Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Näytä lisää
Rigtig træls oplevelse ifm. returnering af den købte vare. Følte mig som en forbryder, der forsøgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde beløb retur, og jeg har svært ved at forestille mig, a... Näytä lisää
En af mine søde kollegaer har længe anbefalet jer og endelig gav jeg efter - købte jeres tangle therapy relax i grå/hvid/mørkeblå og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... Näytä lisää
Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.
8000, Aarhus C, Tanska
- kundeservice@autismeshoppen.dk
- autismeshoppen.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Trygt og hurtigt
Varen kom allerede 2 dage efter bestilling. Og man blev godt orienteret undervejs, så man oplevede at være i trygge hænder.
Godt udvalg og hurtig levering :)
Unikt produkt til mit autistiske barn
Beskrivelsen var dækkende, forsendelsen var hurtigt, og det var et unikt produkt til mit autistiske barn.
Hurtig levering
Hurtigt og nemt
God og hurtig service
God og hurtig service - og den bestilte vare svarede fuldstændig til beskrivelsen
Hurtig levering og god service
Rigtig mange gode produkter til overkommelige priser, god kommunikation fra køb til levering og super hurtig levering.
Kan varmt anbefales😌
Jeg købte tyngdebamsen Thor og det er det bedste køb jeg nogle sinde har gjordt mig jeg er så glad for den og der var super hurtig levering kan varmt anbefales
Hurtig levering (kom 2 dage efter…
Hurtig levering (kom 2 dage efter bestilling) produkterne levede fuldt op til det som det lovede
Glæder mig til mit barnebarn skal prøve…
Glæder mig til mit barnebarn skal prøve dem med voksenbadeble i. Håber det holder helt tæt i swimmingpoolen🤗
Fra bestilling til varen kommer gik det…
Fra bestilling til varen kommer gik det hurtigt til trods for helligdage 😊👍
God og diskret
Jeg købte en tyggehalskæde til min knægt på 12 år, det er vigtigt for ham at den ligner en “alm” halskæde så han ikke skiller sig ud og at den gir ham ro.. og den opfylder alle krav.. hurtig levering og fair priser
God service og hurtig levering
Hurtig afsendelse
Hjemmesiden er godt opbygget.
Varer er velbeskrevet.
Kontaktbar kundeservice.
Alt fungerer godt!
God webshop og hurtig levering
En antistressbold gik i stykker 1
En antistressbold gik i stykker 1. dag. Vi fik pengene retur.
Hurtig og god service