Først en ødelagt slange til kølervæsken, så et punkteret dæk med en ødelagt fælg og dertil service indenfor en kort periode. De har altid rykket hurtigt, trods jeg ved de har rigtig mange bile... Näytä lisää

Vi kom 2 piger fra Nordsjælland! I Slagelse ryger min udstødning.. Tilfældigt landede vi her, da et større populært værksted ikke havde tid til at hjælpe os, og generelt var virkelig uhøflige ved fore... Näytä lisää

Hjalp os da vi stod med håret i postkassen med, at finde mekaniker til nyindkøbt brugtbil. På trods af, at “den røde dame” havde flere overraskende ting, så fandt vi en super pris. Tusind tak

1. Autoliike
  2. Autokorjaamo
  3. Auton korjaus ja huolto
  4. Avainten teettäminen

AutoSelect Aps er en mindre familie virksomhed i vækst, vi består af 3 udlærte mekanikere (far & 2 sønner), vi står altid klar til at hjælpe jer med hvad angår at finde en ny brugt bil, samt autoreparationer m.m. vi gennemgår og servicere selv vores salgsbiler, så de bliver leveret i fejlfrit stand. Skulle der opstå problemer med det købte køretøj, så har vi gratis lånebiler til rådighed. * Bilnøgler * Bilsalg * Autoreparationer * Aircondition Service * Forsikringsskader * Dæk & Fælge * Gratis lånebil når din bil er på vores værksted

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super

God service og fair priser. Kommer helt sikkert igen.

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Tak for den fine anmeldelse Kim, du skal altid være velkommen.
Mvh Mikail / AutoSelect.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Var meget hjælpsomme. Fornuftig pris

28. kesäkuuta 2025

1000 tak for anmeldelsen Mikkel

Super værksted

Altid reel, god og venlig service samt rimelige priser.
Kan varmt anbefales.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

1000 tak for anmeldelsen :-)

Supersøde og effektive

Supersøde og effektive. Vi havde mistet vores bilnøgle og de skaffede hurtigt nye og fik dem omkodet og havde strålende service. Varm anbefaling 👍

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

1000 tak for anbefalingen Caspar :-)
Mvh Mikail / AutoSelect

Havde jeg kunne give 10 stjerner gjorde…

Havde jeg kunne give 10 stjerner gjorde jeg det.
Helt fantastisk værksted, virkelig kompetente og servicemindede.
Jeg kommer kun hos dem med min bil.
De får min varmeste anbefaling.

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Tak for den fine Anmeldelse Tommy :-)

Kvalitetsservice

Kvalitetsservice, venligt personale, levering til tiden. De funktioner, som et værksted bør have, er en service, der yder service på højt niveau.

10. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Tak for den fine anmeldelse Dzheylan :-)
Mvh Mikail / Autoselect

Selve kjøpet av bilen gikk greit, men…

Selve kjøpet av bilen gikk greit, men det manglet en list under på ene døren som vi ble lovet at dem skulle ettersende. Vi har enda ikke mottatt denne og det er bare unnskyldninger hver gang vi tar kontakt. Det er 2 mnd siden vi kjøpte bilen.. Hvis du skal handle bil der må du være helt sikker på at den er 100 % for du får ikke tak i dem i etterkant.

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Kære Malin, du er nu 3. person der forveksler os med AutoSelect i Norge! tak for den 1 stjernede anmeldelse som slet ikke bør havne hos os! du har altså skrevet til en helt forkert virksomhed!

Mvh Mikail / AutoSelect skovsøvej 29 4200 Slagelse Denmark!

Servicemindede og gode priser

Det er især deres venlighed når man er hos dem. Fantastisk service, gode priser og dygtige.

3. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

1000 tak for den fine anmeldelse Aron :-)

Varmeste anbefaling herfra

Autoselect fiksede min bil for en under en tredjedel af den pris, som et andet værksted i nærheden havde givet mig et "tilbud" på. Oven i det modtog jeg supergod service og information hele vejen i forløbet. Plus gratis lånebil. Virkelig søde og behagelige mennesker, som jeg vil anbefale til alle :-)

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

1000 tak for den fine anmeldelse Connie :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Meget professionel og dygtig mekaniker, der virkelig ved, hvad han laver. Hurtig og effektiv reparation til en fair pris. Kan varmt anbefales!

17. helmikuuta 2025

Mange tak Mohammad :-)

God service

God service og behandling

9. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Mange Tak for anmeldelsen Thomas.
Mvh Mikail / AutoSelect

Uærlige, og vil bare tjene hurtige penge

Førstehåndsindtryk virkede godt, men den aftalte pris skal man søger for at få på skrift, for da regningen kom var den 1/3 del højere, og de er ikke til at tale med. Bilen blev synet men ikke tjekket. Fik en ny kobling i, men gik i stykker igen efter 6 måneder. Der var plet på mit sæde da jeg fik bilen igen. Jeg bruger dem ikke igen.

29. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Hej Sarina, du er meget velkommen til at benytte et andet værksted fremadrettet, da vi heller ikke ønsker utaknemmelige kunder i vores forretning, for er der noget vi går op i , så er det kundeservice, det kan du også læse om i de andre anmeldelser.

der blev aftalt udskiftning af kobling til 4500kr på faktura, hvilket er en konkurrencedygtig pris.

efter udskiftningen af koblingen prøvekøre vi bilen og dine bremser svigter. (det viser sig bremseslangerne er gamle/mørne under noget gummibeskyttelse så det er svært at se og blev utætte så bilen ikke kunne bremse mere) vi bremsede med håndbremsen/motorbrems.

da vi ringede dig op var du glad for at det skete under vores varetægt og ikke mens du kørte med ungerne, da det kunne ende galt. du gav samtykke til at de forreste bremseslanger skulle udskiftes og dette gjorde vi så.

Vi prøver at drive en forretning, og de 2 bremseslanger kan vi selvfølgelig IKKE udskifte GRATIS som du ønskede efter at have modtaget bilen retur (også derfor du giver os denne dårlige anmeldelse fordi du får lov at betale for dine 2 dårlige bremseslanger)

Du skulle jo bare tage din bil med de defekte bremser og ikke få os til at lave dem. så kunne vi holde prisen på de 4500,-

Desuden har vi ventet på betaling i knap et halvt, og først da du blev sendt til inkasso vågnede du op, vi prøver altid at hjælpe vores kunder, både dag, aften og weekender & tilbyder gratis lånebiler. men lige meget hvad vi gjorde for dig kan vi ikke gøre dig glad- fred være med det.

du har aldrig nævnt noget med at der var en plet på dit sæde tidligere? det ville vi selvfølgelig løse med det samme, da vi har produkterne til det.

Koblingen har du altså 2 års reklamationsret på, så jeg er uforstående over hvorfor du ikke ringer til os hvis du har et problem med koblingen, men vælger at skrive en dårlig anmeldelse her i stedet.

Mvh Mikail / AutoSelect Slagelse

Hei måtte bare rette opp tidligere …

Hei måtte bare rette opp tidligere anmeldelsen min som var negative,veldig misfornøyd, fordi jeg klarte ikke å slette, jeg bor i Norge og anmeldelsen var til et firma har i Norge, men på en eller annen måte havnet den har, men etter jeg har undersøkt, fikk vite at autoselect aps er veldig seriøs, pliktoppfyllende , og et kjempe kvalitet firma, ble lei meg og måtte rette opp, så bruk gjerne autoselect aps som din trofast firma

17. joulukuuta 2024

Veldig misfornøyd

Veldig misfornøyd , etter en telefon samtale med en selger blir vi enig og kjører to timer for og gjøre en innbytte, når de innser at du er i boks, kommer en annen selger som er mere ‘’ proføsjonell’’, tilbyr noe helt annet en vi har allerede blitt enig om, og oppførselen var sån som de er sjefen min , de skal bestemme alt, så ble det selvfølgelig ikke noe handel

15. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

Hej Fuat, vi er et firma i Danmark, du har forvekslet os med firmaet Autoselect i Norge! vi har intet med hinanden at gøre, ud over navnet.
Mvh Mikail / AutoSelect skovsøvej 29 4200 Slagelse DANMARK!

Man får altid en super service

Man får altid en super service, gode priser og fleksible løsninger når man bruger dette værksted.

23. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS

1000 tak for den fine anmeldelse Tina :-)
Mvh Mikail