Først en ødelagt slange til kølervæsken, så et punkteret dæk med en ødelagt fælg og dertil service indenfor en kort periode. De har altid rykket hurtigt, trods jeg ved de har rigtig mange bile... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi kom 2 piger fra Nordsjælland! I Slagelse ryger min udstødning.. Tilfældigt landede vi her, da et større populært værksted ikke havde tid til at hjælpe os, og generelt var virkelig uhøflige ved fore... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hei måtte bare rette opp tidligere anmeldelsen min som var negative,veldig misfornøyd, fordi jeg klarte ikke å slette, jeg bor i Norge og anmeldelsen var til et firma har i Norge, men på en eller a... Näytä lisää
Hjalp os da vi stod med håret i postkassen med, at finde mekaniker til nyindkøbt brugtbil. På trods af, at “den røde dame” havde flere overraskende ting, så fandt vi en super pris. Tusind tak
Yritys on vastannut
AutoSelect Aps er en mindre familie virksomhed i vækst, vi består af 3 udlærte mekanikere (far & 2 sønner), vi står altid klar til at hjælpe jer med hvad angår at finde en ny brugt bil, samt autoreparationer m.m. vi gennemgår og servicere selv vores salgsbiler, så de bliver leveret i fejlfrit stand. Skulle der opstå problemer med det købte køretøj, så har vi gratis lånebiler til rådighed. * Bilnøgler * Bilsalg * Autoreparationer * Aircondition Service * Forsikringsskader * Dæk & Fælge * Gratis lånebil når din bil er på vores værksted
Leragervej 2, 4200, Slagelse, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Utrolig venlige og kompetente medarbejdere. Kan kun anbefales!

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Meget venlige og dygtige og gør et godt stykke arbejde og man kan stole på dem med hensyn til tider.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Fantastisk service! De er utrolig dygtig, ærlig og altid hjælpsom. Han tager sig god tid til at forklare tingene, og jeg føler mig altid tryg, når jeg afleverer bilen hos ham. Kvaliteten af arbejdet er i top, og man kan mærke, at han virkelig går op i sit håndværk. Kan varmt anbefales!”

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
God service av innkjøper, god informasjon ved salg. Generelt en veldig god opplevelse.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Han er bare en super god mekaniker fantastisk behandling

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
At føle sig velkommen på værkstedet er en rigtig god fornemmelse. Der er fokus på kundens behov og forventninger.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Fantastisk god service og levering til aftalte tid, kan anbefales.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Jeg har brugt autoselect flere gange, og jeg er altid blevet mødt med venlighed og ærlighed. De forklarer tingene på en måde, så man forstår, hvad der bliver lavet, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser på regningen.
Arbejdet er altid i top, og bilen bliver leveret til tiden. Jeg føler, jeg kan stole på dem og det betyder meget. Kan helt klart anbefales til andre!

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Nice garage and people always helpful. reasonable price and get repairs done in quick time

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Ser det som min plikt å advare andre om å benytte denne forhandleren. Bryter med det som er avtalt når det ikke går deres vei, og benytte ufine metoder for å sno seg unna. Styr unna!

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Altid imødekommende og hurtig behandling. Jeg er yderst tilfreds med værkstedet.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
De var hurtige i at betjene og dygtige i deres arbejde.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Etter at jeg kjøpte bilen, har jeg investert en stor sum penger for å holde den i gang. Dessverre kan jeg ikke si noe positivt. Jeg var uten bil i 2 måneder. Selvfølgelig vil ingen kompensere meg for det. Jeg har allerede investert halvparten av bilens verdi. En veldig bitter opplevelse.

Vastaus yritykseltä AutoSelect ApS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.