De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.
Yritys on vastannut
Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen
Yritys on vastannut
Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallen….. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gebruiksvriendelijke website, goede prijs en héél veel keuze wat materiaal en design betreft. De prijs is bovendien dik oké, de kwaliteit van het afgeleverde product is perfect én alles snel geleverd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
Yrityksen kirjoittama
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Het was goed van af het begin tot het einde. Top👍👍

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Ik heb vooraf geven gebeld, en kreeg gelijk duidelijkheid. de rest moest zelf online, maar het ging allemaal heel vlot en precies zoals gevraagd. Super fijn!

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Slim bestel- en ontwerpsysteem, mooie druk- en papierkwaliteit, snel bezorgd

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Zeer tevreden met de resultaten. Het was even gedoe om de printer goed in te stellen maar daarna was het perfect.

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Gemakkelijk en efficient. Prima ervaring met maken design en bestellen naar aflevering thuis van een redelijk beperkt aantal labels voor een speciale gelegenheid: top kwaliteit print. Heel Blij

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Ben netjes te woord gestaan en ze reageerden direct op mijn vragen via de email. Snel geleverd ook

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunnen oplossen.
3/6 update: gebeld door klantenservice. Zeer vriendelijk gesprek. Ik heb een nalevering ontvangen die perfect was! Dank voor deze zeer nette afhandeling!

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
We zijn enorm tevreden over het resultaat. De website is erg gebruiksvriendelijk en het resultaat spreekt voor zich. Bij twijfel drukken ze je opdracht niet zomaar af, maar sturen ze eerst een controlemail. Gewoon perfect geregeld. Hartelijk dank!

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Fijne website. Goede kwaliteit. Goede verpakking. Levering in afhaalautomaat zou pluspunt zijn

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
De bestelde etiketten werden goed verpakt en eerder dan verwacht geleverd. Erg fijn dat er Word templates zijn. Etiketten gingen goed door de printer.

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Vanaf bestelling tot bezorging een snel en duidelijk proces. De mogelijkhdid tot keuze van beperkt aantal is ook fikn. Zit je niet opgescheept met overbodig materiaal.

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn bestelling is helaas door een fout van de pakketdienst zoek geraakt, na telefonisch contact met de klantenservice werd er direct actie ondernomen en een goede snelle oplossing geboden. Ik werd zeer vriendelijk en snel te woord gestaan, dank hiervoor. Bestelde product is van zeer goede kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Was mijn eerste bestelling, was heel bang dat het niets zou zijn, maar de bestelling was top. Hele snelle levering en de afwerking van de labels is boven verwachting!
Aanrader!

Vastaus yritykseltä Avery Benelux
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.