Fightwear (short en shirt) besteld, helaas was het shirt niet in mijn maat beschikbaar (foutje in de voorraad). Netjes opgelost (extra shirt voor het ongemak) en snelle duidelijke communicatie hierove... Näytä lisää
I’ve been buying from Askari for years now, their products are always in top quality, designs are fire, and delivery times are very fast. I never had to wait longer than 3 days for my orders. It’s not... Näytä lisää
It only took 2 days for the package to arrive, plus the item I bought was top quality. Which makes me give Askari 5 stars as I was extremely satisfied!
Super qualité, les vêtements sont tops 👌🏼 Super expérience avec le service client ! Suite à une erreur sur ma commande, ils ont été réactifs et ont tout arrangé rapidement. En plus de ça, ils ont f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Askari is a fight brand for all hardcore soldiers out there. We make the finest fightgear for all MMA & Muay Thai fighters.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Good experience :) Great quality
Best fightwear
Bra produkter och snabb leverans
Bra produkter och snabb leverans
Die Besten
Die Qualität des Equipments ist sehr gut.
Der Versand aus Schweden nach Deutschland ist sehr schnell und der Kundenservice antwortet direkt.
Der Support ist sehr zuvorkommend und ist sehr hilfsbereit.
Ich bin sehr zufrieden mit Askari, schon jahrelang.
Fighter's finest! 👑
Absolut gute Qualität! Sehr schöne Designs! Schnelle Lieferung! Sehr guter Kundenservice! Ich bin wunschlos glücklich! Drei von drei 👑!
Daraus ergibt sich die für beide Parteien wichtige Kundenbindung! Und ganz wichtig: Es ist ein kleines Unternehmen mit einem sehr guten Firmenkonzept! Da bleiben Qualität, Extravaganz und Stil erstmal erhalten und werden nicht durch den Mainstream bestimmt...
very good fabric and thank you for the…
very good fabric and thank you for the gift
Snabb leverans! Bra kvalitet och inte onödigt jöävla dyrt🙏 toppen helt enkelt!!!
Snygga och bra kläder/fighting gear
Snygga och bra kläder/fighting gear.
Snabba leveranser och återkopplar på stunden om man har funderingar.
Rien à dire j’ai eu plusieurs problème…
Rien à dire j’ai eu plusieurs problème sur certaine commande à cause de UPS mais askari on toujours était la pour m’aider ils sont toujours réussi à résoudre c’est problème la ils sont aux top !
Extremt dåligt tryck på en överprisad T-shirt
Ja vad ska man säga, ett väldigt duktigt och ambitiöst företag i grunden får man känslan av spontant. Jag har köpt grejer från Askari tidigare och kommer göra det igen, MEN, när man köper en T-shirt för över 500kr och trycket börjar spricka på den efter en enkel användning, blir man lite fundersam. När man klagar på detta, skickar tillbaka tishan och får en ny, som OCKSÅ SPRICKER efter en användning, blir man oerhört besviken och irriterad. Ifall de nu vet om att de säljer en T-shirt med extremt dåligt tryck kanske de inte ska ta betalt över 500kr för den? Och inte heller skicka en till med lika dåligt tryck till mig? Hade hellre tagit pengarna tillbaka i så fall.
Tillägg i efterhand: Dagen efter jag skrev detta omdöme mejlade Askari till mig och frågade om huruvida jag var nöjd med min ersättningstisha eller inte. Varpå jag förklarade mitt missnöje och fick som svar att de skulle ge mig en refund på tishan, väldigt uppmärksamt och schysst får jag ge dem.
Best company on the market
Great quality, great style, great message.
Best company on the market.
quiero devolver el producto y no se…
quiero devolver el producto y no se como hacerlo