Banner for Atmooz

Atmooz Arvostelua

1 268
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle, correcte levering! Product voldoet aan alle verwachtingen, mooi afgewerkt...goede kwaliteit. Zeer blij mee! Heb de Camau 9 en Camau 5 besteld. Vind het prachtig! Goede verlichtingsbron.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice van Atmooz! Pas na onze verhuizing merkten we dat één van de lampen die we in januari hadden gekocht een defecte fitting had. Dit werd na slechts één mailtje direct opgelost; binnen twee da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

BEAU produit arrivé en deux colis sur 2 jours seul problème dû à la livraison Je recommande tout de même

Saanut 5/5 tähteä

2 lampes achetées, arrivées dans les délais prévus, faciles à monter, très jolies et correspondant bien à la description.

1. Valaisinliike
  2. Sisustusliike

Tietoja yrityksestä Atmooz

Yrityksen kirjoittama

Belgisch betaalbaar én luxueus design

VERLICHTING KLEINMEUBELEN DECORATIE

Ontdek de unieke, hedendaagse collectie verlichting en decoratie van Atmooz. Atmooz gaat voor betaalbaar design in een luxueus jasje. We willen je inspireren en het je zo eenvoudig mogelijk maken om zelf de look en feel van je interieur te bepalen. Daarom sleutelen we bij Atmooz dagelijks aan onze collectie. Atmooz vertrekt hierbij altijd vanuit 2 pijlers: kwaliteit en schoonheid.

De Atmooz-collectie omvat hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen, decoratie en kleinmeubelen. We streven ernaar alle items op elkaar af te stemmen qua design en materiaalkeuze. Dit maakt het je mogelijk eenvoudig te mix & matchen en in een handomdraai een mooi samenhangend interieur te creëren.

Maak kennis met onze collectie op www.atmooz.com, volg ons op Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest voor extra inspiratie.

Wat zijn de sterke punten van Atmooz?

Onze garanties:

• Snelle levering
• Gratis verzending boven 50,-
• 3 jaar garantie
• Maandag t.e.m. vrijdag klantenservice
• Gratis retour binnen 30 dagen
• Niet tevreden, geld terug

De look van luxe, de prijs van Atmooz ✨

Ontdek kortingen op design verlichting, kleinmeubelen en decoratie.

Erinomainen

(1 268)

303 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending en leuke prijs met…

Snelle verzending en leuke prijs met extra korting. Top!

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Judith, heel erg bedankt om deze fijne review te schrijven. We zijn blij te horen dat de verzending vlot verlopen is.

Saanut 5/5 tähteä

Keurig telefonisch te woord gestaan

Keurig telefonisch te woord gestaan, en in overleg spullen toegestuurd.

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atmooz

Dag René, wat fijn om zo'n complimentje te ontvangen. Geniet van uw aankoop en hopelijk tot snel.
Team Atmooz

Goede service & snelle levering

Goede service en snelle levering.
Bij mijn bestelling geen verzendkosten en retourprocedure was ook helder en zeer eenvoudig zonder gedoe.. mede doordat het produkt zeer goed verpakt was en de duidelijke communicatie achteraf.
Bij deze leverancier staat de klant nog echt centraal oftewel " klant is koning"
Helaas is dit begrip online tegenwoordig een zeldzaamheid geworden vandaar dikke 5 sterren voor Atmooz. Zij hebben mij echt positief verrast.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Mark, wat erg fijn om dit te lezen. We beginnen ervan te blozen :-) Zulke reviews zijn nog eens een extra motivatie om door te gaan zoals we bezig zijn. Heel erg bedankt en hopelijk tot weerziens.

Goed opgelost…

Lamp door vervoersbedrijf na lange tijd nog niet geleverd. Atmooz pakte dit zeer adequaat op door een nieuwe lamp te sturen. Deze was er na 3 dagen. Als de eerste lamp nog aankomt kan ik deze terug sturen. Blij met deze oplossing!

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, dank u wel voor uw review. De bezorging hebben we helaas niet in de hand maar we kunnen er wel alles aan doen om alsnog uw bestelling snel bij u te krijgen. Blij dat het in dit geval wel gelukt is. Geniet ervan! Groetjes, team Atmooz

Saanut 2/5 tähteä

Verspreide levering

De items zijn zeer mooi die worden aangeboden. Alles word zeer beschermd opgestuurd. De grootste minpunten vind ik dat je niet op de hoogte word gebracht dat als je meer besteld je bestelling in 4 stukken verspreid over een maand aankomen

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Chantal, bedankt voor uw bericht. We hebben even uw bestelling bekeken in verband met de levering. U krijgt uw bestelling inderdaad in stukken aangezien u producten in pre-order heeft aangekocht. Producten in pre-order zijn niet meer op stock maar komen terug binnen op een bepaalde datum. Deze datum staat ook steeds onder de producttitel op onze website. Indien u vragen heeft over de levering of producten die u ontvangen heeft mag u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. We staan u erg graag te woord. Met vriendelijke groeten, team Atmooz

Top kwaliteit

Snelle levering , en producten van top kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste Natalie, heel erg bedankt voor de fijne reactie en feedback. Geniet van jouw aankoop.

Top bedrijf

Top bedrijf! Van één glas was een schilfer af. Een mail daarover gestuurd. Het antwoord daarop was of dat ik akkoord ging met een nieuw glas. Uiteraard ging ik daarmee akkoord. De volgende dag werd het nieuwe glas al bezorgd! Snel opgelost! Top service

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, hartelijk dank voor deze erg fijne review. We doen ons best om steeds een snelle en goede service te bieden. We geven uw compliment zeker door aan onze klantendienst. Groetjes, team Atmooz

Positieve ervaring

Snelle levering, degelijk verpakt om schade te vermijden. Uitgebreide keuze

Vastaus yritykseltä Atmooz

Dag Marc, heel erg fijn om dit te lezen! Bedankt voor de positieve feedback en geniet van uw aankoop.

Tevreden

Duidelijke informatie op de site. Levering op tijd. Tevreden met mijn aankoop!

Vastaus yritykseltä Atmooz

Beste, heel erg bedankt voor deze fijne review. Geniet van de mooie kaarsenhouders!

Saanut 5/5 tähteä

Très contente de mes commandes…

Très contente de mes commandes… c’est tip-top comme sur les photos. Un mode d’emploi un peu plus détaillé pour les lampes à monter serait bien ,sinon rien à redire. Je n’ai que des compliments de mes achats. J’adore mes achats

13. tammikuuta 2026

Chère Marine,

Merci beaucoup pour vos gentils mots. Nous sommes ravis d'apprendre que votre achat vous donne entière satisfaction. Nous tiendrons compte de votre remarque concernant l'installation ; nous pourrons ainsi apporter quelques améliorations. Au plaisir de vous revoir bientôt.

Cordialement,

Tanya

Zeer kwaliteitsvol

Snelle levering, stevig verpakt, prachtige en kwaliteitsvolle producten.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atmooz

Dag Véronique, heel fijn om dit te lezen. Bedankt voor deze positieve feedback.

Saanut 4/5 tähteä

My experience for this order was very…

My experience for this order was very good. The very well packaged lamp arrived within a few days. Only the surface of the lamp is not in the high quality as expected.

Vastaus yritykseltä Atmooz

Dear Karin, thank you very much for your kind review. If there is any problem with the surface, you can always send us some pictures via email. We will be happy to help if there is an issue with the quality. Kind regards, Team Atmooz

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin