Saanut 2/5 tähteä

Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in Almere gegaan Na de wasbeurt zat er nog net zoveel vogelpiep op het voorraam als voor de wasstraat De man die met een hogedrukspuit nog even langs de auto loo... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Borstels van beide mattenautomaat waren versleten en raakten amper de mat bij het inbrengen. Achterzijde van de auto is niet meegenomen met hoge druk reiniger. Kentekenplaat was nog vies.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer oneerlijke wasstraat. Ze beweren dat het abonnement onbeperkt is en dat je één keer per 24 uur gebruik mag maken van de wasstraat, zoals in hun voorwaarden staat. Wanneer je echter vaker gaat,... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Deze review gaat over de wasstraat en interieurbaan. Vandaag het uitgebreide programma gedaan inclusief de interieurbaan. De buitenkant was over het algemeen prima gedaan. Uiteraard dezelfde zaken a... Näytä lisää

1. Autovuokraamo
  2. Autopesu
  3. Huoltoasema
  4. Leasing-palvelu
  5. Auton itsepalvelupesu

Yrityksen kirjoittama

Bij Autoradam staat gemak en mobiliteit centraal. Wij bieden alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig onderweg te zijn. Of je nu een auto wilt huren, je voertuig professioneel wilt laten wassen, voordelig wilt tanken of een e-bike zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze diensten zijn ontworpen om het leven van onze klanten makkelijker te maken, met snelle en betrouwbare oplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bij elke vestiging, in Almere, Amsterdam en Lelystad, vind je deskundige medewerkers die klaarstaan om je te helpen met al je vragen over autoverhuur, onderhoud, wassen, tanken en elektrische mobiliteit. Wij combineren service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Kies voor Autoradam en ervaar zelf het gemak van een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten op één plek.

2,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 53 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Tja, de voor en tegen dan maar

Fijn dat er hier allerlei faciliteiten zijn maar de dame achter de kassa mag wel es manieren leren. Een gedrag waar je misselijk van wordt , arrogant en totaal ongeïnteresseerd. Blijkbaar voorkeur voor bepaalde klanten. Daar geef ik mijn doekoes niet meer af. Naam van medewerkster blijkt Carla te zijn, na enige informatie achter gekomen. Walgelijk .

29. toukokuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Gisteren 28-05-22 auto door de…

Gisteren 28-05-22 auto door de wasstraat gehaald gelijk ook het hele pakket daar niks op aan te merken, qua exterieur geprobeerd te poetsen wat een kind nog beter kan, maar buiten dit alles om. Heb ik dus lakschade aan me auto door de wasstraat helaas kan ik der niks aan doen want het is geheel op eigen risico

29. toukokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

2 ritten Almere-Lelystad werd berekend…

2 ritten Almere-Lelystad werd berekend als 356 km. Ik heb zeker niet meer gereden als 200 km. Geen reactie op mail. Het gaat me niet om die paar tientjes, maar om de oplichterij. Ik vermoed dat iemand de auto stiekem heeft gebruikt na mijn inlevering. Men had echt wel kunnen reageren op mijn mail.

En het is opgelost door aangepaste factuur. Hulde

17. huhtikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

2 e keer een auto daarheen gebracht…

2 e keer een auto daarheen gebracht eerste keer schade maar was een lease auto nu weer een auto schade en krassen op het dak medewerkster die bevestigd dat krassen er niet zatten voor het wassen en nu een mail gehad dat hun wasstraat zo perfect is dat het geen schade kan toebrengen hewoon vieze vuile leugenaars en diefen zijn het

30. maaliskuuta 2022

IK BEPAAL WAAR MIJN GELD NAARTOE GAAT

MENSEN; WEES KRITISCH MET DIT SOORT BEDRIJVEN!

Onbekwame, niet vriendelijke en niet aardige werknemers die helemaal geen verstand hebben van hospitality en klanttevredenheid.

Blijkbaar verwachten zij geen klachten! Want het is telefonisch niet mogelijk om iemand aan de lijn te krijgen op een zaterdag en er zit geen mogelijkheid om voor een andere optie te kiezen behalve de drie aangeboden opties aan de telefoon. Amateurs!

Ik zal nooit maar nooit meer mijn privé of bedrijfsauto's hier laten wassen!

Jullie mogen eerst leren klanten bedienen en verbeteringen aanbrengen in jullie processen.

19. maaliskuuta 2022

Autoradam zijn boeven

Autoradam zijn boeven. Aantal weken geleden een bakwagen gehuurd. Bij de uitgave van de bakwagen werd er geen inspectie uitegevoerd en heeft de medewerker mij weg laten rijden. Vervolgens bij inname zien ze schade die ik niet zelf heb aangebracht en brengen ze mij dat in rekening. Lekker makkelijk geld verdienen op deze manier. Hetzelfde was gebeurd bij een collega van mij. Had ik maar geluisterd naar hem en niet bij Autoradam gehuurd. Hopelijk voorkomt deze review andere mensen een hoop ellende door niet te gaan huren bij dit bedrijf. Je kan beter wat meer betalen voor het huren bij een ander professioneel bedrijf dan bij Autoradam. Zelf zou ik er nooit meer iets huren en iedereen die ik ken het afraden.

17. maaliskuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Voor grotere afstanden geen aanrader

Ik heb bij autoradam een kleine auto gehuurd voor een weekendje Winterberg. Dat was achteraf niet zo’n goed idee. Het lijkt goedkoop, maar door de vele kilometers werd het toch wel duur. Ook omdat ik nog 45 euro moest bijbetalen voor een buitenland verzekering. De auto die ik meekreeg had vieze, kapotte bekleding en had er bijna 100.000km opzitten. Tevens kwam er halverwege de rit “change oil” op een schermpje. Verder zaten de beloofde all season banden er niet onder zodat ik bij het eerste besneeuwde heuveltje in de problemen kwam. Conclusie: voor een kort ritje binnen Nederland is het een goede deal. Voor de grotere afstanden zijn betere deals te vinden.

11. tammikuuta 2022

Een bestelbus gehuurd

Een bestelbus gehuurd, de volgende dag in goede orde afgeleverd.

De borg van euro 1035 is gereserveerd via mijn creditcard.

Ik ben nu al bijna 2 weken bezig met autoradam om die reservering van mijn creditcard af te krijgen.

Ze hebben de transactie niet goed geannuleerd en het geld niet teruggestort.

Autoradam geeft de creditcard maatschappij nu de schuld. Ze doen ook geen enkele moeite om het bij hun eigen administratie te checken.

Ik huur nooit meer een auto bij autoradam. Waardeloos.

6. marraskuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Op 03 november heb ik een busje bij oplichters.

Op 03 november heb ik een busje bij Autoradam gehuurd. De huurbedrag was 35 eur. Voertuig getenkt en schoon gemaakt. Ik heb als borg en huurbedrag van 1035 eur betaald. Bij Inleveren van het voertuig krijg te horen dat ik 965 eur terug krijg dus de huurprijs is niet 35 eur maar 67 eur. Die 35 eur heb ik betaald als totaal huurbedrag. Toen ik naar de reden vroeg hadden het over de BTW en andre onzin. serieus waar ze zijn Oplichters en misleiders.

4. marraskuuta 2021

Goedkoop is duurkoop

Korting van 50 % op alle auto's aanbieden. Helaas blijkt dat bij een reservering alleen voor personenauto's te gelden. Misleidende reclame en geen enkele oplossing aangeboden. Huurprijs wel laag maar KM kosten erg hoog. Goedkoop is duurkoop dus

11. lokakuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

De gehuurde auto tiptop in orde

De gehuurde auto tiptop in orde, jammer bij het terugbrengen geen inspectie ronde, en teruggave borg duurt erg lang in deze moderne tijd, de banken garanderen in 1dag overgeboeking. Waarom bij autoradan niet.

30. joulukuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Goede klantenservice!

Afgelopen week voor het eerst bij de wasstraat van Autoradam geweest. Op het moment zelf was ik heel erg enthousiast, mooie uitgebreide wasstraat en veel extra opties. Helaas bleek daarna m'n antenne te zijn afgebroken, ontzettend vervelend. Een mailtje naar de klantenservice zorgde ervoor dat ik binnen een dag een heel klantvriendelijk bericht terug kreeg met een passende oplossing. Super service! Een foutje kan gebeuren, maar een goede oplossing aanbieden heb je zelf in de hand en dat doen ze zeker. Aanrader!

14. tammikuuta 2019
Saanut 2/5 tähteä

Innamebewijs? Welnee, dat heb je niet nodig !

Ik had een busje gehuurd met 1000 euro eigen risico. Bij terugkeer was het afgeven vd sleutel voldoende. Toen ik vroeg om een innamebewijs met een bevestiging dat die schadevrij was ingeleverd, zei men dat het zo goed was. Feitelijk had ik geen enkel bewijs dat ik de auto ingeleverd had. Dat was geen probleem, vond men. Zij hadden toch immers weer de sleutel! Ze deden het altijd zo.

Nadat ik enkele malen mijn ongenoegen hierover had geuit (Het gaat wel om 1000 euro. Straks maakt iemand hier op het terrein een kras op de auto. Bovendien zat er bij aflevering al een deuk in) was men eindelijk bereid even naar de auto te kijken en een innamebewijs af te geven. Echter niet eerder dan dat men mij nog een kwartier liet wachten want de persoon die dit deed zat net even aan zijn boterhammetjes.

Al met al een totaal gebrek aan begrip en service aan de klant.

26. marraskuuta 2018

Beste Remco,

Het is spijtig te vernemen dat u zo een onprettige ervaring heeft gehad. Wij waarderen uw review enorm en gaan dit intern met onze medewerker bespreken, het is niet de juiste werkwijze. Onze excuses voor het ongemak.

Goeie nette degelijke huurauto's

Goeie nette degelijke huurauto's tegen voordelige tarieven. Wel vooraf even goed rekenen omdat je alle gereden km per km betaalt. Tarieven zijn ook ex BTW. Jammer dat een auto pas 's ochtends vanaf 8:30 op te halen is.

12. marraskuuta 2018

Beste Dhr. M. Rietbergen,

Bedankt voor uw review! Wij zullen uw genoemde punten meenemen in het proces om onze service nog meer te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

7 persoons auto blijkt toch 5 persoons…

7 persoons auto blijkt toch 5 persoons te zijn!
We hadden via internet een 7 persoons auto gereserveerd.
Blijkt bij het ophalen dat de 6e en 7e zitplaats totaal geen beenruimte hebben. Deze plaatsen zijn alleen bedoeld voor kinderzitjes werd er verteld bij het ophalen van de auto.
Aangezien wij met 6 volwassenen waren, hebben we de huur moeten annuleren. Alternatief was er wel, maar tegen belachelijke meerprijs, dus dit hebben wij geweigerd.

12. marraskuuta 2018

Beste Klant,

Het is spijtig te vernemen dat uw reservering niet volledig naar wens is verlopen.
Graag komen wij met u in contact om u hierin alsnog tegemoet te komen.

10. marraskuuta 2018

Beste Mevr.A.M. Vyent,

Bedankt voor uw Review! Wij stellen het enorm op prijs.

Autoradam Klantenservice

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin