Banner for Ascent Store

Ascent Store Arvostelua 178

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Very convenient to order a box of testers of lovely scents in order to make a well tested decision later on and get the amount spent discounted on the next offer. A very customer friendly business mod... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Geweldige geuren. Alleen spijtig dat er maar twee geuren beschikbaar zijn binnen de periode dat je de waarde van een discovers pakket kan inruilen door een start pakket.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie manier om kennis te maken met jullie geuren en daarna korting te krijgen op je favoriete geur. Zeer te spreken over de kwaliteit van de geuren en de veelzijdigheid. Alleen jammer dat nu alles ui... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De gedachte achter het bedrijf is natuurlijk heel mooi. De geuren zijn ook echt bijzonder (lekker en uniek). Maar de klantenservice maakt het echt af: snelle reactie, behulpzaam en denken mee.

1. Kosmetiikka ja hajuvedet

Yrityksen kirjoittama

Refillable perfume extract with lasting impact. We invest in the finest ingredients — not in wasteful packaging. Better for you, better for the planet.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Had enkele vragen over het product

Had enkele vragen over het product. Hier werd snel en professioneel op gereageerd. Het bestelde product werd binnen enkele dagen al bezorgd.

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review en veel plezier!

Great price

Great price, quality ratio and superb delivery service!

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Good to hear and thanks for you review!

Saanut 4/5 tähteä

Lekkere geurtjes voor een mooie prijs

Lekkere geurtjes voor een mooie prijs. Duidelijke website,
Het enige nadeel je kan als er een nieuwe geur uitkomt het niet eerst ruiken voor je het koopt en dan blijft dat een gok

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review. Bij een nieuwe lancering sturen we altijd een geurkaartje mee, zodat je de geur eerst kunt ruiken. Mocht je deze niet hebben ontvangen, laat het dan even weten via deze review of stuur ons even een mailtje. Dan zorgen we dat je die alsnog krijgt!

Lekkere geuren

Lekkere geuren. De ene krachtiger en aanweziger dan de andere. De samples is een handig om meerdere geuren te ervaren

4. helmikuuta 2026

Bedankt voor je review Julio! Veel plezier met de geuren

top geuren

Snelle bezorging, mooie verpakking en met de 5 (+1) proefsamples kun je alle geuren een aantal keer proberen om te kijken welke het beste bij je past. Geuren blijven lang hangen en zijn erg lekker. Paars en Oranje mijn favoriet!

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Leuk om te horen dat je te spreken bent over de producten en bezorging! Bedankt voor de review

Mooi geuren

Mooi geuren, mooi verpakt

25. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor de review! Veel plezier ermee

Saanut 1/5 tähteä

Een kat in de zak

Een kat in de zak. 25 euro voor discovery-set. Als je een van de parfums koopt krijg dit geld weer terug. Maar de parfum is geen parfum maar eau de toilet en 20 ml. Ik zou het niet doen.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Dank voor je reactie. Jammer om te horen dat de parfum niet aan je verwachtingen voldeed. Onze geuren zijn echter geen eau de toilette. Ze bevatten 25–40% parfumolie en vallen daarmee onder parfum / extrait de parfum (zelfs aan de hoge kant binnen deze categorie). In 20 ml Ascent zit ongeveer evenveel parfumolie als in 100 ml eau de toilette

Saanut 4/5 tähteä

Hele snelle levering van hele lekkere…

Hele snelle levering van hele lekkere geuren.
Veel variatie van geur.
Echt een aanrader om deze samples te bestellen om een goed overzicht te krijgen van hun collectie parfums

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Dank je wel! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je de variatie en geuren waardeert

Verslavend lekkere geuren

Fijn bedrijf, prima communicatie en echt heerlijke geuren!

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor de review en veel plezier!

Snelle exacte levering

Snelle exacte levering, meer ontvangen dan verwacht.

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review en veel plezier!

Quality product

Quality product, delivered swiftly and generous samples.

7. tammikuuta 2026

Thanks and enjoy!

Great selection of perfumes

Great selection of perfumes. I ordered Ascent “red” with a starter pack, and it quickly became my signature scent! Also the brand has a very unique identity that is captured well within their social media. Thanks Ascent!!

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Thanks and good to hear that Ascent Red became your favorite!

Saanut 5/5 tähteä

Nadat mijn 100% cashback code was…

Nadat mijn 100% cashback code was verlopen heb ik na mailtje alsnog een refund kunnen krijgen.
Ik ben super vriendelijk te woord gestaan.

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review! Fijn dat het alsnog is opgelost

Saanut 5/5 tähteä

Ben erg blij dat ik deze parfum heb…

Ben erg blij dat ik deze parfum heb ontdekt. Ook snelle verzending en 25€ tegoed gekregen na mn eerste bestelling!

7. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt! Goed om te horen en geniet ervan!

Zo’n leuk bedrijf

Zo’n leuk bedrijf! Na een lieve reactie op mijn vraag op instagram heb ik de discovery set besteld en erna de Oranje parfum. Heerlijke geur, ik krijg veel complimenten! De cashback die je krijgt bij het bestellen van een starterpack wordt automatisch toegepast, zit allemaal goed in elkaar!

Goed voor het milieu!!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Dank je wel voor de review! Leuk om te horen dat je zo te spreken bent over Orange. Veel plezier ermee

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin