ART BY ME Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Lokalet og stemningen var super fin, udvalget af keramik og farver var også godt. For meget støj fra andre gæster under information om teknikker og fremgangsmåde. Jeg har tidligere været på Art b... Näytä lisää

De roder rundt i deres åbningstider, i Århus. Hjemmesiden siger et, døren siger noget andet. De sender en sms at keramik skal hentes inden for 14 dage, men der er LUKKET. Man orker bare ikke, og tilgæ... Näytä lisää

Min datter skal hente sit keramik. Vi bor en time fra Aalborg og ankommer udenfor butikkens åbningstid. Det er vi ikke bevidste om, hvorfor min datter banker på døren. En kvinde åbner og min datter s... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse

Havde en hyggelig dag med to kollegaer, i caféen i Aarhus. Vi blev guidet og hjulpet med teknikker og idéer. God oplevelse :)

15. elokuuta 2022

Virkelig god oplevelse på Aalborg-caféen.

Har i dag været i Aalborg caféen og har haft en virkelig god oplevelse sammen med min datter. Et venligt personale, god introduktion til farver og teknikker, god hjælp når vi havde brug for det og endda forståelse for, at vi liiige skulle have lidt ekstra tid til at blive helt færdige. Vi glæder os begge til at hente vores keramik efter brænding.

12. heinäkuuta 2022

Jeg har været der inde 3 gange nu og…

Jeg har været der inde 3 gange nu og alle gange er jeg kommet hjem med en dårlig føles, i kroppen..
også fordi at man skal være færdig til en bestemt tid og følger ikke at man har tid til at gøre sine ting ordentligt færdig, på en café, så skulle man da gerne kunne skulle side og hygge sig og hygge om det der bliver lavet og tid til at overveje hvad der skal være der på, også især til deres “dyre” priser på tingene……
Og så spørger jeg dem til råds om en metode og 1 medarbejder siger et og 1 anden medarbejder siger så at det skulle jeg nok ikke have gjort…..? Så sidder jeg så og tænker gad vide om jeg så har brugt penge på noget, der ikke bliver 100 % ok 🤔

12. kesäkuuta 2022
ART BY ME-logo

Vastaus yritykseltä ART BY ME

Hej Jeanette

Det er bestemt ikke meningen at man skal forlade os med en dårlig følelse i kroppen - det er vi rigtig kede af at høre.

Når du booker et bord hos os, så har du 2,5 time at male i. Er det ikke nok, så er du altid velkommen til at spørge værtinderne om bordet er ledigt i efterfølgende ryk så du kan blive siddende. Men er bordet optaget, så kan vi desværre ikke gøre så meget. Vi anbefaler at du til dit næste besøg besøger vores instagramprofil, facebookprofil eller hjemmeside, her kan du både se lidt af det forskellige keramik vi har på hylderne (vi tager naturligvis forbehold for udsolgte vare), og du kan blive inspireret til, hvad du skal male og evt. se videoer med forskellige teknikker. Således kan du 'spare' overvejelserne i caféen og bruge tiden på at kreerer i stedet for.

Vores værtinder står altid klar til at hjælpe med teknikker og gode råd. Vi beklager naturligvis at du har fået to forskellige råd om én teknik. Nu kender vi ikke til pågældende situation eller spørgsmålets art, men nogle gange er der flere måder at udføre samme teknik på. Vi er sikre på, at værtinden kun har ville hjælpe dig efter bedste overbevisning.

Vi håber at du er blevet glad for resultatet - og at du, til trods for tidsnøden, har hygget dig.

De bedste hilsner
Art by Me

Ærgerlig service ved afhentning r

I dag kl 18.30 var jeg ned i jeres butik for at hente mit færdige keramik. Jeg havde fået en SMS hvor der tydeligt stod at åbningstiden er til kl 20.30.
Jeg mødte en lukket dør, dog var der stadig 3 piger på job, så jeg banker på døren, for at gøre opmærksom på fejlen i SMS beskeden. De ignorerer mig først - så bliver jeg irriteret. Jeg banker på igen og forsøger at vise dem SMS beskeden for at vise, at der er en fejl, der skal rettes, for at flere kunder ikke går forgæves.
Pigerne peger blot på åbningstiderne på døren og er fuldstændig ligeglade med at jeg forsøger at vise dem SMS beskeden. De ser meget irriterede ud og er på ingen måde imødekommende.
Så står jeg der…..
ÆV en træls oplevelse og nu er jeg så heldig at bo forholdsvis tæt på, men tænk hvis en kunde kom lang vejs fra.
Det er jo fair nok at der sker fejl, men DÅRLIG KUNDESERVICE det er ikke fair nok. Pigerne kunne jo ha’ været lidt nysgerrig på hvad jeg forsøgte at vise dem eller endda beklage at I har begået en fejl.
I bør nok rette SMS teksten med de rigtige åbningstider, så flere kunder ikke møder en lukket dør.

17. helmikuuta 2022