Jeg giver Art By Cat mine varmeste anbefaliger. Det er så behageligt at besøge klinikken på Rungstedgård hver gang. Søde og omsorgsfulde behandlere hvor man altid får en mega professionel behandling... Näytä lisää
Som tilflytter til område er jeg ny bruger, men har være tilfreds med Art by Cat. Hyggelig sted i dejlige omgivelser med sød og professionelle behandlere
Hos Art by Cat er det altid super luksus behandlinger, der er tænkt nøje over detaljer og det er udført af de sødeste og rare professionelle behandlere. Catharina har så meget power og glæde og hun e... Näytä lisää
Art by Cat er en hyggelig velværeklinik i Rungsted, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære. Art by Cat er også meget mere end en ansigtsbehandling. Det er de afslappende lokaler ved Rungstedgaard, tæt ved det brusende hav, den rolige musik, den varme briks, friske lagner og en skøn dyne, så DU kan slappe af. I vores skønne lokaler udføres ansigtsbehandlinger, massage, single eyelash extensions, voksbehandlinger, shellac, makeup kurser, hånd – og fodbehandlinger, body-SDS og meget mere. Som noget nyt kan du nu også shoppe vores produkter online. Vi har samlet alle produkterne fra klinikken.
Rungsted Strandvej 107, 2960, Rungsted kyst, Tanska
- +4528443414
- catharina@artbycat.dk
- artbycat.dk
Hver en aftale hos Art by Cat er en fornøjelse
Hos Art by Cat er medarbejderne altid venlige og imødekommende. Omgivelserne er smukke og huset er altid rent og indbydende.
Der bliver kun brugt produkter af højeste kvalitet i behandlingerne.
Jeg glæder mig til hver en aftale hos Art by Cat.
Kan kun anbefale
Professionel imødekommende personale der får en til at føle sig velkommen fra det øjeblik man træder ind i klinikken og som sørger for at man som kunde føler sig tryg og ikke som en i mængden, de er nærværende og gode til at hjælpe med at man får de helt rigtige produkter med hjem efter behandling som også er tilpasset ens hverdag så man som mig, mor til 4 der ikke har flere timer til hudpleje, stadig kan pleje huden så det føles som før man fik børn :)
Det er altid en fornøjelse at komme ned…
Det er altid en fornøjelse at komme ned tilCatharina, kvaliteten er helt i top
Altid en god og professionel oplevelse
Altid en god og professionel oplevelse, at blive behandlet hos Art by Cat. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Dejligt sted og stor omhu
Dejligt lille sted ved kysten - med en god atmosfære og stor omhu, uanset hvilken behandling det handler om.
Fantastiske søde og super kompetente…
Fantastiske søde og super kompetente behandlere !
Dejligt at blive forkælet.
Det var en rigtig luksus oplevelse at være hos jer en hel time og blive forkælet.
Sarah har helt skønne varme hænder. Håber snart vi ses igen
Rigtig skønt sted med smuk location og…
Rigtig skønt sted med smuk location og dejlige lokaler. Personalet er altid søde og dygtige!
Søde og kompetente medarbejdere i et…
Søde og kompetente medarbejdere i et hyggeligt miljø. Lækre produkter som også kan købes på stedet. Min varmeste anbefaling
Sød og venlig
Nordsjællands absolut bedste klinik, hvis du vil forkæles
Jeg kan på det varmeste anbefale Art by Cat i Rungsted. Beliggenheden er perfekt, hvis du bor i Nordsjælland, det er nemt at parkere lige ved klinikken, og parkering er gratis. Jeg har kun erfaring med behandleren Rita, som giver de bedste behandlinger, man kan forestille sig. Derudover er hun det sødeste menneske med høj integritet. Du kan trygt booke en tid hos Rita. Det vil du ikke fortryde.
Kan varmt anbefale Art by Cat
Kan varmt anbefale Art by Cat, som er så fint et sted at komme, hvad end man skal have lavet negle, ansigtsbehandling eller lagt make-up til feks sit bryllup ;-) Varmeste anbefaling her fra
Kompetent behandling udført af sødeste, dygtige personale
Kompetent behandling udført af det sødeste, dygtige personale i meget lækre omgivelser. De bedste anbefalinger herfra
Rigtig dejlig fodbehandling
Rigtig dejlig fodbehandling, enormt lækre omgivelser og det sødeste personale. Jeg kan varmt anbefale stedet.
Ren luksus.
Ren luksus.
Det er bare så skønt at besøge Art by Cat, hvad enten det er til massage, saunagus eller mani/pedicure. Man bliver altid modtaget med et smil og man bliver i den grad forkælet!
Mit favoritsted :) altid lækre…
Mit favoritsted :) altid lækre behandlinger og god betjening.