Avery Benelux Arvostelua

2 260
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.

Saanut 4/5 tähteä

Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallen….. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gebruiksvriendelijke website, goede prijs en héél veel keuze wat materiaal en design betreft. De prijs is bovendien dik oké, de kwaliteit van het afgeleverde product is perfect én alles snel geleverd... Näytä lisää

1. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  2. Painotalo
  3. Digitaalipaino

Yrityksen kirjoittama

Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.

Onze belofte aan onze klanten

Yrityksen kirjoittama

Wij doen er alles aan om jouw ontwerp om te zetten naar een verbluffend eindresultaat.
Een mooi etiket is het visitekaartje voor jouw product. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en de modernste apparatuur om jouw ontwerp te verwerken tot een professioneel resultaat.

Erinomainen

(2 260)

298 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Goedkoop is niet altijd beste koop

Hoewel het design in de tool alsook de preview oké leken, leek het drukwerk dat we ontvingen er totaal niet op qua kleur. Bleek een conversiefout te zijn van RGB naar CMYK, maar zelfs dan was het verschil gigantisch. Klantendienst reageerde vrij verwijtend en totaal niet probleemoplossend, alsook hebben ze nooit meer geantwoord op mijn mail. Dit terwijl ik nog aangaf te willen weten waarom het verschil zo groot was en ik hierdoor vermoedelijk ging afzien van verder drukwerk (voor een trouw alsook bedrijf) via hen.

Goedkoop = slechtkoop in dit geval :)

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat het ontvangen drukwerk qua kleur zo sterk afweek van de preview én dat u zich niet gehoord voelde door onze klantenservice.

Kleurverschillen kunnen ontstaan door conversie van RGB naar CMYK en door verschillen tussen schermweergave en materialen. Zelfs PMS-kleuren werken anders uit op verschillende materialen. We willen uw case graag alsnog inhoudelijk met u bekijken en samen tot een passende oplossing komen.

Wilt u ons a.u.b. bellen of mailen naar service@avery.nl en ons het originele bestand toesturen? Dan kunnen we nagaan wat er precies is gebeurd en dit verder met u oppakken.

Eigen ontwerp

Stickers perfect zoals gevraagd.
Vlotte levering.

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

Saanut 5/5 tähteä

Stickers besteld via de webshop

Stickers besteld via de webshop. Ging makkelijk en snel. Na betaling was de bestelling snel geleverd. Mooie stickers. Ben er blij mee.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Bedankt voor de 5 sterren. Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en levering.

ander verzender gebruiken dan UPS

Hoewel de bezorging in eerste instantie tegenviel heeft Avery dit na mijn melding heel klantvriendelijk opgepakt. De klantenservice reageerde snel en kwam met een goede oplossing. Daarom krijgt Avery alsnog 5 sterren.

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Het spijt ons dat de bezorging aanvankelijk niet aan uw verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat onze klantenservice dit naar alle tevredenheid heeft kunnen rechtzetten.

Alles Oké

Alles dik in orde

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Bedankt voor uw review! Leuk om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad.

Saanut 5/5 tähteä

Precies wat ik nodig had en sneller…

Precies wat ik nodig had en sneller geleverd dan aangegeven. Top!

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Bedankt voor uw review!

Honing etiketten

We hebben even moeten wachten omdat de bezorging vertraging had opgelopen. Het drukwerk en het stickermateriaal is van goede kwaliteit, consistent in formaat en afwerking. Voor herhaling vatbaar.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat de bezorging vertraging heeft gehad, excuses voor het ongemak. Heel fijn om te horen dat de rest wel in orde was.

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Snelle service

Snelle service, tof dat er sjablonen bij zijn om vlot op de etiketten te printen

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Dank u wel voor uw beoordeling. We doen ons best om elke bestelling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Prettig dat u dat zo heeft ervaren!

Prima service!

Goede kwaliteit etiketten, dat spreekt voor zich. Ook snel en correct geleverd.
Eén deel van de bestellinge bleek niet goed, dat werd direct hersteld en lag de volgende dag in de brievenbus. Prima service!

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.

heel goede ervaring

heel goede ervaring, goede kwaliteit en snelle levering

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende bestelling!

Stickers

Bestel gemak.

Vastaus yritykseltä Avery Benelux

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Mocht er iets zijn waar wij onze service in kunnen verbeteren, neem dan gerust contact met ons op via service@avery.nl!

Team Avery

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin