Virkelig god oplevelse! De var flinke, effektive og passede godt på mine ting. Ingen ridser eller noget som helst, alt gik super hurtigt og uden stress. Kommunikationen var også super nem og klar hele... Näytä lisää
Atlas Flytteservice gav os et godt tilbud og en fast pris på vores flytning fra Amager til Farum. Tilbuddet holdt, selvom flytningen tog længere tid end ventet. Vi skulle have tømt et loftrum fyldt me... Näytä lisää
Perfekt flytning - her er grundene til at vælge Atlas: - God kundeservice. De er lette at kontakte, og man får følelsen af at blive grundigt informeret om proceduren - Effektiv flytteservice,... Näytä lisää
Vi fandt Atlas Flytteservice via Trustpilot, og niveauet af service har bestemt ikke skuffet ift. anmeldelserne. Adam var hurtigt ude med et besøg, en konkurrencedygtig pris og sendte et stærkt hold p... Näytä lisää
Vi har en klar vision - vi ønsker at være Danmarks mest gennemsigtige flyttefirma. Man skal som kunde føle sig velinformeret, tryg og aldrig være i tvivl om, hvad man præcis betaler for. Det betyder, at der ikke må stå noget med småt. Ingen kilometertakster, aflysningsgebyrer eller tillæg for ud- og hjemkørsel. En aftale, der er til at forstå og ikke kræver PhD-grad at gennemskue. En flytning, der giver mening.
Siljangade 3, 2300, København, Tanska
- info@atlasflytteservice.dk
- atlasflytteservice.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super efficient
Super fast, efficient and friendly, very smiley even doing such a hard job. Totally recommended, five stars
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, god kommunikation, effektiv flytning, venlige flyttefolk :)
Super oplevelse med Atlas…
Super oplevelse med Atlas Flytteservice.
Vi havde effektiv kommunikation fra booking til flyttedag.
Alt i alt en dejlig flytning fra lejlighed til hus
Vil klart anbefale firmaet til andre.
Top klasses flyttefirma
Benyttede Atlas flytteservice da jeg fik dem anbefalet.
Har bestemt ikke fortrudt.
Top klasses service, friske flyttefolk, der blev passer på.
Kan kun anbefale dem.
Husk er jer hvis jeg skal bruge flyttemænd i fremtiden.
Perfekt flytning
Bestilte i januar en flytning hos Atlas Flytteservice til ultimo marts. Alt fra kommunikation, levering og afhentning af kasser m.m. og ikke mindst selve flytning blev gennemført, som aftalt - desuden til en meget konkurrencedygtig pris. Stor ros til flyttefolkene for en hurtig og effektiv flytning. Vil helt sikkert anbefale selskabet til andre.
Meget tilfreds
Havde en super tryg og venlig flytning foretaget af to skønne, glade, sympatiske og effektive flyttefolk.
Og inden da meget fin kommunikation med firmaet. Jeg følte mig "holdt i hånden" hele vejen. Absolut et firma jeg vil bruge igen en anden gang.
Kan klart anbefales
Venlige flyttemænd, der var både hurtige, reelle og professionelle. De håndterede alt ved flytningen sikkert og smilende. Og prisen var langtfra i den høje ende. En klar anbefaling herfra!
Fantastisk serviceniveau og passer godt på tingene
Fantastisk serviceniveau og yderst behjælpelige. Vil klart anbefale dem.
Super god flytteservice
Jeg blev anbefalet til Atlas Flytteservice fra en af mine kollegaer. Jeg oplevede at Atlas flytteservice er meget effektivt og professionelt. Alle mine ting blev flyttet fint og ordenligt og kom frem i fin stand. Alt gik super fint og jeg er super tilfreds med deres gode kommunikation og super gode service. Jeg vil helt sikkert og benytte mig af deres service igen samt anbefaler til familie og venner. Tak igen for jeres fantastik indsats og super gode service.
Mvh. Fie
Super oplevelse
Super oplevelse. Meget venlig, grundig og kompetent flyttekoordinator, der gjorde det trygt og behageligt at booke og arrangere flytningen. Vores flytning startede lidt senere end aftalt, men vi blev informeret i god tid om, at der var lidt forsinkelse på grund af en anden flytning, der trak ud. Men de tre flyttemænd, der dukkede op til den varslede tid var friske og imødekommende og fik båret vores ting ned fra 3. sal nemt og hurtigt.
Stor anbefaling her fra.
God og professionel.
God og professionel.
Venlige flyttemænd.
I stand til at håndtere afvigelser på dage.
Virkelig god flytning
Virkelig god flytning. Omhyggelige flyttemænd, venlig atmosfære, hurtigt og effektivt. meget professionelt. kan kun anbefales.
Super efficient and very friendly…
Super efficient and very friendly service. No complaints from, me and I would definetly recommend Atlas Flytteservice to friends and family.
Tak til de 2 flyttemænd
Tak til de 2 flyttemænd, som hjalp med min flytning fra København til Jylland. Der var god information og kommunikation hele vejen igennem :-)
De bedste hilsner fra Malene.
Kan varmt anbefale Atlas Flytteservice
Vi hyrede Atlas Flytteservice til at flytte for os. De udførte et fantastisk stykke arbejde. Kommunikationen både før og under flytningen var rigtig god. Deres flyttemænd er yderst kompetente og behagelige at snakke med.
Alt blev flyttet med stor forsigtighed og placeret præcist hvor vi gerne ville have det i vores nye hus.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Atlas Flytteservice.
God service lige fra første kontakt til…
God service lige fra første kontakt til end flytning.
God og høflig kommunikation.
Flinke, hjælpsomme 3 unge mænd med et godt humør.
Vil gerne anbefale firmaet til andre.
Fantastic service
Fantastic service! They were very professional and moved everything I required + more within the 3 hours that they were hired.
Perfekt flytteservice
Perfekt flytteservice
Atlas var både billige, omhyggelige og stadig effektive. Tak for god service.
Fremragende
Helt i orden flyttefolk. Flinke, hurtige og arbejdssomme. Kan klart anbefale.