Jeg har kun det bedste at sige om The Label Factory. The Label Factory har et stort udvalg af skabeloner og det er virkelig let at designe unikke etiketter med deres simple design-værktøj.... Näytä lisää
Bestilte torsdag aften, fik min pakke 2 dage senere, så jeg havde mine label til mandag eftermiddag. Hurtig service, fed og virkelig nem hjemmeside og fantastisk lille personlig hilsen at få om øns... Näytä lisää
Design din helt egen unikke label i vores smarte og enkle label-builder. Upload dit eget billede fra din billedmappe eller direkte fra Facebook eller Instagram og tilføj herefter dine egne tekster.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fra trofast kunde til stor skuffelse: Manglende levering og tavshed
Jeg har købt etiketter til mine ølflasker her siden 2021/2022 og har altid været yderst tilfreds med både kvalitet og levering. Desværre har oplevelsen ændret sig markant. Jeg lagde en ordre i november 2025, som jeg her fire måneder senere stadig ikke har modtaget. På trods af gentagne henvendelser har jeg intet svar fået fra kundeservice. Det er utroligt ærgerligt at se så god en service forsvinde.
Jeg bestilte labels til vinflasker
Jeg bestilte labels til vinflasker. I forhold til leveringstidspunktet på hjemmesiden, gik der en del længere tid før det overhovedet blev afsendt. Jeg sendte dem en mail og rykkede for afsendelse uden svar. Ligeledes er nogle af de modtagne labels skåret sådan at det sidste bogstav går udover kanten, så der mangler en smule af bogstavet. Dette er kun på nogle labels.
Virker lidt sjusket.
Jeg har ikke modtaget min pakke endnu.
Jeg har ikke modtaget min pakke endnu.
Jeres produkter er så fine..!
Jeg har stadig ikke fået min pakke
Jeg har stadig ikke fået min pakke, på trods af at de skriver til mig og beder mig anmelde, og at det er 12 dage siden jeg angav min ordre.
Det telefonnummer og den mail der er angivet er ikke til at få fat på. Alt i alt en rigtig ærgerligt oplevelse, som jeg forventer, at de retter op på
Flotte etiketter
Flotte etiketter og der blev endda sendt et par ekstra stykker med UB
God platform hvor man kan uploade sit…
God platform hvor man kan uploade sit eget design. Hurtig ekspedition. God kvalitet.
Levering...
Design processen var god, men har ventet på min levering i snart to uger. I går fik jeg meddelelse om at ordren var annulleret, og kan på ingen måde få kontakt til dem. Har ringet og mailet og dette er nu mit sidste forsøg. Opdatering en måned efter: har ikke hørt noget eller modtaget min ordre??
Super program til design
Super program til design. Virkede dog ikke at gemme designet på min iPad. Meget lang levering - 11 dage.
Altid flotte og farverige labels
Altid flotte og farverige labels som er nemme både at få på og tage af igen når flasken skal genbruges
Jeg synes I har en rigtig god service…
Jeg synes I har en rigtig god service alle gange jeg har købt. Den nye måde at sende hele flade ark er bedre end den gamle, da de ikke er krøller og det fylder mindre
Pakke uden labels - ingen kundeservice overhovedet
Har for 2 uger siden bestil labels, modtog en besked om at min pakke var ankommet - alt fint så langt. Henter min pakke, men der er ikke noget i. De har simpelthen ikke sendt mine labels med i pakken. Prøver at skrive til dem på dagen, og har nu både skrevet til dem på mail af flere omgange og på facebook. Har stadig ikke fået noget svar eller nogen mail fra dem andet end “hvad synes du om os?”-mailen herind til. Vil ikke anbefale det til nogen.
Hold jer langt væk
I svarer ikke på mails og der var skrevet forkert årstal på labels..... så køb aldrig fra dette firma
Jeg har bestilt labels til en 50 års…
Jeg har bestilt labels til en 50 års fødselsdag men der står 2020 på og ikke 2024, så må selv klippe dem til….
Der bliver ikke svaret på mails….. så vil ikke anbefale det firma….
Alt for lang tids venten
Alt for lang tids venten, fik af vide den 2 okt. de var på vej, nu har vi den 9 okt. de er stadig ikke kommet til stedet hvor jeg kan hente dem.. 😒
Virkelig god oplevelse
Lynhurtig levering, super kvalitet og skønt at der ikke bliver begrænset i forhold til hvad der skal stå! Labels faldt i god jord - helt klart et firma vi gerne anvender igen!