Kunder kan vi ikke få nok af! :-)

Fantastiske frugter og avocadoer

Fantastiske frugter og avocadoer. Bedste appelsiner og mandariner vi har smagt.
Eneste der skuffede var tomaterne, de var flotte og store, men desværre melede i smagen.
Nem levering i Økoskabet.

27. tammikuuta 2026

Mange tak! :-)

Elsker mine grønsager fra…

Elsker mine grønsager fra Avokadokontoret, bedre findes ikke . Lækre avokadoer, skønneste appelsiner alt er bare lækkert .
God service .

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Vi gør vores bedste for at få sendt en masse dejlig frugt og grønt hjem til DK

Fine varer leveret problemfrit

Meget flotte Satsumas uden én eneste kerne selvom jeg endda havde skrevet, at det var helt OK at give mig nogle med kerner. God smag trods det er meget tidligt på sæsonen.

En del antageligt vindskader på granatæblerne, og det er ikke helt godt for holdbarheden.
Granatæblekernene er dog helt i top både med hensyn til smag, udseende og at frøene er bløde/lette at tygge (soft-seed typen)

Leveret af Økoskabet

30. syyskuuta 2025

Tak :-)

Appelsinerne er ringe kvalitet...virker…

Appelsinerne er ringe kvalitet...virker til de har plukket af det sidste træ på plantagen for at skrabe 10 kg sammen... avokadoerne er ok. Dyrt i forhold til hvor lækkert det kunne have været..

20. toukokuuta 2025

Øv, det er vi kede af

Dårlig service - igen

De leverer dyre grøntsager, men formår ikke at placere dem bag vores ejendom – i stedet efterlades varerne på en stærkt trafikeret vej, hvor de er ubeskyttede og let kan blive stjålet eller beskadiget. De er hverken overdækket eller sikret på nogen måde.

Chaufførerne ringer heller ikke på, så vi ved, at leveringen er sket. Vi har modtaget varer midt på dagen, selvom de lover levering inden kl. 16 – men i praksis kan det ske så tidligt som kl. 7, uden nogen form for varsling.

Trods gentagne forsøg på at hjælpe dem – med detaljeret kørselsvejledning, GPS-koordinater, billeder og forklaringer – er serviceniveauet fortsat under al kritik. Der er tilsyneladende ingen vilje eller evne til at forbedre leveringskvaliteten.

Det kan selv PostNord - mfl håndtere- så dårlige svare !!! Der er i den grad plads til forbedringer

13. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avokadokontoret

Enig, levering er svær, og den falder tilbage på os. Men som med alt andet, så er det en service vi tilkøber, vi har ikke vores egne biler

Superfine varer

Saftige appelsiner, citroner og grapefrugt. Lækre avocado, som ikke findes tilsvarende i supermarkedet.

21. huhtikuuta 2025

Tak! :-)