Saanut 2/5 tähteä

Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in Almere gegaan Na de wasbeurt zat er nog net zoveel vogelpiep op het voorraam als voor de wasstraat De man die met een hogedrukspuit nog even langs de auto loo... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Borstels van beide mattenautomaat waren versleten en raakten amper de mat bij het inbrengen. Achterzijde van de auto is niet meegenomen met hoge druk reiniger. Kentekenplaat was nog vies.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer oneerlijke wasstraat. Ze beweren dat het abonnement onbeperkt is en dat je één keer per 24 uur gebruik mag maken van de wasstraat, zoals in hun voorwaarden staat. Wanneer je echter vaker gaat,... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Deze review gaat over de wasstraat en interieurbaan. Vandaag het uitgebreide programma gedaan inclusief de interieurbaan. De buitenkant was over het algemeen prima gedaan. Uiteraard dezelfde zaken a... Näytä lisää

1. Autovuokraamo
  2. Autopesu
  3. Huoltoasema
  4. Leasing-palvelu
  5. Auton itsepalvelupesu

Yrityksen kirjoittama

Bij Autoradam staat gemak en mobiliteit centraal. Wij bieden alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig onderweg te zijn. Of je nu een auto wilt huren, je voertuig professioneel wilt laten wassen, voordelig wilt tanken of een e-bike zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze diensten zijn ontworpen om het leven van onze klanten makkelijker te maken, met snelle en betrouwbare oplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bij elke vestiging, in Almere, Amsterdam en Lelystad, vind je deskundige medewerkers die klaarstaan om je te helpen met al je vragen over autoverhuur, onderhoud, wassen, tanken en elektrische mobiliteit. Wij combineren service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Kies voor Autoradam en ervaar zelf het gemak van een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten op één plek.

2,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 53 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Autoradam Nieuwpoortkade Amsterdam

Autoradam Nieuwpoortkade Amsterdam. Onbeschofte kassier die je ook nog eens beschuldigd van oplichterij! In de wasbord wordt er geen wax geleverd. Als ik dit netjes meld krijg ik te horen dat ik even n andere box moet proberen. "Wel n raar verhaal meneer". Als ik een muntje vraag ivm de doorlopende klok van de wasmachine gaat dit met grootse moeite. Uiteindelijk krijg ik die. Andere box zelfde probleem. "Buren" in andere boxen ook geen wax. Nogmaals gemeld en dan mogen de werknemers van de wasstraat wel even kijken. Eerder was het zo dat de wasboxen en wasstraat 2 verschillende zaken zijn. Enfin, zij controleren de voorraad en resetten de boel. Ik probeer nog n keer een muntje bij de kassier. Behalve dat ze het "een raar verhaal vond" moet nu ook de medewerker wasstraat het muntje halen. Ze vertrouwt mij blijkbaar niet. Dat geeft ze duidelijk mee in haar taalgebruik. Wat een bekrompen en wantrouwig mens. Wat zal zij het moeilijk hebben.
Kortom, een klant die feedback geeft waardoor de beloofde kwaliteit op peil kan worden behouden wordt gewantrouwd en bijna weggestuurd omdat het wel aan jou zal liggen. Een manager is er niet. Zaak wordt draaiende gehouden door 1 kassiere en 2 werknemers in de wasstraat. Laatste keer geweest hier. Ook al woon ik om de hoek en kom/kwam er zo'n 20 jaar. Erbarmelijk!

11. tammikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Altijd netjes geholpen en alles snel in orde

Altijd netjes geholpen en alles snel en correct geregeld. Ik zou willen dat ze een groter assortiment grotere automaten in huis hebben.
Een puntje drie zitverhogers in de grootste auto passen niet naast elkaar op de achterbank helaas.

3. tammikuuta 2024

Wasstraat kras auto

Auto laten wassen, maar de auto is gekrast 10 cm lang in de wasstraat. De directeur ontkent het en stuurt via e-mail allerlei excuses. En geeft mijn autolak de schuld.
De manager heeft me hierheen verwezen. Slechte communicatie, slechte service. Nooit meer!

3. marraskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

LPG veel te duur

Zo jammer dat jullie adverteren met "er kan er maar één de goedkoopste zijn". Helaas dus niet met alles. Lpg is bij jullie i.h.a zo'n 12 cent duurder dan bij de 2 Total stations en De Haan in Almere.
Ik heb de eigenaar er al eens op gewezen, en een paar weken was de prijs wat lager.
Jammer dat ik nog steeds moet omrijden om zo'n 4 euro per tankbeurt minder uit te geven.

27. heinäkuuta 2023

Net aanhanger

Eergisteren online een aanhanger gehuurd bij Autoradam. Gisteren ophalen. Niet op hun website vermeld of huur incl. aanhangernet is, 5x gebeld met aangeven nummer 0880351212 echter geen gehoor. Bij ophalen aanhanger werd aangeven dat net erbij zit. Helaas bij aankoppeling aanhanger geen net aanwezig, bij de autohuur receptie ook niet. Volgens dienstdoende employee mag men zonder net rijden. Indien boete zou deze door Autoradam naderhand vergoed worden. Toevallig kwam een politiewagen tanken, beide agenten gaven aan dat zonder net rijden een boete kan opleveren tot wel euro 370-
Alles weer ingeleverd/ontkoppeld en uur verloren gegaan.

6. heinäkuuta 2023

Niet huren bij Autoradam

Niet huren bij Autoradam! Zijn huichelaars! Ze zijn juist het duurste van allemaal.Zeggen dat ze de goedkoopste zijn maar je komt duurder uit door de km vergoeding. Ze hebben ruim €500 borg van me weggenomen en extra verzekeringen moeten afsluiten wat niet nodig was. Ze doen heel aardig maar na het inleveren van je krijg je nog is onverwachtse kosten.Gadverdamme ben een rechtzaak tegen ze begonnen.

1. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Schade door de wasstraat wordt niet in behandeling genomen

Twee weken geleden ben ik met mijn nieuwe auto door de wasstraat gegaan op de locatie Nieuwpoortkade. Na het wassen heb ik m'n auto bij van binnen gestofzuigd en merkte toen op dat mijn velg linksvoor beschadigd was. Aangezien ik de auto net een paar weken in bezit had weet ik zeker dat alle vier de velgen puntgaaf waren. Ik ben daarop meteen naar de desbetreffende wasstraatmedewerker gegaan om de schade te laten zien. Zoals op de foto te zien is gaat het om verse schade en zit de schade over een groot gedeelte van de velg. Dit komt 100% door de metalen kettingband waarmee de auto door de wasstraat wordt geleid. Een andere verklaring is er simpelweg niet.

Hij gaf mij een kaartje waarop aangegeven staat hoe ik mijn schade bij Autoradam kan melden. Ik had hier al een beetje een hard hoofd in aangezien ik geen before- en after foto's heb gemaakt van hoe mijn auto er voor- en na de wasbeurt uit zag. De medewerker zei dat er standaard camerabeelden worden gemaakt voordat een auto de wasstraat in rijdt. Je rijdt als het ware door een boog met allemaal camera's net voordat je de wasstraat betreed. Heel handig zou je denken in het geval van schade.

Dus ik met goede moed naar huis en keurig de instructies opgevolgd en een mail gestuurd naar Autoradam. Ik had uitgebreid foto's gemaakt en zelfs een korte video om heel duidelijk de schade te kunnen laten zien. De foto's en video heb ik via een WeTransfer link toegestuurd aangezien het te groot was voor een normale e-mail.

Vervolgens kreeg ik van Ruud (dat is nota bene de algemeen directeur) een mail waarin hij aangeeft dat hij de beelden heeft bekeken maar geen afwijkingen heeft geconstateerd waar dit door had kunnen ontstaan. Hij zegt letterlijk en ik citeer: "De band heeft geen storingen oid gehad. De schade heeft er ons inziens al op gezeten en is niet veroorzaakt door de wasbeurt."

Ik vind dit een vreemde conclusie. Dus omdat er klaarblijkelijk geen storing was op de band moet de schade er dus al op hebben gezeten? Wat ik daarnaast helemaal teleurstellend vind is dat er geen eens de moeite is genomen om naar mijn schade te kijken. Via WeTransfer krijg je namelijk als verzender een automatische notificatie als de ontvanger jouw bestanden heeft gedownload. Dat heb ik niet gekregen. Wat betekent dat Ruud geen eens de moeite heeft genomen om mijn schade te bekijken.

Ik heb als reactie hierop gevraagd om in ieder geval mijn schade te vergelijken met de beelden die Autoradam zelf heeft gemaakt van toen mijn auto de wasstraat in reed. Dat is de reden dat die camera's daar hangen, toch? De hierop volgende reactie van Ruud deed echt mijn klomp breken. Ik citeer: “Wij hoeven niet uw beelden te bekijken zeker niet als het grotere bestanden zijn ivm beveiliging en traagheid bij het openen. Uw klacht was al duidelijk zonder de beelden, op die basis hebben wij gekeken of er iets kon zijn wat de oorzaak kan zijn geweest. Er is echter geen storing oid geweest wat maakt dat de oorzaak niet in de wasstraat gelegen is. U begrijpt dat als een normaal functionerende wasstraat schade aan velgen veroorzaakt dat we beter kunnen sluiten…. We begrijpen dat u teleurgesteld bent maar wij kunnen u geen ander antwoord geven dat dat de oorzaak van uw schade buiten de wasstraat is geweest.”

Ik voel me niet serieus genomen na het lezen van deze mail. Als je als “normaal functionerende wasstraat” geen eens een schadeclaim in behandeling neemt door de beelden met elkaar te vergelijken dan maak je iedereen met schade dus maar uit voor een leugenaar. Ik ben enorm teleurgesteld en zal mijn auto nooit meer door een wasstraat laten wassen.

29. huhtikuuta 2023

Ik voel me opgelicht

Ik voel me opgelicht. Kom bij de wasstraat op locatie Westpoort. Neem gelukkig het goedkoopste programma want zo smerig was mijn auto niet en wilde goed stofzuigen. Allereerst werkt de wasstraat niet en komt mijn auto er nog smoezelig uit. Vervolgens staan er 2 gewone stofzuigers waar je de auto mee moet zuigen 🤬🤬🤬. Ik kom hier nooit meer terug

13. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

als het management de helft zo goed zou zijn als hun was straat dat werd het nog wel wat

wat ging er mis !!
we zijn al een flink aantal malen met onze auto bij Autoradam wezen wassen van binnen en buiten razend enthousiast over het resultaat brand schoon echt .
maar ook wel vorig jaar drie keer voor joker bij een gesloten ingang gestaan omdat er te weinig personeel was of een rol deur ging niet open of gewoon dicht en bij het tankstation wisten ze van nix
vandaag maar weer eens geprobeerd ,eerst nog ff kijken op de site voor openings tijden .geen melding en ik op weg tuurlijk tevergeefs heen en terug toch 18 kilometer onderhoud vandaag 10 januari2023
zo help je een fantastisch stuk werkend techniek naar de knoppen wel kreeg ik een paar minuten na dat ik op hun site voor de openingstijden had gekeken een mailtje met een korting voucher heb ik niets aan bij een gesloten ingang
heel jammer Autoradam
peet uit almere
ps uhh ik probeer het nog wel eens een keer

9. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Gatverdamme wat een vriendjes politiek…

Gatverdamme ; sorry wat een vriendjes politiek onder het personeel en dat beloofd had, haar mond te houden en niet gedaan heeft. Daardoor is er nu een chaos ontstaan maar daarmee ook een geheim aan t licht is gekomen binnen het bedrijf wat ik graag wil delen met een vertrouwens persoon ; Het liefst de broers hunzelfe 🙂en idd dat nr bellen heeft geen zin, luistert er dan nu eindelijk iemand naar me aub.. super belangrijk en zit er elke dag mee, schandalig . Dus help aub🙂

11. joulukuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Deze review gaat over de wasstraat en…

Deze review gaat over de wasstraat en interieurbaan.
Vandaag het uitgebreide programma gedaan inclusief de interieurbaan. De buitenkant was over het algemeen prima gedaan. Uiteraard dezelfde zaken als in elke wasstraat zoals de plekken rond het derde remlicht, onderkant van de spoiler en de dorpels die niet schoon werden in de wasstraat. Over de interieurbaan niets dan goeds. Effectief en met een brede glimlach werd de auto netjes va. Binnen schoongemaakt. Prima gedaan en zeker een aanrader.

30. lokakuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Vies goor ranzig en onduidelijk

Afgelopen Zaterdag een busje gehuurd.
Het busje zag er zowel van binnen als van buiten niet uit!
Na alle schade op geschreven te hebben en (uiteraard) foto’s van gemaakt zagen we dat de binnenkant er op zijn zachtst gezegd niet schoon uitzag.
Overal modder op de grond.
Stoelen ook gewoon vies en vol met vlekken.
Bestuurders stoel zat gewoon kauwgom op.
Het stuur plakte gewoon en hebben we later extra met een doekje schoongemaakt die gewoon zwart was daarna.

Zelfs de persoon die ons hielp op het terrein zie dat we een klacht in moesten dienen en dat dit busje nog meeviel qua ranzigheid.
Als het eigen personeel dit soort dingen al zegt en aangeeft dan zegt dit al genoeg lijkt mij.

Borg zouden we terug gestort krijgen a €500,- maar was ineens €476,- .
Ik heb werkelijk 3 verschillende personen aan de telefoon gehad voor de uitleg want ze snapte het zelf volgens mij ook niet.
De laatste kwam met zo’n vaag rekensommetje dat ik het maar zo heb gelaten.
Het gaat mij om het principe en niet om die paar tientjes.
Een beetje bedrijf stuurt per mail de berekening mee van hoe ze aan het bedrag zijn gekomen.

Uiteraard nog begonnen over hoe vies het busje wel niet was.
Ze reageerde heel verbaasd maar als ik zo de recensies hier lees was dat maar gespeeld.

Kortom ……nooit meer!

Ps genoeg foto’s gemaakt maar kan ze helaas niet plaatsen.

24. syyskuuta 2022

wie is verzekerd?

ik heb op 16-9-2002 mijn auto laten wassen in almere-
zag meteen dat met een hoge druk spuit op mm,s -
van de motorkap van mijn c3 uit 2013 gespoten werd.ik heb meteen gereageerd en kreeg n, foldertje voor klachten !
meteen gemaild, kreeg antwoord er zou al wel schade op de auto a.w. zijn geweest .
ze gaan er vanuit zonder te kijken of expertise-
dat zij gelijk hebben .
erg geschoold of gemotiveerd personeel /directie ?
zijn ze wel verzekerd - als ik u was mijd ze !!!!!

16. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Nooit meer!! Zeer slecht!

Laat nooit je auto stofzuigen en van binnen schoonmaken! zeer slecht gedaan en kon alsnog zelf aan de slag. Email gestuurd en afgepoeierd met een standaard email. Voor mij nooit meer Autoradam!

7. syyskuuta 2022

Afgeragd hok

Bus gehuurd voor enkele dagen. Op zaterdag opgehaald. Ik moest lang wachten totdat een medewerker verscheen. De auto zag er behoorlijk aftands uit; rondom deuken en krassen, een afgeragde bus. Het interieur was bijkans nog erger: gescheurde bekleding en de etensresten van de vorige gebruiker(s) lagen nog in het dashbord. (Er kleefde wel een sticker in de bestuurderscabine dat er schoonmaakkosten van €90,- werd gerekend als de bus niet schoon was bij terugbrengen ;D
) Op mijn opmerking werd lacherig gereageerd. Ik schaamde met om met zo'n bus rond te rijden tegenover mijn klanten. Op mijn mail waarin ik mijn beklag deed, is nooit gereageerd. Ongeïnteresseerd personeel achter de balie is ook al geen visitekaartje..Ik ben geen klant meer

23. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Schade aan auto door wasstraat

Slechte ervaring bij wasstraat @autoradam Nieuwpoortkade. Medewerker heeft aantal sec met met hoge drukspuit op een vlek gespoten waarna de lak is beschadigd. Medewerker heeft met zijn manager gebeld en heeft me geadviseerd om schade te melden. Dat heb ik incl foto’s gedaan

Na contact via mail met @autoradam de schuld gekregen dat mijn lak niet origineel zou zijn. Heel suggestief, beschuldigend en onwaar. Oorzaak-gevolg schade daarentegen wél duidelijk en bevestigd door medewerker en zijn manager

Na over en weer gemail vroeg ik of ik een manager van @autoradam hierover kon spreken, bleek ik opeens met Algemeen directeur Ruud van der Jagt te corresponderen die opeens sarcastisch aangaf maar naar de geschillencommissie te gaan. Een reactie die directeur onwaardig is.

Op zijn Linkedin staat dat dhr van der Jagt van @autoradam zich bezighoudt met het motiveren en optimaliseren van zijn bedrijven. Schades niet afhandelen en klanten sarcastisch toespreken kan hij er ook bijzetten!

4. heinäkuuta 2022

6000 euro schade zelf betalen

Ik heb het al in eerdere reviews gelezen, maar bij Autoradam zijn het inderdaad boeven. Ik huur een bakwagen en sluit de hoogste verzekering af om het eigen risico zoveel mogelijk te verlagen. Bij het rijden blijkt een tunneltje net iets te laag, waardoor er dakschade ontstaat. Stom natuurlijk, eigen risico van 500 euro kwijt. Tenminste dat dacht ik. Zojuist ontvang ik een rekening van 5980,39 euro wegens 'het niet in acht nemen van de buitenmaten van de bestelwagen'. Binnen 3 dagen te betalen. Het zal ongetwijfeld ergens in de kleine lettertjes van de huurovereenkomst staan, maar dit zijn natuurlijk maffia-praktijken. Uiteraard heb ik juridische hulp ingeroepen, maar de vraag is wat daar uit gaat komen. Dus pas op met deze boeven!!!

5. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin