Ascendic ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Ascendic ApS. Hele forløbet har været professionelt, nemt og overskueligt, og kommunikationen har fungeret rigtig godt fra start til slut. Jeg oplevede en... Näytä lisää

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Näytä lisää

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Näytä lisää

Jeg fik gåbåndet allerede dagen efter jeg bestilte det. Jeg har brugt det mange gange allerede på hjemmekontoret og det er virkelig fedt at kunne få bevæget sig mens man arbejder. Og så kan man nemt f... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser https://ascendic.dk

Erinomainen

Kaikki arvostelut

85 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god service

Super god service. Havde et spørgsmål inden bestilling som jeg fik svar på indenfor minutter fra jeg stilte det.
Selve bestilling og levering gik helt som det skulle. Da jeg havde samlet mit produkt kunne jeg desværre konstatere at der var en lille del der var gået i stykker.
Det er selvfølgelig ikke noget jeg holder imod Ascendic, den slags sker jo. Det vigtige er hvordan forretningen reagerer og her var oplevelsen helt i top.
Jeg sendte dem en mail om problemet og, på trods af at det var en helligdag, modtog jeg svar efter få minutter. To dage efter fik jeg så en besked, ikke om at nu var erstatningsdelen afsendt, som jeg ellers havde forventet, men om at nu havde de været forbi og aflevere den.
Så super service gennem hele processen.

3. kesäkuuta 2025

Hej Markus
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse :)
Det er vi utrolig glade for.
Du ønskes nogle rigtig gode træninger.

Hurtig levering

Hurtig levering - hurtig service.

19. toukokuuta 2025

Hej Lars
Tusind tak for anmeldelsen.

Købt løbebånd

Det er et rigtig fint løbebånd og det kom lynhurtigt. Det var som skrevet let at samle, kun ros herfra

2. toukokuuta 2025

Hej
Mange tak for anmeldelsen.
Det er vi rigtig glade for.
Du ønskes en god dag.
William

Hurtig og virkelig god service

Købte et gåbånd, men inden det kom fik jeg et brugt forærende. Skrev til firmaet, fik hurtigt svar og hjælp til retur forsendelse. Dagen efter kom gls og hentede pakken . Og jeg fik penge retur.

5. toukokuuta 2025

Hej Sabrina
Tusind tak for anmeldelsen. Det er vi utrolig glade for.
Du ønskes en god dag.

Hurtig levering

Det gik hurtigt og nemt og løbebåndet var nemt at samle

Hej Hanne
Det er vi virkelig glade for at høre. Mange tak.
Du ønskes en god dag - og nogle gode træninger :)

Perfekt

Fantastisk hurtig levering, skøn service og et produkt der lever mere end op til forventningerne.
Kan absolut kun anbefales.

Hej Pernille,
Tusind tak.
Det er vi virkelig glade for.
Du ønskes nogle rigtig gode træninger - og en god dag :)

Super rådgivning

Super rådgivning - alt til UG.

16. huhtikuuta 2025

Hej Lasse
Mange tak.
Det er vi utrolig glade for at høre.

Perfekt levering

Perfekt levering - stor funktionsværdi - super effektiv træning til en gammel mand som mig!

Hej Poul,
Mange tak for din anmeldelse.
Det er vi rigtig glade for at høre.
Du ønskes nogle rigtig gode træninger :)
William

Man siger at man ikke skal stole på en…

Man siger at man ikke skal stole på en firma med mange stjerner. MEN de drenge der har startet det her, de er de bedste. Jeg bestilte mit nye løbebånd i påsken skrev en mail om min underlige adresse. Fik svar mega hurtig.
Mit løbebånd er lige ankommet 2 dage efter påske. Det er helt ærligt en kundeservice at stræbe efter. Tak nu vil jeg i gang med at bruge det.

23. huhtikuuta 2025

Hej Ida
Tusind tak. Det betyder meget! Det er vi utrolig glade for at høre :)
Du ønskes en rigtig god weekend - og nogle gode træninger.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering
Bestilling fulgt op med e-mail kort efter hvor hjælp tilbydes

Meget tilfreds med produktet og kunde service

4. huhtikuuta 2025

Hej Cecilie,
Mange tak for anmeldelsen.

Husk levering af romaskine

Husk levering af romaskine, som fuldt ud levede op til min forventninger.

31. maaliskuuta 2025

Hej Erling
Tak for anmeldelsen.
Det er vi glade for at høre.
Ha en god weekend.
William

Et helt igennem fint gåbånd til rimelig…

Et helt igennem fint gåbånd til rimelig pris så jeg på 70 osse kan gå tur i hård frost - hjemme i varmen

28. helmikuuta 2025

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse
Det er vi utrolig glade for at høre.
Vi håber du får nogle gode gåture :)

Glædelig overraskelse.

Glædelig overraskelse.
Bestilte gåbånd torsdag eftermiddag og fredag ved middagstid kunne jeg tage det i brug :-)
Rigtig solid maskine og den virker bare.
Firmaets tre iværksættere ønskes vedvarende medvind nu og i fremtiden.

7. maaliskuuta 2025

Hej
Tusind tak for den utrolig dejlige anmeldelse :)
Det er vi virkelig glad for at høre.
Du ønskes nogle gode træninger.
WIlliam

Løbebånd

Mit løbebånd var let at samle men brugsanvisningen var ikke særlig god. Derfor kun 4 stjerner

10. helmikuuta 2025

Hej Tina
Tak for dit køb og din anmeldelse.
Vi vil meget gerne høre, hvis der er nogle konkrete ting, som du savner i manual, så vil vi tilføje dette.
I øvrigt sidder vi også klar på tlf og mail, såfremt du har nogle spørgsmål eller lignende, hvor vi mere end gerne vil hjælpe.