ATNU ENERGY ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Havde ved en fejl bestilt energy tabs med koffein. Jeg fik gratis tilsendt de rigtige tabs, skulle bare selv betale fragt. Det må siges at være god service! Hurtig respons på mail, og meget gode prod... Näytä lisää

Jeg har indtil videre haft fornøjelsen af at teste gel og proteinbars fra Atnu, og er oprigtigt overrasket over både smag og effekt. Jeg kører mountainbike, og har brugt produkterne under og eft... Näytä lisää

Det er et vanvittigt genialt produkt, jeg bliver bare ked af det når jeg ser at der er tilsat aspartam der i flere lande er meldt som kræft fremkaldende og tilsat acesulfam K der er bevist at gør ska... Näytä lisää

1. Elintarviketuottaja

Hos ATNU skaber vi gode produkter der er bygget på sundfornuft og produceret i højeste kvalitet, ja så må de også gerne smage fantastisk. Vi brænder for at hjælpe dig med at nå dine mål - uanset om de er store eller små. Blandt vores udvalg af produkter vil du finde både energibarer, elektrolytter, energipulver, energigel, chews, proteinbar og den velkendte energi drik BOOST Owner - Mark Laursen Dansk virksomhed / Made in EU

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Professionel rådgivning og de BEDSTE energigeler!! :)))

Da jeg kontaktede atnu første gang, kunne jeg straks fornemme, at de tager deres kunder seriøst. De lyttede til mit behov og fandt de produkter som er henvendt til min type træning. Jeg følte mig i gode hænder og prikken over i'et var, at jeg modtog mine varer allerede dagen efter så jeg kunne komme i gang med at optimere min træning. Jeg vil til enhver tid anbefale atnu og flere i min klub har allerede gjort sig den gode erfaring. Især energigelerne har den perfekte konsistens og maven ELSKER dem. Jeg brugte et andet mærke tidligere og der oplevede jeg ofte maveproblemer. Jeg glæder mig allerede til at prøve colavarianten som andre i klubben har anbefalet.

19. huhtikuuta 2016

Dansk top kvalitet

Atnu.dk er helt igennem et seriøst dansk produkt, som ikke går på kompromis med kvaliteten. De sørger for at deres produkter bliver gennemtestet af sportsfolk som kan give dem de bedste forudsætninger for at de hele tiden er med på beatet. Udover det er dansk top kvalitet så smager det intet mindre end fantastisk. Jeg vil på det kraftigste give Atnu.dk de bedste anbefalinger.

13. toukokuuta 2015

Fremragende produkter og god service.

Jeg har fået super service, og hurtig levering med Postdanmark. Pakken blev leveret dagen efter bestillingen :-)

Produkterne er kvalitetsprodukter, og bruger dem ofte i min træning som triathlet.

Jeg bestilte flere af atnu.dk´s produkter, og vil lige komme med en kort beskrivelse af min oplevelse:
Gels; Smager godt, mulighed for med/uden koffein.
Konsistensen gør at man kan indtage dem på farten uden at få klistre fingre. Jeg har testet dem i nogle måneder, og har ikke på noget tidspunkt haft problemer med maven, ved brug af produktet, selv om jeg indtog mere end nødvendigt.

Proteinen fra atnu, smager godt, jeg er chokoladetypen, opløses nemt i vand/mælk.

Recoverybar: Smager alt for godt og næste gang skal der bestilles flere.
Pandekagerne skulle også prøves, de er hurtig/lette at lave, og smager virkelig godt, de blev serveret for mine børn på 1 og 4 år, og selv de elskede smagen.

13. toukokuuta 2015

Super produkter

Jeg har brugt Gel og Milk Protein fra atnu i forbindelse med min træning op til, og deltagelse i Aalborg MTB Marathon, og jeg må sige at jeg er yderst tilfreds.
Jeg har indtil nu kun prøvet Milk Protein med jordbær og smagen sidder lige i skabet til mine smagsløg. Det er ikke for sødt og jordbærsmagen er ikke så påtrængende som jeg har oplevet i nogle andre blandingsprodukter.
Gels brugte jeg også under selve løbet og de gav lige præcis det kick som jeg skulle bruge for at holde tempoet oppe, så jeg er rigtig godt tilfreds.
Jeg kan helt klart anbefale disse produkter fra atnu.

28. huhtikuuta 2015

Rigtig gode produkter, super god service og hurtig levering.

Jeg bruger Atnu's produkter til min træning: mountainbike, løb og styrketræning.

Jeg får en rigtig god service og vejledning.

Produkterne, som jeg bruger - energiprodukter (gels/pulver/tabs/barer) og protein (barer/pulver). Alle produkterne smager fantastisk og virker efter hensigten - samt ikke ødelægger min maven under især udholdenhedsidræt, hvilket er vigtigt for mig. Jeg har prøvet andre producenter, som gav maveonde under længerevarende udholdenhedsidræt, men det gør Atnu's ikke... tværtimod.

Kan klart anbefale produkterne og firmaet som helhed, som satser på kvalitet frem for pris (pris og kvalitet hænger ofte sammen på dette marked - egen erfaring).

12. maaliskuuta 2015

Super god og nem hjemmeside

Super nemt at finde rundt på hjemmesiden. Nemt og hurtigt at bestille. Er ikke kommet ordenlig igang med brugen af produkterne endnu, men det første smagsindtryk er lovende.

12. maaliskuuta 2015

Gode produkter, super god service og hurtig levering!

Jeg køber altid produkter til min sport hos Atnu.dk, og det er der flere grunde til....

Først og fremmest får jeg altid en rigtig god service, hver gang jeg handler. Der er altid lynhurtigt svar, hvis jeg har spørgsmål.

Derudover har Atnu.dk naturligvis nogle rigtigt gode produkter. Jeg er meget glad for dem - især fordi jeg med cøliaki (kan ikke tåle gluten) kan tåle produkterne.

Til slut er der meget hurtig levering!

10. maaliskuuta 2015

Kvalitet for hver en krone

Jeg kører mountainbike, og har brugt produkterne under og efter både træning, og konkurrencer henover vinteren.
For mig er det ekstremt vigtigt, at produkterne virker efter hensigten, smager godt og er nemme at indtage på cyklen.
Jeg kan varmt anbefale gel og bars, og vil i den kommende tid teste øvrige produkter fra sortimentet.
Fortsættelse følger......
Theo

Super gode produkter ✔️

Mountainbiker, jeg er vild med atnu's energi drik kan varmt anbefales under alle træninger og ved løb.
God smag i Carborade Energidrik Vandmelon.
Bruger meget andet i deres sortiment og er super godt tilfreds med smag og kvaliteten af varen.

2. maaliskuuta 2015

Det bedste jeg har prøvet

Jeg har igennem det meste af mit liv dyrket sport, boksning, militær 5 kamp, marathon løb, styrketræning/fitness, jeg dyrker forsat styrke træning og køre mountainbike, ATNU har været et af de produkter jeg har prøvet iblandt mange mange andre, jeg har konkluderet at jeg virkelig får et godt produkt ved ATNU, det virker virkelig godt, både deres protein og energi produkter, for mig er smagen ikke så vigtig, jeg går mere op i om det virker, alligevel må jeg tilføje at jeg syntes det smager rigtig godt, så folkens hvis en der har trænet det meste af hans liv kan blive hørt i 2 sekunder, så vil jeg sige, prøv det du bliver ikk skuffet.
Michael Broust

Smager mega godt.

Min "løbe buddy" anbefalede mig at prøve Atnu protein pulver, når jeg nu var i gang med at købe kom der også lige lidt GEL i kurven.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Kan mærke det ekstra "kick" når jeg indtager mit GEL på løbeturen.
Deres vanilje protein pulver smager godt, har ikke en kunstige/kemiske smag som mange andre mærker jeg har prøvet, tror det må være mere "rent" end alle de andre jeg har smagt.
Næste gang bliver det jordbær, håber det smager lige så godt som vanilje.

23. helmikuuta 2015