Banner for Atmooz

Atmooz Arvostelua

1 268
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle, correcte levering! Product voldoet aan alle verwachtingen, mooi afgewerkt...goede kwaliteit. Zeer blij mee! Heb de Camau 9 en Camau 5 besteld. Vind het prachtig! Goede verlichtingsbron.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice van Atmooz! Pas na onze verhuizing merkten we dat één van de lampen die we in januari hadden gekocht een defecte fitting had. Dit werd na slechts één mailtje direct opgelost; binnen twee da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

BEAU produit arrivé en deux colis sur 2 jours seul problème dû à la livraison Je recommande tout de même

Saanut 5/5 tähteä

2 lampes achetées, arrivées dans les délais prévus, faciles à monter, très jolies et correspondant bien à la description.

1. Valaisinliike
  2. Sisustusliike

Tietoja yrityksestä Atmooz

Yrityksen kirjoittama

Belgisch betaalbaar én luxueus design

VERLICHTING KLEINMEUBELEN DECORATIE

Ontdek de unieke, hedendaagse collectie verlichting en decoratie van Atmooz. Atmooz gaat voor betaalbaar design in een luxueus jasje. We willen je inspireren en het je zo eenvoudig mogelijk maken om zelf de look en feel van je interieur te bepalen. Daarom sleutelen we bij Atmooz dagelijks aan onze collectie. Atmooz vertrekt hierbij altijd vanuit 2 pijlers: kwaliteit en schoonheid.

De Atmooz-collectie omvat hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen, decoratie en kleinmeubelen. We streven ernaar alle items op elkaar af te stemmen qua design en materiaalkeuze. Dit maakt het je mogelijk eenvoudig te mix & matchen en in een handomdraai een mooi samenhangend interieur te creëren.

Maak kennis met onze collectie op www.atmooz.com, volg ons op Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest voor extra inspiratie.

Wat zijn de sterke punten van Atmooz?

Onze garanties:

• Snelle levering
• Gratis verzending boven 50,-
• 3 jaar garantie
• Maandag t.e.m. vrijdag klantenservice
• Gratis retour binnen 30 dagen
• Niet tevreden, geld terug

De look van luxe, de prijs van Atmooz ✨

Ontdek kortingen op design verlichting, kleinmeubelen en decoratie.

Erinomainen

(1 268)

303 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Degelijk product.

Zeer verzorgd transport, tevreden.

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Marleen, dank u wel voor de fijne woorden. Geniet van uw bestelling! Groetjes, team Atmooz

Zeer enthousiast!

Product kwam precies overeen met hoe het op de site stond. Zeer snelle levering en heel goed verpakt!

Vastaus yritykseltä Atmooz

Dag Melissa, dankjewel voor deze positieve review. Heel fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. Graag tot weerziens!

Saanut 3/5 tähteä

Hallo delampekap gaat er niet goed…

Hallo delampekap gaat er niet goed op!en er was al een stukje af bij het uitpakken.niet echt tevreden over de aankoop.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Lina, wat jammer om te horen dat de lampekap niet op de voet past. U mag ons hierover steeds contacteren via hello@atmooz.com met eventuele foto's bijgevoegd. Zo kunnen we het probleem proberen op te lossen. Met vriendelijke groeten,Team Atmooz

leeslamp

snelle levering na bestelling van onze leeslamp, verzorgd verpakt

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Eddy, heel erg bedankt voor deze top-review. We proberen steeds kort op de bal te spelen en onze pakketjes zo snel mogelijk te leveren.

Hele vlugge levering

Hele vlugge levering! Goed verpakt en mega mooie kwaliteit. Heel blij ermee

Vastaus yritykseltä Atmooz

Dag Lisanne, wat fijn om dit te lezen! Dankjewel voor de positieve feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Top service, snel en goed.

Probleem met apparaat eerste levering. Komtakt gehad, nieuwe afgestuurd, top in orde. Retour label werd bijgeleverd.

Top.

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, oh wat erg fijn om deze review te lezen. We doen ons best ;-). Hopelijk tot weerziens. Team Atmooz

Gelukkig mens.

Nu voor de 3de keer lamp besteld. Zeer tevreden. Goed geregeld via email zodat mijn pakje bij mij toekwam wanneer ik thuis ben. Wil geen 2de keer probleem hebben zoals de vorige keer die pakje achterliet bij de voordeur. De post Nl liet het pakje weer achter zonder te wachten totdat iemand deur open deed. Top van jullie om mijn probleem op te lossen .

14. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Kristel, heel fijn om te horen dat we u steeds terug mogen verwelkomen op onze shop. Geniet van je aankoop en hopelijk tot ziens. Team Atmooz

Saanut 5/5 tähteä

Very satisfied client through the years

I am a regular customer at Atmooz. I have already bought 4 lights (1 ceiling lamp, 1 pendant lamp, 1 floor lamp and 1 table lamp) in the last couple of years. Absolutely love the quality and the design. Customer service is also amazing and very responsive when I had to indicate a delivery preference.
I have just a little remark regarding the mounting of the Nuo ceiling lamp: fixing it to the ceiling was quite complicated and the two safety cables are escaping everywhere out of the lamp and difficult to put back between the lamp itself and the ceiling. This part could be made way easier, I guess.

1. joulukuuta 2025

Dear Lorenza,
We're so glad you're such a fan of Atmooz! It's a shame you had such a difficult time installing the Nuo lamp. We hope it worked out in the end. We'll definitely share this information internally, so we can perhaps make improvements to the product. Hope to see you soon! Atmooz Team

Correspond à la description

Livraison rapide, bien emballé et l'article correspond correctement.

Vastaus yritykseltä Atmooz

Cher client, merci pour votre commentaire. Nous sommes ravis d'apprendre que tout s'est bien passé. Cordialement, l'équipe Atmooz

Saanut 5/5 tähteä

Het product is van goede kwaliteit en…

Het product is van goede kwaliteit en ziet heel mooi en neetjes uit. Met een dim schakelaar kreeg ik meer rust wanneer ik wil. De design is prachtig. Service was heel goed.

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, wat fijn om te horen dat u samen met onze producten de juiste sfeer heeft kunnen creëren. We zijn blij dat we hier deel van mogen uitmaken. Bedankt voor de complimenten! Groetjes, team Atmooz.

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag enorm verrast door de mooiste…

Vandaag enorm verrast door de mooiste winkel ooit ✨🫶🏼
Die decoratie… Wauw. & hele lieve vriendelijke mensen. Ik ben verliefd! 😍

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, wauw wat een fijne woorden, dank je wel! Geniet van je prachtige decoratie en hopelijk tot snel ;) Groetjes, team Atmooz

Super snelle leverin

Super snelle leverin. Mooie producten met aantrekkelijke prijs.

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, hartelijk bedankt voor de feedback. Fijn om te vernemen dat alles naar wens gelopen is. Groetjes, team Atmooz

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering! We waren wat bezorgd omdat het om een hanglamp met glazen bollen ging, maar alles was netjes ingepakt. Zeer tevreden!

31. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Annelien, onze producten zijn inderdaad zeer zorgvuldig verpakt, zodat ze de verzendingen aankunnen ;-) Heel fijn om te horen dat dit geapprecieerd wordt en dat de moeite loont. Geniet van je prachtige hanglamp.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin