Autismeshoppen.dk Arvostelua 288

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Näytä lisää

Rigtig træls oplevelse ifm. returnering af den købte vare. Følte mig som en forbryder, der forsøgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde beløb retur, og jeg har svært ved at forestille mig, a... Näytä lisää

En af mine søde kollegaer har længe anbefalet jer og endelig gav jeg efter - købte jeres tangle therapy relax i grå/hvid/mørkeblå og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... Näytä lisää

Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Näytä lisää

1. Fysioterapialaitteiden toimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg kan kun sige tak for en super god…

Jeg kan kun sige tak for en super god og hurtig handel!

Jeres produkter gør virkelig en forskel og hjalp mig til at finde den perfekte gave til min lille søster.
Hun opdagede at hun slappede mere af når hun holdte min nyfødte datter. Så en tyngde bamse var lige hvad der skulle til.
Selv en 19 årige kan have glæde af en kramme bamse.

Tusind tak igen!🌸

22. kesäkuuta 2022

produktet var bare virkelig dårligt og…

produktet var bare virkelig dårligt og jeg var desværre så begejstret at jeg havde smidt kassen og det hele ud inden jeg prøve den.. ret dumt og ærgeligt når den så var så dårlig. købte en "naturlydsafspiller", den har få muligheder og hvert lydklip er få sekunder så man bliver vanvittig af gentagelsen der nærmest hakker. og så er højtalerne ikke særlig gode og den kan ikke engang kobles til nye telefoner fordi den ikke har bluetooth.. alt i alt virkelig dårligt produkt, nok ikke her jeg handler igen når det er kvaliteten.

19. kesäkuuta 2022
Autismeshoppen.dk-logo

Vastaus yritykseltä Autismeshoppen.dk

Hej Nikitha

Jeg er ked af at du ikke synes om produktet, som er blandt vores mest populære. Vi gør vores bedste for at beskrive produkterne så godt, så der ikke opstår misforståelser. Der står bl.a. på produktsiden: "Natteprojektoren bruger et USB-kabel til strømforsyning, samt som forbindelse til dine enheder (inkluderet)". Derfor er det forventet, at den ikke har bluetooth. Jeg tænker at kløften mellem forventninger og virkelighed er for stor her. Alle har 14-dages fortrydelsesret, som de kan benytte hvis de ikke synes om et produkt eller skifter mening ang. et køb. Jeg kan se at du ikke har kontaktet os om fortrydelse, hvilket gør det umuligt for os at hjælpe dig i denne situation.

Bold med strenge var ikke med i den…

Bold med strenge var ikke med i den modtagne pakke

3. tammikuuta 2022
Autismeshoppen.dk-logo

Vastaus yritykseltä Autismeshoppen.dk

Hej Andreas

Jeg tænker at hvis der mangler noget i din pakke, så burde du kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig med det. Fejl sker jo - vi pakker mange pakker hver dag, så det er sådan set sikkert at der på et tidspunkt vil ske en fejl. Det kan jeg kun beklage.

Hilsen Autismeshoppen.dk