1. Autokorjaamo
  2. Auton korjaus ja huolto
  3. Rengasmyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge. Finn ditt nærmeste verksted her.

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Altombil på Øjord

Altombil på Øjord

Til og begynne med var servicen bra og rep.utført.
Problemet starter når de skulle montere på turboslange og etter en tid går bilen i nødmodus og det viser seg at det er svidd hull i slangen.Dette grunnet feilmontering.
Det blir bestilt opp en ny slange som blir borte i posten.
Dagene går og endelig kan den nye settes på.
Det går en dag, og det siver inn avgasser i kupeen.
Jeg kjenner det i halsen når jeg kjører et stykke,mens verkstedeier ikke merker noe ved prøvekjøring.
Forklarer han på nytt at da de hadde reparert den gamle i påvente av den nye,så fungerte det fint og ingen lukt eller irritasjon i halsen/øyne.
Drar ut igjen for fjerde gang og blir tatt lite seriøst.Er jo dame må vite…
En mann hadde aldri funnet seg i dette.
Ønsker at han skal sette på den gamle slangen igjen for å teste ut om det er noe galt med den nye slangen.
Da får jeg til svar at det koster meg 800kr om han ikke finner noe feil på slangen.
Her snakker vi virkelig om service😡
Det kostet meg 574kr i brupenger og til ingen nytte.Disse refunderer han ikke.Det kostet jo tross alt å undersøke feilen i dag.Det som skal være garanti er ikke eksisterende.
Noe er feil men man blir ikke hørt.
Velger en andre neste gang og er ferdig med altombil.Er skuffet over noe jeg trodde var bra.
Alt startet greit,men når det ble flere og flere besøk på verkstedet ble tonen en annen og man så litt av hvert uten å utdype det.

3. marraskuuta 2025

automester Ebeltoft .Strandvejen nr.8…

automester Ebeltoft .Strandvejen nr.8 TN Auto aps. Dårlig Service og Dårlig Mekaniker.kan ikke finde ud af repetition af klimaanlæg i min bil.3.gange har jeg betalt mange penge kun til undersøgelse. Stadigvæk virker det ikke.??? DET VÆRKSTED VIL JEG IKKE ANBEFALE.

8. heinäkuuta 2025

Grefsen Auto lokker med billigere EU…

Grefsen Auto lokker med billigere EU kontroll. Men når de utfører kontrollen finner de noe som må repareres. Helst med bremser. Så godkjenner de ikke bilen før du har gjort reparasjonen hos dem. Jeg ba en annen mekaniker se på bremsene mine, og det var ikke noe som ikke kunne godkjennes. Så ren svindel. STYR UNNA.

8. toukokuuta 2025

Fantastisk service

Fantastisk service

På grund af ladning af elbil i 4 timer i sne kunne min motordrevne ladeport ikke lukke og jeg frygtede for turen hjem til Danmark.
Jeg fik først gode råd på telefon, men feriehytten havde ikke udstyret.
Jeg kørte ned til Automester Trysil, som løste problemet venligt, hurtigt og effektivt.

24. tammikuuta 2025

Styr unna Automester / Grefsen Auto

Har hatt flere kjedelige episoder med dette verkstedet.

Først monterte de bremser feil slik at hjulet gikk helt varmt og var nært uhell. Ingen beklagelse etterpå, selv om de fikset det. Lurer på hvordan dette påvirket andre Dler pga langtur hvor det luktet svidd.

Som en del av samme jobben, EU-godkjente de bilen etter å ha utført arbeid som ikke er iht kravene (dokumentert av NAF i etterkant). Ved klage har de dukket, gjemt seg bort og ikke svart på mine eposter, og heller ikke spesielt konstruktivt når en kommer innom (8 stykker hang bak skranken men ingen kunne svare på saken eller hvor daglig leder var).

STYR UNNA!

(Og hvem tror alle deres utmerkede og korte reviews er reelle?)

25. heinäkuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili