Aulora Arvostelua 19

1,7

1,7

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

- 10 stjerner nok det værste svindel…

- 10 stjerner nok det værste svindel firma der længe er set sender varer som ikke er bestilt og lover guld og grønne skove og de ved ikke selv hvad varerne er til kæmpe vildledning stedet for vejledning

1. lokakuuta 2025

Hold dig langt væk fra Aulora

Hold dig langt væk fra Aulora. Ren svindel. Varen var 1,5 måned undervejs, og dukkede først op efter 2 henvendelser.
Den tilsendte vare viste sig at være et kopi produkt fra Kina som ikke engang hed det, som den vare (creme), der var bestilt, men beskrivelsen var det samme.

29. lokakuuta 2025

Jeg bestilte og betalte for en vare d

Jeg bestilte og betalte for en vare d. 15. sep. efter en måned havde jeg ikke modtaget noget , bad om at få penge retur men fik dette svar : Jeg beklager ulejligheden. Vi sender dig præcis den samme vare, som du har bestilt, da den originale er gået tabt under transporten. Har endnu ikke modtaget noget fra dem.

24. lokakuuta 2025

FUSK FUSK FUSK FUSK

FUSK FUSK FUSK, 3 uger siden bestilte jeg noget på deres side, pengene er hævet, men ingen vare ankommet
De er anmeldt for fusk

30. syyskuuta 2025

Fusk og svindel side

Dette er et fusk og svindel firma de købte produkter
Bliver aldrig leveret , og der er ikke hjælp at få hvis man kontakter dem, hold jer fra denne side.

29. elokuuta 2025

Hold jer fra denne side

Hold jer fra denne side. Har aldrig fået varen jeg betalte for og de svarer ikke på henvendelser. Det er et fuskerfirma der stjæler penge. Politianmeldese vil være det rigtige at gøre

18. heinäkuuta 2025

FALSK REKLAME!!!

FALSK REKLAME!!!

De skriver at de har 4,7 på Trustpilot, man herinde har de 2,7...
Ville aldrig handle med dem - hvis de lyver om Trustpilot, hvad lyver de så også om ???

7. syyskuuta 2025

FUSK hold dig væk

Denne butik er fusk ingen realiteter bag den overhovedet. Købt bare og efter vare ekspederet 5 dage senere intet sket. Undgå dem

27. elokuuta 2025

Falsk reklame

Falsk reklame, holder ikke, hvad de lover, bruger profiler som, om personer synes det er et super produkt, troede at jeg havde købt Koala tøjdyr med sensor, men nej fik en billig efter lignende tøj bamse til måske 20 kr.. istedet for til kr 259,00 😡😡😡😡😡

26. elokuuta 2025

Svindel og falsk markedsføring.

Lover mere end de kan holde. Ikke mindst lover de pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds med produktet. Dette sker så IKKE. Deres kundeservice holder ganske enkelt op med at svare, når man forlanger pengene retur. Fup firma, KØB INTET FRA DENNE SIDE.

20. elokuuta 2025

Skod firma.

Har bestil og betalt for en pakke den 25/7 og har stadigvæk ikke modtaget den i nu. Og vi skriver nu Den 11/8 køb aldrig noget ved det skod firma……. Hvis du kontakter dem på mail. For du bare en besked tilbage, du ikke kan bruge til en andet end at tørre dig i rø… med

9. elokuuta 2025

falsk reklame!

De reklamere med Trustpilot kommentarer på deres reklamer! men når man så kommer herind! så er der ingen kommentar eller vurdering! synes det er vildt underligt! grænser jo til falsk markedsførring!

1. elokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili