Ascendic ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Ascendic ApS. Hele forløbet har været professionelt, nemt og overskueligt, og kommunikationen har fungeret rigtig godt fra start til slut. Jeg oplevede en... Näytä lisää

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Näytä lisää

Jeg fik gåbåndet allerede dagen efter jeg bestilte det. Jeg har brugt det mange gange allerede på hjemmekontoret og det er virkelig fedt at kunne få bevæget sig mens man arbejder. Og så kan man nemt f... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser https://ascendic.dk

Erinomainen

85 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lækker romaskine!

Lækker romaskine!
Enkelt at handle og maskinen blev leveret kvikt. Den er let at samle (dog ikke med det medfølgende værktøj) Finishen er upåklagelig, omend jeg uden at være skovfoged sætter et stort spørgsmåltegn ved træets oprindelse... Det er blødt træ hvor egetræ sædvanligtvis er meget hårdt. Egetræ er typisk også en lys træsort, denne her ligner noget der er indfarvet. Fodstøtterne er vanskelige at justere, men det er også en enkeltgangs oplevelse så sidder de godt.
Den er let at fylde og tømme og det er dejligt at den kan foldes sammen ved behov. Mht. Kinomap er det ikke lykkedes mig at koble den op - maskinen findes ikke på Kinomaps liste over kompatible enheder!
Den app der kan downloades fra Ascendic maskinen er dog ganske fortræffelig i sig selv og opfylder mine behov for tracking af min træning og underholdning på samme tid.Trods småting må jeg sige at det alt i alt er en god oplevelse - og vi kan fint anbefale maskinen til alle.

14. lokakuuta 2025

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse.

Fodstøtterne justeres nemt ved blot at trykke på midten og dernæst blot skubbe fordelene op eller ned. Du må endelig skrive, hvis vi skal sende en mail med dette, så kan vi dele en video, som viser det.
Det er korrekt, at vores 6014 model ikke har egetræets naturlige farve. Alle vores modeller bliver behandlet for at forlænge holdbarheden. Dvs. produktet herved har fået denne farve via behandlingen. For vores 6017, så bruges der en anden farve til behandling, som minder mere om eg's naturlige farve.

Når du skal vælge produkt i Kinomap, så skal du vælge Fitshow. Når du skal connect, så bedes du trykke på Bluetooth-knappen på display :)

Du ønskes en god dag - og må endelig kontakte os på vores mail eller tlf, såfremt du får nogle spørgsmål.

Nem retur - klasse kundeservice

Jeg har nogle problemer med en motions cykel hvor de straks både tilbød bytte og retur. Efterfølgende skulle cyklen så hentes, hvor det hurtigt blev arrangeret at de kom til døren og sørgede for det hele. Ikke andet end god kundeservice må man sige

25. syyskuuta 2025

Hej Patrick, Tusind tak for anmeldelsen. Ha en god dag. Mvh. William

Service helt i top

Servicemæssigt en god oplevelse fra start til slut.
Købte en romaskine, som desværre ikke var helt som jeg forventede. De sendte en ny ud for at afprøve og tog det hele retur efterfølgende.
Service helt i top til fem stjerner kun en mindre fordi produktet ikke var 100% i skabet (for mig)

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascendic ApS

Hej Erling, Mange tak for din anmeldelse. Du ønskes en rigtig god dag. Mvh. William

Mine forældrer købte deres første…

Mine forældrer købte deres første romaskine herfra på min opfordring.
Jeg har efterfølgende bestilt modellen størrere, og fokuset på service i dette selskab er fuldstændig uovertruffen. Det eneste ærgelige er, at man ikke kan give dem mere end 5 stjerner.

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascendic ApS

Hej Tais, Mange tusind tak for din anmeldelse og rigtig positive mails. Du ønskes en rigtig god dag - og nogle gode træninger :) Mvh. William

Hurtig og problemfri levering.

Hurtig og problemfri levering.

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ascendic ApS

Hej Lis, Tusind tak. Vi håber du får en god weekend - og nogle gode træninger :) Mvh. William

Hurtig levering

7. elokuuta 2025

Hej Hans
Tusind tak for anmeldelsen.
Du ønskes nogle gode træninger :)

Klar anbefaling herfra.

Jeg købte deres foldbare reformer og de var søde ved leveringen, hvor de sikrede sig at jeg var hjemme da de var lidt hurtigere med leveringen.
Da jeg ikke lige helt kunne samle maskinen, selvom det var ret lige til, var de lynhurtige til at lave en guide.
Maskinen fungerer upåklageligt og jeg vil klart anbefale dem.

9. elokuuta 2025

Hej Rikke
Tusind tak. Det er vi virkelig glade for at høre.
Du ønskes nogle rigtig gode træninger :)

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Hurtig ekspedition- svarer hurtigt på henvendelser. Godt produkt.
5✨

5. elokuuta 2025

Hej Steen
Mange tak for din anmeldelse :)
Det er vi rigtig glade for.
Du ønskes en god aften - og nogle gode træninger.
William

Kundeservice og produkt i verdenklasse!

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil de indenfor 20 minutter svarede, at de straks ville sende en ny uden beregning. Vedensklsse kundeservice? Og romaskinen er i øvrigt et rigtig godt produkt - mon de også kan hjælpe mig til at få den brugt lidt mere? 🤔🫣😅

8. elokuuta 2025

Hej Martin
Tusind tak for anmeldelsen.
Det er vi utrolig glade for!
Du ønskes nogle rigtig gode træninger:)

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Forespurgte på et plastic hjul, der var knækket på min romaskine om søndagen. Fik svar 10 min. senere og mandag eftermiddag lå de i min postkasse. Det kan man da kalde super god service og hurtig levering.

14. heinäkuuta 2025

Hej Lene
Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse.
Det er vi utrolig glade for!
Ha en god aften:)
Mvh

Helt klart 5 stjerner!

Jeg har haft den bedste oplevelse med Ascendic.
Der var lidt problemer med min maskine, og både William og Aleksander var der med det samme, og sørgede for at jeg bare lynhurtigt fik en ny, uden nogen problemer.
I det hele taget har kommunikation været virkelig god og meget nem. Det mindede en om en tid, hvor folk faktisk gik op i de produkter de sælger. Det føltes, på en meget positiv måde, helt uvant.
Helt klart 5 stjerner!

27. toukokuuta 2025

Hej Mads
Tusind tak for anmeldelsen.
Det er vi utrolig glade for at høre.
Du ønskes nogle rigtig gode træninger :)
WIlliam