Asap Arvostelua

5 120
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Na het zoveelste kantoor binnen te gaan om jezelf voor te stellen en alles wat daarbij hoort een gesprek gehad met Michelle Van Kessel (Asap kantoor Pelt/Bree ) dit was zo een leuk gesprek en ging zo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik had gesoliciteerd op een vacature, na 6 dagen niets te horen wou ik checken hoe het hiermee stond maar ondervond dat ik op geen enkele manier kon inloggen. wanneer ik 'wachtwoord vergeten' probeerd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J’ai eu la chance d’effectuer mon stage de seconde chez ASAP Communication, et ce fut une expérience incroyable et enrichissante. L’équipe m’a accueilli avec bienveillance et enthousiasme, partageant... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hello, my name is Safiullah Niazi, and I recently started work in Greenyard. I wanted to take a moment to share my positive experience with your team. The staff, especially Laura , she was incredibly... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Rekrytointipalvelut

Tietoja yrityksestä Asap

Yrityksen kirjoittama

ASAP HR Group is een HR dienstverlener actief in volgende domeinen: interim, werving & selectie, vaste en tijdelijke jobs, projectsourcing, Thalento ® e-assessments, loopbaanbegeleiding en outplacement.

Bij ASAP houden we van medewerkers, kandidaten en uitzendkrachten die hun job elke dag opnieuw met plezier uitoefenen. Daarom proberen we de perfecte match voor elke kandidaat te vinden op basis van zijn of haar talenten, dromen en ambities. Om dit proces voortdurend te verbeteren, is jullie feedback van onschatbare waarde. Laat ons dus gerust weten hoeveel sterren onze diensten verdienen. Dankzij jouw input kunnen we iedereen nog beter helpen.

#EnjoyYourJob

---------------------------------

ASAP HR Group est un prestataire de services RH actif dans les domaines suivants : intérim, recrutement et sélection, emplois permanents et temporaires, projectsourcing, e-évaluations Thalento ®, orientation professionnelle et outplacement.

Chez ASAP, nous aimons des employés, des candidats et des intérimaires qui aiment faire leur job tous les jours. C'est pourquoi nous essayons de trouver la concordance idéale pour chaque candidat en fonction de ses talents, ses rêves et ses ambitions. Afin d'améliorer continuellement ce processus, vos commentaires sont inestimables. N'hésitez donc pas à nous faire savoir combien d'étoiles méritent nos services. Grâce à votre contribution, nous pouvons aider tout le monde encore mieux.

#EnjoyYourJob

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(5 120)

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heel tevreden…

Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Hoi Reyhane! We worden helemaal blij van zo'n reactie. TOP, dat je dit ook nog eventjes met ons wil delen. We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

Sociable

L accueil et l explication très bien

29. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Bonjour Ayoub Mohamad, merci pour votre confiance !

Een welgekomen ontvangst

Een welgekomen ontvangst, geen valse beloftes .
Gesolliciteerd voor een job, weekje later al aan het werk

29. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Asap

Hoi Jim Loontiens ! We worden helemaal blij van zo'n reactie. TOP, dat je dit ook nog eventjes met ons wil delen. We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

Saanut 4/5 tähteä

Nog geen klachten

Ze helpen je eigenlijk echt heel goed nog niet veel te zeggen

21. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Dat lezen we graag . We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.

Goede en snelle hulp

Goede geholpen en snel ook werk kunnen vinden bedankt!

24. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Geweldig Oussie Agga! Blij dat we je goed hebben kunnen verder helpen! We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

Goed

Leuke ervaring, leuke medewerkers

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Hoi Van Ouytsel Eline ! We worden helemaal blij van zo'n reactie. TOP, dat je dit ook nog eventjes met ons wil delen. We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

Saanut 5/5 tähteä

A acquérir dès compétences…

A acquérir dès compétences supplémentaires , dans une entreprise saine bien organisée top top

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Merci Batteux Andy, pour votre confiance en Asap. Nous vous souhaitons une belle journée.

Excellent

Service rapide ,
Bienveillance,
Bonne communication ,

Merci beaucoup à Madame Joyce L. pour votre très bon service .

23. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Merci Karasira David, pour votre confiance en Asap. Nous vous souhaitons une belle journée.

Saanut 5/5 tähteä

Snel aan werk geraken door jullie

Snel aan werk geraken door jullie. Ben blij. Mvg Fetimi Gusani

22. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Geweldig Fetimi Gusani ! Blij dat we je goed hebben kunnen verder helpen! We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

alles verliep vlot

alles verliep vlot, goede communicatie

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Geweldig Debusschere Linde ! Blij dat we je goed hebben kunnen verder helpen! We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

Saanut 5/5 tähteä

Bonne intérim rien à dire

Bonne intérim rien à dire , malheureusement j'avais une place chez krinkels tout se passer super bien , mon chef d'équipe était content de mon travail , on me dit que c'est pour un contrat à la fin et au final on stop mon contrat pour cause ( mon profil ne convient pas ) alors que si tout sa passer super bien j'étais autonome ect..

7. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Merci Moneaux Gary, pour votre confiance en Asap. Nous vous souhaitons une belle journée.

Saanut 5/5 tähteä

Woensdag gesolliciteerd en mag maandag…

Woensdag gesolliciteerd en mag maandag al beginnen. Heel vriendelijke medewerkers.

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Asap

Geweldig ! Blij dat we je goed hebben kunnen verder helpen! We wensen jou een hele fijne dag met veel Enjoy.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin