Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskæringen ikke helt iorden på hele arket. Det betyder desværre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde placeret en ordre og ønskede at få den frem hurtigst muligt. Efter at have skrevet til kundeservice, vendte Sofie Smed lynhurtigt tilbage og hjalp os med at fikse det. Sofie var forstående,... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tarrojen valmistaja
  2. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  3. Digitaalipainotuotepalvelu
  4. Printtituotteet ja kyltit
  5. Tulostuspalvelu
  6. Myymälälaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg…

Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg har ikke fået mine produkter endnu. Derfor kan det jo være lidt svært at svare på at det her vær t en god service.

28. maaliskuuta 2026

Hej Helene,

Jeg håber du har haft en god påske, din pakker er på vej og jeg har sendt mere information i en mail 🐣

Vi står altid klar til at hjælpe med pakker med mere, alle hverdage fra 8:30 til 15 på Nordic@avery.com eller 70 10 1 8 00

Uproblematisk

Meget fin hjemmeside med godt designværktøj i forhold til det produkt jeg valgte (stickers i papir). alting gik glat i forhold til levering

8. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Troels! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med både hjemmesiden, designværktøjet og leveringen – præcis som det skal være 😊

Saanut 5/5 tähteä

Gode produkter og rigtig gode online…

Gode produkter og rigtig gode online skabeloner til at lave sine print

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Rasmus! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og vores online skabeloner til print 😊

Saanut 3/5 tähteä

Nu har jeg fået min pakke

Nu har jeg fået min pakke, fordi min søde købmand ringede og sagde, den ville blive sendt retur, hvis jeg ikke hentede den i dag🙄 jeg har ingen besked fået om, at den kunne hentes. Måske er fejlen hos UPS - ikke første gang.
Men varerne er ok.

16. helmikuuta 2026

Hej Lene,

Jeg har sendt dig et par mails.
Jeg har forstået du har fået dine pakke! Vi står altid klar til at hjælpe i vores kundeservice ⭐

Saanut 4/5 tähteä

Dobbelt arbejde ifm. leverings sted

Jeg tager i min ordre stilling til hvor jeg vil have varen leveret, og betaler for levering på min adresse. Men får efterfølgende en sms, hvor jeg igen skal tage stilling til hvor der skal leveres. Den sms burde ikke være nødvendig.

28. tammikuuta 2026

Hej,

UPS kan i visse tilfælde sende en sms, hvis man ønsker at ændre sin levering, hvis man er på ferie eller forhindret i at være hjemme til at modtage.

Jeg håber du er glad for dine labels fra os :)

Hurtig og præcis levering

18. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Poul! Det er dejligt at høre, at leveringen var som vi ønsker os allermest!😊

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig og meget smidig ekspedition

Hurtig og meget smidig ekspedition, men forholdsvis langsom og meget dyr levering med UPS. Det kan andre gøre hurtigere og billigere.

11. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback. Det glæder os, at du oplevede en hurtig og smidig ekspedition hos os, men vi beklager, at leveringen med UPS ikke levede op til dine forventninger. Vi prøver altid at forbedre os her ⭐

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og fantastisk kundeservice!

8. tammikuuta 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🥳

Fik at vide at der ville gå 10-14 dage

Fik at vide at der ville gå 10-14 dage, men der gik kun 5 dage.
Super god service.

2. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Kenneth! Det er virkelig dejligt at høre, at din ordre kom meget hurtigere end forventet.

Nem overskuelig hjemmeside.

Nem overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, John! Det glæder os at du synes hjemme siden er nem at bruge, og at leveringen gik hurtigt 😊

Nemt at bruge

Nemt at bruge. Fin kvalitet.

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Adrian! Det er dejligt at høre, at du synes, det er nemt at bruge, og at kvaliteten lever op til forventningerne 😊

Easy bestilling

Easy bestilling, let overskueligt
Levering helt som aftalt
Kvalitet helt i top

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse, JSL! 😊 Det glæder os, at bestillingen var nem, siden overskuelig, leveringen som aftalt og kvaliteten i top — sådan skal det være.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Med venlig hilsen Sofie

Saanut 5/5 tähteä

Dejlig nemt og overskueligt ved…

Dejlig nemt og overskueligt ved bestilling plus hurtig levering

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Flemming! Hvor er det skønt at høre, at bestillingen var nem og overskueligt 😊

Med venlig hilsen Sofie

Hurtig ekspedition

Let at finde, det jeg havde brug for.

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for jeres anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os, at I nemt fandt det, I havde brug for 😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin