Banner for Nordic Preparation

Nordic Preparation Arvostelua 774

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Gjorde en vurpa i beställningen, fick superbra service och snabb leverans av varorna. Jag är så tacksam för allt. Det är inte ofta som företag svarar supersnabbt och ger bästa hjälpen på telefon samt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det är 3:e gånger har jag beställt från Nordic Preparation och min upplevelse är jag mycket nöjd. Bra kundservice, snabb leverans, bra betalningsmetod och lätt att hitta produkter man ville ha och bes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, trevligt med bonusbok. Boken jag köpte var verkligen för nybörjare. Använde yxa för första gången 1967/68 med dåligt resultat, hamnade i benet. Farsan var inte glad då. Köpte min fö... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Nordic Preparation har alltid varit bra när jag köpt något. Den här gången blev jag dock lite irriterad över att strumporna är så överförpackade. Utöver klämman i varje ände som förstås behövs så har... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Leirintäalueet
  3. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Tietoja yrityksestä Nordic Preparation

Yrityksen kirjoittama

Bäst i sverige på prepping, beredskap & friluftsliv

Om Nordic Prep

Nordic Preparation, eller som många kallar oss, Nordic Prep, utvecklar, tillverkar och säljer produkter inom områdena krissäkerhet och krisberedskap till privatpersoner. Samt erbjuder tjänster, samarbeten, samhällsinformation och guider inom samhällsskydd och krisberedskap.

Vi säljer produkter som är utvecklade för att både användas på daglig basis ute i naturen, men även fungera som beredskap för olika krissituationer.

Alla produkter KAMPANJER KRISINFORMATION KONTAKTA OSS
Kvalitet, när och där det behövs.

Leverans 1–2 dagar

Fri frakt över 499:-

Snabb kundservice som svarar på dina frågor.

4,7

1 tähti

On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och hög kvalite på…

Snabb leverans och hög kvalite på produkten.

9. huhtikuuta 2026

Hej Peter,

Härligt att du blev nöjd!

Vi finns här om du har några frågor eller funderingar framöver :)

Önskar dig en fin vecka,
Nordic Prep

Saanut 3/5 tähteä

Lite besviken

Köpte boken Militär receptsamling.
Trodde recepten skulle lagas ute i terrängen. Men detta är mer som en vanlig receptbok där det krävs ugn på många rätter. Annars var den snygg.

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordic Preparation

Vi är ledsna över att boken inte hade det innehållet som du önskat dig!

Om du är missnöjd och vill returnera boken så hjälper vi givetvis till. Annars hoppas jag att den kommer till användning ändå! :)

Återkom om du har några ytterligare frågor eller funderingar så finns vi här.

Med vänlig hälsning,

Bra informativ hemsida

Bra informativ hemsida. Känsla av ett genuint engagemang för sina produkter av de som driver siten.

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordic Preparation

Vad glada vi blir över att läsa detta! Det ger oss ännu mer motivation.
Vi gör vårt bästa för att kunna leverera så hög kvalité som möjligt på det vi gör.

Vi önskar dig en riktigt fin vecka!

Med vänlig hälsning,

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt och väldigt prisvärt på alla…

Smidigt och väldigt prisvärt på alla vis! Återkommer gärna!

10. huhtikuuta 2026

Hej Dennis,

Vad glada vi blir över att läsa detta :)

Ville bara tacka så hjärtligt.

Önskar dig en riktigt fin dag,

Mvh,

Snabb och korrekt leverans

Snabb och korrekt leverans. Väl packat.

10. huhtikuuta 2026

Hej Mr Wihren,

Som det ska vara med andra ord! :)
Vi är glada över att du blev nöjd.

Önskar dig en riktigt fin dag,

Mvh,

Nostalgi.

Beställda böcker motsvarade mina förväntningar till 100 %.

7. huhtikuuta 2026

Hej Klas,
Vad roligt att vi lyckats möta dina förväntningar på ditt köp!
Ha en fin dag,
Nordic Prep Teamet

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin