Auto Winters Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima geholpen door Tommie Coolen. Gaf vriendelijk, duidelijk en vakkundig uitleg bij onze aankoop. Zeer gastvrij. We zullen dit bedrijf zeker bij vrienden en familie aanbevelen. Onze complimen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

• Heel professioneel en vakkundig geholpen door Milan. • Gastvrij ontvangen bij ons eerste bezoek. • Bij aflevering werd ruim de tijd genomen voor alle vragen.

1. Autokorjaamo
  2. Autoliike
  3. Autohuolto

Yrityksen kirjoittama

Auto Winters werd in 1996 opgericht door Marcel Winters, na vijftien jaar ervaring in de autobranche. De eerste vestiging werd geopend in Valkenswaard, met het dealerschap van Mitsubishi Motors. In 2000 volgde een tweede vestiging in Weert. Aanvankelijk vertegenwoordigde Auto Winters hier uitsluitend het merk Mitsubishi, maar vanaf 2003 kwamen daar ook officiële hoofddealerschappen van Kia bij voor zowel Weert als Valkenswaard. In 2009 werd het aanbod uitgebreid met het dealerschap van Suzuki. In 2021, tijdens het 25-jarig jubileum, werd het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie: Bart Winters. Door de jaren heen heeft Auto Winters diverse onderscheidingen mogen ontvangen. Zo werd het bedrijf in 2025 voor het achttiende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Kia Top Dealer van Nederland’. Met hart en passie voor auto’s, een eigen dealerleasemaatschappij, een voortdurend wisselende voorraad van meer dan 200 occasions en een hecht team van ruim 70 collega’s, is Auto Winters uitgegroeid tot een toonaangevende merkdealer in de regio.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Auto gekocht

Ik heb een Kia Picanto gekocht bij Auto Winters in Weert. Hele goede service en mocht hem al binnen een week ophalen. De auto rijdt perfect en ziet er op en top uit. Erg blij en goed geholpen!

18. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prima geholpen door Tommie Coolen.

Prima geholpen door Tommie Coolen.
Gaf vriendelijk, duidelijk en vakkundig uitleg bij onze aankoop.
Zeer gastvrij.
We zullen dit bedrijf zeker bij vrienden en familie aanbevelen.
Onze complimenten.
Laurens en Ria Hendrikx.

18. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bij aankomst een vriendelijk ontvangst.

Bij aankomst een vriendelijk ontvangst.
Niels stelde de juiste vragen om te zien wat voor auto en waarvoor we hem nodig hadden.
Bij het afhalen weer de zelfde vrolijke vertegenwoordiger.
Nu zijn we in middels al even klant en ook als we een onderhoud in. Plannen word het netjes en goed geregeld. Niels dank je wel.

11. syyskuuta 2026

Jong ambitieus en kundig

Gastvriendelijk, informatief, duidelijk.
Bovendien een jonge maar ambitieuze verkoper Sam Linssen, die de tijd voor ons nam. En met kennis van zaken ons een juist advies kon geven.

1. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Er werd alle tijd genomen om zo goed…

Er werd alle tijd genomen om zo goed mogelijk te adviseren. Ik had mijn keuze eigenlijk al gemaakt voor dat ik de zaak binnen ging..maar door het gesprek met Milan werd deze keuze alleen maar bevestigd. 1,5 week later kon ik de auto ophalen. Alles was goed geregeld. De cappuccino was heerlijk. We gingen met een goed gevoel naar buiten.

9. syyskuuta 2026

Auto Winters Weert Top!

Onze eerste ervaring met Auto Winters Weert. Ik kan wel zeggen zeer positief! De verkoper (Tommy) is rustig, geeft goed advies, is netjes en niet opdringerig. Zouden wij terugkomen als we weer naar een auto op zoek zijn?: Absoluut.

5. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Niels helpt met nieuwe auto

Verkoper Niels Vonken heeft mij enorm geholpen te zoeken naar een nieuwe auto. Hij wist mij precies te vertellen wat er bij mij en mijn budget past en ik ben enorm tevreden met mij kia!

18. syyskuuta 2025

Goede en persoonlijke service

Goede en persoonlijke service! We kwamen in de showroom in Valkenswaard met weinig verwachtingen. Nadat we binnenkwamen werden we warm ontvangen en goed geholpen. We twijfelden veel en de verkoper dacht echt met ons mee en wilde ons niet zomaar iets aansmeren. Uiteindelijk met onze droomauto weggereden! Dank Niels!

13. elokuuta 2026

Klantcontact

wij waren op zoek naar de nieuwe Kia EV2 met de grotere batterij. Via contacten en een aanbeveling terecht gekomen bij Auto Winters Valkenswaard. Het bedrijf zou nog een "familiair" bedrijf zijn, waar juist het klantcontact hoog in het vaandel stond. En dat zou gaan kloppen, leerde onze ervaring !!
Op 25 april uitgebreid geholpen door verkoper Juul; de gesprekken verliepen dermate plezierig, open, behulpzaam, deskundig en meedenkend dat we besloten direct een nieuwe Kia EV2 te kopen.
Het wachten was op de auto met de grotere batterij. Op 8 augustus was het zover. Wederom met Juul en alles verliep op dezelfde open, aardige, deskundige en behulpzame manier als op 25 april.
We hebben de auto nu 3 dagen en zijn tot heden erg content.
Autobedrijf Winters (Kia) complimenten en dank je wel; natuurlijk vooral naar Juul.

8. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wat een moeite voor een defecte laadkabel!

Kia geleased via Winters, afspraak in werkplaats zeer lastig, 1,5 maand wachttijd. Heb Kia Nero elektrisch, laad niet met gewone kabel, zelf onderzoek gedaan, en kabel geleend bij onze buren, hebben dezelfde Kia. Onze kabel bleek dus stuk. Winters gebeld, deze verwijst naar leasemaatschappij, vinden dit ook zeer vreemd. Weer Winters gebeld, hele verhaal weer verteld. Moesten nu ook de exacte gereden kilometers doorgeven??, ze gaan nu eea uitzoeken en nemen weer contact met ons op. Alles bij elkaar bijna 25 minuten aan de telefoon gehangen. En nu weten we nog niets. En dit allemaal om een kabel. Winters zou eea met leasemaat moeten regelen achter de schermen. En niet ons als cliënt hiertussen laten zitten.

16. heinäkuuta 2026
Auto Winters-logo

Vastaus yritykseltä Auto Winters

Beste Fabrizio,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer u een probleem, wat op zichzelf al niet fijn is, u ook veel tijd en moeite kost.

In een leaseconstructie is het autobedrijf verplicht bepaalde informatie zoals kilometerstand aan te leveren bij de leasemaatschappij voordat er een aanvraag ingediend kan worden. Hier kunnen wij helaas niet omheen.

Dit neemt niet weg dat het vervelend voor u is dat u hierdoor ons meermaals moet contacteren. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Mocht de situatie nog niet zijn opgelost, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met u mee om te zien hoe we dit zo snel mogelijk kunnen afronden.

Team Auto Winters

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin